Jump to content

mihael

Ramaniacs
  • Коментари

    144
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Всичко публикувано от mihael

  1. За мен това е един от най-големите чалга хит евър. Самото забавяне на ритъма при повтарянето на фразата "и да ходя по купони, и да ходя по купони" преди да забърза пак в припева е гениална идея, ще ми се да го използваха повече. Сега не правят такива неочаквани похвати, всичко е на конвеир.
  2. Привет, как се изтрива акаунт във форума?
  3. Аз пък мисля, че е най-добрата песен на Надя и там пее най-добре, особено в куплетите, които не са припеви, където взима едни високи тонове. А Кама явно е била назад с тенденциите още.
  4. mihael

    Поп Скандали

    Помните ли Мария Игнатова като пробваше да пробие като певица? Тогава беше известна като Мари. Клипът е меко казано скандален, двама целуващи се уста в уста мъже в клип дори днес е доста скандално. 🤮 Че даже се виждат и шмъркащи кока. Но дори с това не успя да предизвика фурор. Значи като не ти е писано не става, но пък все пак стана известна личност, макар и в друга сфера. А никак не е зле гласът й, но не е и нещо особено. Но е готино парче като за онова време.
  5. На мен тази ми харесва, това е първият й клип, където става с по-предизвикателна и секси визия. И самата песен ми харесва, някак е много точно като от началото на 90-те. Не помня много онзи период, 1992-94 бях в детската градина, и тази песен не съм я слушал, но клипът и песента сякаш ме връщат там. А и сякаш много евроденс клипове от първата половина на 90-те имаха подобни като стил клипове - вечерни снимки и сенкави светлини. Много ме кефи часта около 2:21 - където бек вокалите са преработени с компютър с много готини ефект. Бек вокалистите са жени, но там тоновете им са намалени и звучат като мъжки гласове. А колко е красива в клипа, ммммм. П.П. Жалко за Тина, сега пее с ангелите, какъв глас!
  6. Аз по принцип харесвам испаноезична музика, но нашият кавър на Софи и Устата е сто пъти по-хубав. Ако не се сещате "Ти си бурята в сърцето ми":
  7. Така е, дуетът на Естела и Евита е по-добър дори от гръцкия оригинал според мен. Но относно Да или не на Малина, рави ми впечатление, че е от онези клипове, където къщата е генерирана на компютър. Около 2000-2002 година най-вече такива клипове бяха много модни. С времето започна да отшумява тази мода. Едни от последните поне по-масови май бяха от 2004 година - Супер е живота на Надя, където в клипа показват някакви пустини и Надя е все едно в космически кораб. Дето се казва всяко нещо с времето си, но на мен ми харесваше как в Пайнер си играеха на Маковете да доказват колко са напред с графиката. И в него период наистина те правиха едни от най-интересните клипове в България. Ще пусна и клипа, защото тогава кавърите ни звучаха по-добре и с по-модерен аранжимент от оригиналите: Ето го и сръбския оригинал, който ми звучи доста по-зле и по-кръчмарски. Индира има и хубави песни, но в тази пеенето й е доста зле, направо мучи. На Надя много по-добре й се получи, дори звучи повече като евроденс песен от онзи период от колкото оригинала. Жалко, че така и не успя да има голям хит: https://www.youtube.com/watch?v=G8UF8rVpHm0 Значи при желание можем по-добре от сърбите, турците и дори гърците. Аз мисля, че в Пайнер или им омръзна да инвестират в новите, а и в някои от старите изпълнители, или просто хората с идеи вече са напуснали.
  8. От архивите. Излъчено е някъде 2009-та или 2010-та.
  9. Томно сега чух "Името ти" в изпълнение на Галена, имало и на Илиан. Тя е друга песен от тази на Камелия де, просто със същото име. Кой пръв я пуска? Едвам познах Галя, записът явно е бил бърз ли, гърло ли я е боляло, звучи по-ниско от обикновено.
  10. Аз мисля, че група 88 и Даниала са по-големи провали. 2004 Даниела я въртяха много по Планета, помняа защото постоянно гледах Планета тогава. Като не ти е писано да си голяма звезда...
  11. ^^По повод песновката на Джия: Оф сега няколко месеца няма да може да се отървем от участнички от Ергенът 2 и самият ерген. Аман! Но поне не мога да отрека, че Айлин е много красиво момиче! Я нещо от Нелина преди две години, явно и тя слуша радиото на народа хаха: Любима песен по любимо радио! 😍🎶💋Orhan Murat Orhan MuratРадио... FB.WATCH 5,8 хил. views, 758 likes, 85 loves, 47 comments, 17 shares, Facebook Watch Videos from Nelina: Любима песен по любимо радио! 😍🎶💋Orhan Murat Orhan MuratРадио Веселина / Radio Veselina
  12. Не пее толкова зле, но тия сръбкини защо са толкова груби повечето? Хърватките са много по-хубави, нали уж доскоро са били една държава, толкова ли не можаха да си вземат хърватки и словенки за жени и да си разкрасят женското съсловие?! Ще ме е страх да стъпя в Белград ако повечето са такива грубовати. Като си свикнал на София и Братислава очакваш най-доброто...
  13. Смятате ли, че след раздялата с Кобрата Андреа отключи някакво нервно заболяване? В един момент ме беше страх за нея да не си посегне. А какво значи "биди фер", винаги ме е очудвало? Бъди какъв?
  14. Е аз винаги си предсатвям, че тази жена на екзотичния език е пред императора например на Япония и моли него и неговите хора за нещо. А Райна може да разтопие сърцето и на император, но доста от красивите жени като нея явно плашат повечето мъже за сериазни отношения...Коцето я замени с по-смотана.
  15. На мен и Лорийн и финландеца и израелката ми харесаха. Но и Австрия. Израелката добре се представи, че и красива. Много хубави еврейки имало!
  16. mihael

    Евровизия 2024

    Софи ако беше отишла едно време с някоя песен тип Ти си бурята... можеше и да е по-напред. Тя всъщност тая песен си е кавър де, но е по-добра от оригинала. Но уви, дадоха й доста тъпа песен. И аз мисля, че Мария Илиева би била добре. Преслава също - никой не може да не й признае гласовите данни!
  17. Тази година сцената беше добра, но малко ми идва в повече парада на алтернативно сексуалните. Да си чукат когото искат, но да го развяват като гербова марка ми идва прекалено. То розови костюмчета, то не знам си какво.
  18. mihael

    Евровизия 2024

    Незнайно защо, но най-ясно си спомням точно Евровизия 2013-та. Еуфорията, самото водене беше на ниво. Сцената беше супер, сценично имаше доста интересни предложения, особено танцьорът в кутия на Азербайджан. Макар, че предната година май бяха по-добрите песни като цяло, най-вече Еуфория. Като цяло 2011 и 2012 песните бяха по-добри, но сцената на 2013 беше супер. Харесваха ми и визитките. И затова се радвам, че пак може да е в Малмьо, доста добре се справиха тогава като домакини шведите. 2016-та не помня как е било.
  19. Не харесвам Ариана, хубаво пее, но много се лигави. Нея бих й правил други работи, а не да я слушам. Но после се сещам, че се прави на негърка или латино американка, а си е италианче. Бионсе и на мен ми идва твърде много, има някакъв леко токсичен вайб, макар, че нейната песен Crazy In Love е със златни букви в историята на 2000-те. Беше летния хит на 2003-та. За 100 кила и на мен ми е същото впечатление и то само от вайб, не го познавам лично. Като чета по-горе май по-добре. Криско - харесвам някои негови песни, но това джудже безподобно ми открадна един текст. Един от първите му по-масови хитове е с крадени строфи от мен. Иронията е, че любимата му песен е точно тази дето ми открадна текста на нея. Ама да беше кихнал някоя хилядарка. От тогава не пускам свои текстове онлайн, освен ако не са чалга-пародийни. Орлин Павлов - има глас, но малко ми е престорено все хепи хепи. Пренавит е като някои американци дето са уж все щастливи и приповдигнати.
  20. Някой учил някой азиатски език може ли да разчете какъв е езикът в първите секунди на тази песен на Райна? Японски ли е или китайски? Аз постоянно чувам "Моля теб и твоите ке...манджун" и си представям, че така говори Райна, която се явява пред имрератора на Япония да моли него и неговите хора и започва на чист БГ да говори, а после минава на местния език. Хахаха.😝 И вторият ми въпрос е къде е сниман този видеоклип? Прилича ми на нещо средно между сцената на "Треска за злато" ако помните това предаване и София Ленд.
  21. 2003-2005 беше пика за мен, дори певици, които сега не се помнят пускаха стойностни неща
  22. Мненията за фолкаджийката Джия от Бг мама. Ами прави са, тя още като влизаше в Ергенът и запя направо ме хвана срам за нея.
  23. Много взеха да покаваряват стари песни, още малко очаквам Галена да покавъри някоя стара песен от Евровизия като тая долу. Казвам Галена защото като пеят малко ми звучат като нейния глас. Това хей хей би й отивало, малко като алей от Екстаз. Тик так искам те сега Тик так и за през нощта Тик так в пет и шест часа Тик так наша е нощта Тик так посочиха те стрелките на моето сърце Тик так!
  24. Да, аз всъщност само заради Деси бих си пуснал този сериал и ако не я бях видях в рекламата нямаше да я регистрирам изобщо.
  25. Премиерният български сериал София вкъщи предстои да тръгне в ефира NOVINI247.COM Премиерният български сериал София вкъщи предстои да тръгне в ефира на бТВ. Той ще пренесе зрителите в колоритния свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията... Пуснаха реклама на този сериал, стори ми се, че май Деси Слава има епизодична роля.
×
×
  • Create New...