Jump to content


Изпълнители, които не понасяте


Препоръчани коментари

Както съм казвал и преди Бионсе. Изобщо не понасям творчеството и, а и честно казано от single ladies насам, не съм виждал или чувал нейна нова песен по телевизия, радио или дори в билборд . Абсолютна мистерия е за за мен как генерира толкова високи продажби на албумите си и как толкова много хора уж ги купуват и слушат, а нито една песен не става популярна. На фона на всичко това награди и се дават на килограм. Според мен има доста платена или фалшива информация относно постиженията и.

Ариана Гранде ми е много симпатична като човек, има страхотно излъчване и глас, но просто не мога да харесам нито една нейна песен. Разликата между нея и Бионсе обаче е че очевидно песните на Ариана са хитове, които се слушат масово, просто не са по моя вкус.

Link to comment
Сподели в други сайтове

А, Бионсе я забравих, също не я харесвам хич като личност, макар че от хитовете ѝ харесвам доста песни.

@fearlessтоя трак със сигурност няма да ти хареса значи - бил е първоначално за Бионсе, но после го е взела Ариана. 😆

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Честно казано не се сещам чак да не понасям. Примерно не харесвам Джъстин Бийбър, Мадона, Селена Гомез и подобни, но чак да не понасям няма. Силно казано. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гага Тейлър Карди Бионсе К*рди Б, не мога да се сетя за още. Не че не им слушам песните ама като личности грам не ми допадат

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

Направо ще си го кажа без грам да ми дреме:

Не понасям 100 Кила, познавам го лично, щяхме да работим заедно, но е изключителен нарцисист, надменен, говори много глупости, на моменти е изключително токсичен и като цяло е страшно фалшив, както повечето ни родни изпълнители, а да не говорим какъв интересчия е. Един път си изкара на мен яда от други хора, супер алчен е, иска много, а не дава нищо и в случая говоря за пари, не изтърпях и му теглих една м**на. Дълго е за разказване, но се радвам, че си пролича що за стока е в моите очи. Не понасям хора, които само говорят другите какви били, а себе си да не виждат какви са отстрани.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Blueberry каза:

А, Бионсе я забравих, също не я харесвам хич като личност, макар че от хитовете ѝ харесвам доста песни.

@fearlessтоя трак със сигурност няма да ти хареса значи - бил е първоначално за Бионсе, но после го е взела Ариана. 😆

 

Ами наистина не ми харесва 😄 много монотонен трак, с неприятен текст, просто няма за какво да се хвана.

П.п. това си е мое мнение, което много ясно разбирам , че няма  нищо общо с масовото, нито пък отричам успехите на Ариана.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всички които оплюхте са ми любими. 😁

Аз нямам анти изпълнители от световен мащаб. В чалгата са ми повечето и то не да не ги понасям а просто не ги слушам. И няма такова нещо от начина му на живот на даден изпълнител с творчеството му. 

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Не харесвам Ариана, хубаво пее, но много се лигави. Нея бих й правил други работи, а не да я слушам. Но после се сещам, че се прави на негърка или латино американка, а си е италианче.

Бионсе и на мен ми идва твърде много, има някакъв леко токсичен вайб, макар, че нейната песен Crazy In Love е със златни букви в историята на 2000-те. Беше летния хит на 2003-та.

За 100 кила и на мен ми е същото впечатление и то само от вайб, не го познавам лично. Като чета по-горе май по-добре.

Криско - харесвам някои негови песни, но това джудже безподобно ми открадна един текст. Един от първите му по-масови хитове е с крадени строфи от мен. Иронията е, че любимата му песен е точно тази дето ми открадна текста на нея. Ама да беше кихнал някоя хилядарка. От тогава не пускам свои текстове онлайн, освен ако не са чалга-пародийни.

Орлин Павлов - има глас, но малко ми е престорено все хепи хепи. Пренавит е като някои американци дето са уж все щастливи и приповдигнати.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Галин от българските, защото няма какво да му харесвам. Той олицетворява всичко долно.

От световните, хм, чак да не понасям не знам, но не харесвам със сигурност Джъстин Тимбърлейк. Другите които не ми допадат просто ги подминавам. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пърдел
Туца Суифт
всички естрадни мумии без Лили И.
поп уонабитата без Мария И.
Джофрин
Махардажата Джуна
Троиниците от Алоха мюзик без Лидл и Сими
Симона Заглорова
Хлориа
Дражко Чая
Диамантите
Шики Мартин
Есмайл и на Зайкиня останалите фейв утайки
и още куп знайни и незнайни певачици.

Абе при мен въпросът трябва да е: "кой изобщо понасяш?!" :girl_cry2:
 

Link to comment
Сподели в други сайтове

В световен мащаб - Тейлър Суифт ми е най-неприятна.  Бионсе също, но при нея поне  концертите ми харесват. 

Преди години ми беше непоносима и Ариана Гранде, и хич не разбирах как стана такава звезда с някакви лигави песньовки и поведение. Като глас също не я харесвах, но после се появи "God is a women" ❤️ и ми промени предоставите за нея. 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Миналата година съм поствал някакъв изсмукан от пръстите списък с изпълнители, но в реално трудно бих казал, че наистина "не понасям" конкретни изпълнители. Осъзнавам, че по-скоро не понасям конкретни течения, тематики и стилове, като например, "sad girl" естетиката, която често върви с тежки, провлачени и оплакващи живота или несподелената любов меланхолии, обикновено в стил дрийм или бедрум поп. Намирам ги за твърде негативистични и създаващи илюзията, че всичко в живота е безнадеждно и не може поправено и тн. Що за ужасно мислене? Не ми се мисли колко уязвими хора са се наранявали или стигали до крайни действия под въздействието на такива песни. Не харесвам също твърде натруфен гангстерски/южняшки рап, където все още се надпреварват кой е най-големия женомразец използват думата с г в обиден контекст и се фукат какви коли карали. Създават атмосферата на нашенска кръчма. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...