adorable Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 15 минути, NazzkO каза: Адорабле много ниско взе да го раздаваш… Жалко, все мислех, че имаш някакъв потенциал. Не е много мъжко да се присмиваш на Гергана без да си запознат, или да се смееш на Десислава за външния ѝ вид. Може би е добре да родиш на около 40 и да видим при теб как ще са нещата. Жанрът бил олекнал… та той винаги е бил лек. Това е комерсиална музика за забавление и толкова. И си припомни червената рокля на Глория от една Българска Коледа преди да сипеш напред и назад. Ох, тука от чистосърдечен майтап разбира ли се... или? С килограмите на Деса нямам проблем и дори съм я защитавал на тая тема, но с начина ѝ на обличане вече не мога да се съглася. Публични личности са със стаж, не сме длъжни да търпим такива гледки. Ако става въпрос, тя се въргаля и в плюшени мечки на дансинга в някакви клубове и съвсем го е ударила на лиготия. Не си пее песните с оригиналната постановка, пее някакви кючеци микс. Изремонтирана се и тя от-до. Ако това ти харесва, ок. Аз знам на Десислава възможностите, имам нейни албуми и точно затова казвам тези неща. На Гергана също не се присмивам за нищо - казвам само, че животът е колело. Още преди съм писал и Герганафен може да потвърди, че ако това е така, както и работата в Музея Земята и хората - е много по-достойно за уважение. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Отдавна не пиша в този форум и изобщо в който и да е, но така назряха разни теми по които реших да си дам мнението накратко. По въпроса защо Кали и онова пропадналото Тото (винаги са ми били противни,а в Брадъра освен да скача на бой и да говори какви пари има друго не видях) оплюха Глория.... Защото Сашо Роман (който реално е име от миналото , възродило се покрай ретро манията от последните години и благодарение на факта, че българина е пияница и на третата ракия иска ретро) оплю доста по-успешни имена от него, сред които и Глория. Много преди Галена и Андреа шоу примата по турнетата беше Малина и съвсем не е проста кючекиня. Е, не е Адел ама правеше брутално шоу на турнета и сборни концерти. Хитове - бол, песните с Азис - класика. Глория е еталон и класа в този жанр, колкото и да не им се иска на мнозина. Е, да в момента не е най-актуалното име, но нима и Ивана е? Всяко нещо си има момента. Хитове колкото искаш, албуми колкото искаш. Колкото Тото няма да има в този живот и еднодневните му хитове. Глория звучи и сега отвсякъде,след 20 години дали някой ше слуша сегашните "песни" на Скандау? Пуснах си интервюто (аз Тото не гледам, това беше сефте) и останах потресен от Галина (Кали). Някой знае ли тази дали има психични отклонения? Докато мънкаше на 4-4-2 в джаз версия и после се хилеше с едйн мазен психарски поглед почнах да се съмнявам, че след трите деца от тритмата мъже тая е изпаткала тотално. Кой и каза на тая селянка ,че е джаз певица , та до онзи ден си изхранваше децата с песни като "Грях е, но не спирай...да удариш чужда..." , "Секс", "Като те почна" и пр. кръчмарски селски песни и изведнъж сложи ризка и реши , че е джаз? Галино, Галино, затова си по-треторазрядна и от Юнона, Татяна и пр. ДДС-та...щото плю по това, което те хранеше 20 години. Не и е сефте да плюе колежки, но докато тя се караше с поредния си мъж колежките,които плю пълниха стадиони. Галина я пълниха само отпред. За отзад нямам сведения. Тото не е за коментар, той не знае къде е изобщо. Почти всички клубове, в които се изявява сега той са поддържани от фолка над 20 години, преди да наплюе жанра да се сети , че на сцената ,на която седи сега стояха Глория и Ивана. Изключвам новите барове, те са трагедия. И така по тази тема.... Галина видно е изпаткала психически. По темата с Гергана - достойно е това , което прави. Жената си го каза в прав текст , че без Токича не струва, а защо Пайнер не им стоят зад гърба - не знам. Без усет какъвто има една Галена щеше да остане на ниво Юнона, да пръска излишни пари по нови треторазрядни песни докато феновете си искат "Губя те бавно". И за сведение - в Лидл е, но не била на касата, а някакъва мениджърска позиция. Така чух. Затова не я виждат...май. Жената достойно се оттегли и не си плю по хитовете и кариерата, щото тамън се довери на Оцко, и той и я накара да си отвори краката под Палестински вокали. Евала, Токич, явно след тебе трева не никне. Минаваме на тема - защо фолка не е по стадиони , НДК и се налага такава цензура? Щото сме дупедавци. Защото с очите си виждам познати , които твърдят, че мразят чалга, че е просташка и гнусна и точно пред очите ми в 2 вечерта на третата ракия се мятат кючеци на "Искам да се напия" и "Ти за мен си само секс". Лицемерни сме, не сме като едни Гърци, Турци, Сърби. А фолка е нашата музика, редом с филклорната. Това е нашата забавна балканска музика. Само ние се правим, че сме американци. Влизаш в наш мол и звучи Риана. В Белград в голям магазин съм чувал Миле Китич. Хората се гордеят с изпълнителите си, ние тачим американския модел. Тя Галина натам е тръгнала и тя, ама на дърти години и с тая психопатска физиономия няма да стане. Отдръпването на спонсорите няма нищо общо с това , че се пеели простотии. Петра какво пееше, как имаше спонсори за "Ах,банана" , фараона , геврека... Просто не се гордеем с нашето си, правим се на американци , а имаме брутални гласове като Деса , Азис , Глория и пр. И брутални клипове - от времена , в които сърбите и гърците нямаха клипове или бяха някаква гавра, тук се снимаше качествена продукция. Особено с появата на Андреа. Приноса и не може да го отпишем. И накрая - Теда и Емрах. Този е комплексиран и най-бездарния в семейството, татко мечок отдавна е изперкал , Фики не е виждал хит от "Бум" и "Горе-долу". Стораровата продукция е основно гръцко , често и турско. Ако му вземат правата на кавърите то ще остане без дискография. При всичките пари, с които парадира няма един свестен хубав клип за толкова години. Не отричам хитовете му, но те всичките като се замислиш са кавъри. Всеки в онова време пееше кавъри, но този буквално изгради кариера на гърба на гърците. Ивана и тя с Индира. Теодора Александрова обаче си го заслужи. Каква работа има с 19-годишен , ти си на 31, осъзнай се бе мацка ... Иначе акъл за музика - бол. От първата до последната авторски нейни песни и все хитове. Не е за подценяване. Накрая ще излезе ,че е тръгнала по пътя на Софи Маринова - глас и талант бол, ама мозък и елементарен подбор на половинка - нулев. И Софка беше с по-малък, Гринго пък я биеше... 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 И още нещо, понеже си се пуснал в сравнения. Глория няма толкова масово слушан самостоятелен хит в последните сигурно 20 години, а това казва всичко А Десислава има такъв глас и техника, каквито в чалгата има само Преслава. И за да не сме голословни си помисли колко огромен талант има щом с такава лекота имитира чужди гласове и цялата им постановка на пеене. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 часа , Willy каза: god have mercy on our souls Това е добра новина! Ще ме извинят, ама нито един от трите дуета не ми е останал в сърцето като любим. А и е време Криско да спре с опитите да пее чалга. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 48 минути, adorable каза: Да, разбирам ти мисълта, но Глория се опита да каже на Пайнера някои неща, например - "Нека нещата се случват като в сръбските, гръцките, турските и руските телевизии", помоли за студия и спонсори. Помоли ги за помощ за концерта в НДК през 2015, но си го пое сама, а те дори едно цвете не ѝ изпратиха, а като гледам, тя ще остане последният мохикан във фирмата. Поде разговор да осъдят чужди изпълнители, които ѝ откраднаха близо 15 песни в общо 40 версии. За всичко това остана без отговор. Реално и тя там стои заради издателската дейност и сантименти. Има си студио, сайт, канал, сама си е продуцент... Е тя и Камелия говореше какво ли не, повече от всички, дори беше приемана за хейтърка- а към днешна дата виждаме в колко много е била права и че е трябвало да я послушат. Да ама и тя освен да говори спря също така да работи за системата още през 2011. Вероятно щеше да напусне фирмата още същата година ако не бяха договора и надеждите, че нещо ще се промени. Каквото и да си говорим, най-големия бунт можеше да се получи само ако още към края на златните години най-големите бяха последвали примера на Десислава и бяха започнали да заплашват с напускане. Само Рени и Екстра Нина от тогава все още големите се престрашиха да я последват, а представете си да се бяха махнали и другите- дали на Митака щяха да са му достатъчни само новите имена ако дългогодишните любимци на народа се бяха разкарали и бяха сформирали свой си бизнес извън монопола? Ами не, щеше да е съвсем като днес, но с малко по-стойностен вид на жанра и малко повече надежда за оцеляването на Пайнер. Има обаче и друг момент в разговора ни за това колко е пропаднало всичко днес. А именно- че то се усеща като пропаднало най-вече според нас, родените преди 2000, които в ранните си години донякъде сме хванали останките от социалистическия строй и от времената, в които 'достойното се бореше с недостойното'. Днес дори и в световен мащаб всичко е приело съвсем друг щур вид, възприет доста добре от по-новите поколения. Не сме вече в ерата, в която да сме скандализирани от Мадона от Америка (80те) или от Сашка и дивата чалга в България (90те). Вече не е модерно да се възмущаваме как еди кой си се бил излагал и си бил развалял имиджа- напротив, вече е модерно да не стоиш като класна статуя някъде там, а да се разчупиш, да се покажеш като шантав, да предизвикаш смях дори (ерата на Тик Ток). И в това отношение продължението на кариерата на толкова хейтената, че е неадекватна Десислава всъщност е един от печелившите козове- нека да се смеят новите поколения на лелката, която ляга върху мечки по участия и си топи виметата в манджата. Така разбират за нея, в последствие ще я свържат и с песните й и ще я запомнят. Тоест поведението, което такива като нея са си имали винаги към днешна дата е е рентабилното. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 минути, adorable каза: Ох, тука от чистосърдечен майтап разбира ли се... или? С килограмите на Деса нямам проблем и дори съм я защитавал на тая тема, но с начина ѝ на обличане вече не мога да се съглася. Публични личности са със стаж, не сме длъжни да търпим такива гледки. Ако става въпрос, тя се въргаля и в плюшени мечки на дансинга в някакви клубове и съвсем го е ударила на лиготия. Не си пее песните с оригиналната постановка, пее някакви кючеци микс. Ако това ти харесва, ок. Аз знам на Десислава възможностите, имам нейни албуми и точно затова казвам тези неща. На Гергана също не се присмивам за нищо - казвам само, че животът е колело. Още преди съм писал и Герганафен може да потвърди, че ако това е така, както и работата в Музея Земята и хората - е много по-достойно за уважение. Аз съм приел, че Десислава не винаги е възможно най-адекватно облечена, но тя си е такава. И за мен да говориш за която и да е жена родила две деца, че има вимета вместо гърди е просто грозно. Независимо от къде идва и по какъв повод. А казано от млад мъж, който до преди това ми е звучал интелигентно от постовете, е просто грозно. Независимо към кого е отправено. Ако за теб е шега и проявя ня чувството ти за хумор ок, но на мен хумор ниво 5 клас в междучасието не ми е по вкуса 🤩 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 59 минути, Willy каза: meanwhile Скандал и Шефката са минали милиона в Spotify и правят Галена български изпълнител с най-много песни над 1М стриймове, нищо че се включиха чак преди 3 години. Тя скоро беше с около 900К "Шефката", нали? Сравнително бързо мина милион и то заедно с много по-новата "Скандал". Браво! 😍🤪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 8 минути, NazzkO каза: Аз съм приел, че Десислава не винаги е възможно най-адекватно облечена, но тя си е такава. И за мен да говориш за която и да е жена родила две деца, че има вимета вместо гърди е просто грозно. Независимо от къде идва и по какъв повод. А казано от млад мъж, който до преди това ми е звучал интелигентно от постовете, е просто грозно. Независимо към кого е отправено. Ако за теб е шега и проявя ня чувството ти за хумор ок, но на мен хумор ниво 5 клас в междучасието не ми е по вкуса 🤩 Не невинаги, а почти винаги е неадекватна по тоя параграф, има доста да поработи върху поведението си. Има един клип 2000 с един шлифер със същите бюстиета, пее "Обичам те" - грам не е надградила в тези неща. Иначе като разсъждения съм я чувал, харесва ми. Просто недей бъди буквалист и краен в заключенията си. Веднъж и аз да се опитам да звуча малко по така, а не като учителка по БЕЛ - и пак греда. Така демонстрирано, ми изглеждат не като гърди. Цялостното усещане е друго. Съжалявам, ако си си развалил мнението за мен, но на мен ми писна от този жанр. Какво да им харесвам сега - ремонтирани, по-разпасани отвсякога, песните им нямат онази емоция. Може би ме избива на простотия вече от всичко, което ни заобикаля. Ако си в България в момента, ще ме разбереш. Ако не, здраве да е. Поздрав: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Да, разбира се, че всичко се променя. Дали за лошо или добро… всеки следва да прецени според възприятията си. Десислава е симатична на много хора, защото е чистосърдечна и автентична. При нея няма поза, а е съумяля да си научи доста уроци и въпреки всичко да не бъде надменна и да се надува излишно. Глория е точно обратното в поведението си пред камера и тн. Да, нещата наистина са крайни на моменти откъм текстове и визия и в световната музикаа - например онази простотия за мен WAt или както се казва с ники минаж, но така е било винаги. За предишните поколения разголването на Глория примерно на обложката на единия от първите албуми и показването на цици от всички в жанра са ту мач, но те го правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 минута, NazzkO каза: Да, разбира се, че всичко се променя. Дали за лошо или добро… всеки следва да прецени според възприятията си. Десислава е симатична на много хора, защото е чистосърдечна и автентична. При нея няма поза, а е съумяля да си научи доста уроци и въпреки всичко да не бъде надменна и да се надува излишно. Глория е точно обратното в поведението си пред камера и тн. Да, нещата наистина са крайни на моменти откъм текстове и визия и в световната музикаа - например онази простотия за мен WAt или както се казва с ники минаж, но така е било винаги. За предишните поколения разголването на Глория примерно на обложката на единия от първите албуми и показването на цици от всички в жанра са ту мач, но те го правят. WAP >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> кариерката на СливоДес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Току що, Andrew Cunanan. каза: WAP >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> кариерката на СливоДес. Ти видя ли клипчето, в което Деса се въргаля върху огромен плюшен мечок със скъсани чорапи? Истински стилен чекнеж! 🤩 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 5 минути, Stela каза: Ти видя ли клипчето, в което Деса се въргаля върху огромен плюшен мечок със скъсани чорапи? Истински стилен чекнеж! 🤩 Излязла е от Гълъбово, ала то е пуснало трайни корени в нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Е,WAP си е рап. Там винаги текстовете или са с вулгарности или възпяват нещата от живота,а и ако не се бъркам,рапът е еквивалента на нашата фолклорна музика в САЩ. То и в нашата народна музика си имаме "9 дена кат не съм ебана.." 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Пак се карате за глупости. И не знам защо винаги трябва да сме крайни. Глория си е дъно за масата, защото самата тя си го прави. Няма да забравя как имаше златно място след най - големия хит на Ема и Коцака и дори имаше актуална песен в лицето на нещо цигани: Която апропо има 4 милиона гледания сумарно от три клипа, защото тя ги пусна три в рамките на седмица. И тази песен си е чиста цигания, НО щеше да й свърши работа. Тя обаче си пя боклуците със Симона, които не само са неслушаеми, но са бетер цигания - ни музика, ни изпълнение, ни текст. Ми сори, дъно си е. Както говорихме със @Stela тя не си пее песните. Азис от Ледена кралица направи мегахита си, Галена като пя уморих се от теб течакаха коментари коя е тази нейна песен. Софа и Преса също напомниха за неква на Глора и тя направи 100к. Тя не си ги пее, никой не й е виновен. И без то една песен ли е: Тя като ВСИЧКИ останали има 3/4 песни дето са по - купонджийски. На прима виста: 100% жена, Дар от Бога, Златна клетка и Не заслужаваш. Айде и Не сме безгрешни. Тва са й песните, но тя пее лайна. Ми много ясно, че ми се слушат актуалните хитове на Галена, мегахитовете на Деса и Кама, отколкото бълвочите на Глория за ако счупят всяка нота в моята глава, дали успешно ще ми я наврАт в ГЪЗА. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Теди А. си е изтрила лайфа, в който говореше за Емрах от профила в инста. Няма и помен от тия драми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 13 минути, xroflx9 каза: Е,WAP си е рап. Там винаги текстовете или са с вулгарности или възпяват нещата от живота,а и ако не се бъркам,рапът е еквивалента на нашата фолклорна музика в САЩ. То и в нашата народна музика си имаме "9 дена кат не съм ебана.." Е много е готина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Пак се карате за глупости. И не знам защо винаги трябва да сме крайни. Глория си е дъно за масата, защото самата тя си го прави. Няма да забравя как имаше златно място след най - големия хит на Ема и Коцака и дори имаше актуална песен в лицето на нещо цигани: Която апропо има 4 милиона гледания сумарно от три клипа, защото тя ги пусна три в рамките на седмица. И тази песен си е чиста цигания, НО щеше да й свърши работа. Тя обаче си пя боклуците със Симона, които не само са неслушаеми, но са бетер цигания - ни музика, ни изпълнение, ни текст. Ми сори, дъно си е. Както говорихме със @Stela тя не си пее песните. Азис от Ледена кралица направи мегахита си, Галена като пя уморих се от теб течакаха коментари коя е тази нейна песен. Софа и Преса също напомниха за неква на Глора и тя направи 100к. Тя не си ги пее, никой не й е виновен. И без то една песен ли е: Тя като ВСИЧКИ останали има 3/4 песни дето са по - купонджийски. На прима виста: 100% жена, Дар от Бога, Златна клетка и Не заслужаваш. Айде и Не сме безгрешни. Тва са й песните, но тя пее лайна. Ми много ясно, че ми се слушат актуалните хитове на Галена, мегахитовете на Деса и Кама, отколкото бълвочите на Глория за ако счупят всяка нота в моята глава, дали успешно ще ми я наврАт в ГЪЗА. Глория с акъла от който прелива си качва песните в 2 канала.. Един път в нейния и един път в този на Пайнер. Гледанията се пръскат и никой няма реална преценка за нещата. Да си ги беше качвала само в нейния канал, ама явно няма топки да се отдели напълно, или е достатъчно тъпа да качва в пайнерския за повече ротация и популярност. На Глория години наред феновете й се молеха да пее старите си песни по-участия. Тя си бичеше кубчетата с лед и ремикса на "Феникс". "Приятелко ти моя най-добра" също с ремикса... Да не говорим за микса с естрадните песни, който втръсна и на умрелите. Ще отида аз на дискотека и ще дойде леля Глория с балната рокля, ще замята коса 10000 пъти и ще ми пее денс бози, ремикси и стари шлагери.. Ами не става така. И да, песни за настроение има, но не ги пее. Хитове имаше, но допусна да бъдат натикани в скрина. Може да пее като звяр, това няма кой да го отрече, но не може цял живот да я въздигаме само заради таланта и концертните успехи. Тя затова сега си носи старите рокли по селските читалища. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 PlanetaOfficial за последните 4 месеца имат 23 нови песни и само 2 от тях са над милион. 💀💀💀 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не и се получи дори с тази песен, а тогава вълната на този стил беше заляла всичко.. Защо ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не, Глория е миша дупка, никой не я помни и не знае за нейното съществуване към ден днешен ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 минути, Stela каза: Глория с акъла от който прелива си качва песните в 2 канала.. Един път в нейния и един път в този на Пайнер. Гледанията се пръскат и никой няма реална преценка за нещата. Да си ги беше качвала само в нейния канал, ама явно няма топки да се отдели напълно, или е достатъчно тъпа да качва в пайнерския за повече ротация и популярност. На Глория години наред феновете й се молеха да пее старите си песни по-участия. Тя си бичеше кубчетата с лед и ремикса на "Феникс". "Приятелко ти моя най-добра" също с ремикса... Да не говорим за микса с естрадните песни, който втръсна и на умрелите. Ще отида аз на дискотека и ще дойде леля Глория с балната рокля, ще замята коса 10000 пъти и ще ми пее денс бози, ремикси и стари шлагери.. Ами не става така. И да, песни за настроение има, но не ги пее. Хитове имаше, но допусна да бъдат натикани в скрина. Може да пее като звяр, това няма кой да го отрече, но не може цял живот да я въздигаме само заради таланта и концертните успехи. Тя затова сега си носи старите рокли по селските читалища. Между другото, сега да я сравним с Галена. Те доста си приличат като глас, като излъчване, дори като маниер на пеене. Но Галена слуша и си събра екип. Тя оставя хората да имат мнение, Глория изгони де що има, защото "никой не може да й казва". И виждаме резултата. 2003 Глория няма нищо общо с Глория след това. Реално след 2005 е реалната Глория със възможностите и усета си. Преди това е била продукт на екипа си, особено ерата на Феникс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 2 минути, Stela каза: Не и се получи дори с тази песен, а тогава вълната на този стил беше заляла всичко.. Защо ли? защото е злобно и скучно бабе 🗯 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 2 минути, Stela каза: Не и се получи дори с тази песен, а тогава вълната на този стил беше заляла всичко.. Защо ли? С тази й се получи според мен доста. Погледни тук: Кога друга песен на Глория е имала такъв прием. И в ндк песента мина много добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Помните ли това представяне на Глория? Ако беше така по концертите... леле мале! Но не само с денс бозите де... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Между другото, сега да я сравним с Галена. Те доста си приличат като глас, като излъчване, дори като маниер на пеене. Но Галена слуша и си събра екип. Тя оставя хората да имат мнение, Глория изгони де що има, защото "никой не може да й казва". И виждаме резултата. 2003 Глория няма нищо общо с Глория след това. Реално след 2005 е реалната Глория със възможностите и усета си. Преди това е била продукт на екипа си, особено ерата на Феникс. Тя и Глория си има екип, но те са от тези, който просто подкрепят и приемат нейните решения. Даже и дават криле колко правилно постъпва... Разликите са огромни. Наистина едни комплекси и да не търпиш критика могат да те пратят на дъното. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари