Jump to content

mihael

Ramaniac
 • Коментари

  95
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  1

Последно mihael беше ТОП потребител на Септември 2 2022

mihael имаше най-харесваното съдържание!

1 Последовател

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

mihael's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

 • Very Popular Rare
 • One Year In Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

130

Репутация

 1. Ужас, някакво проклатие ли е или прокоба тегне над това трио.
 2. Аз пък искам да видя някои от женичките в Ергенът като чалга певици. То вече има две вътре де, но говоря за другите - Айлин например има визията на звезда. Интересно Габитата и Мони дали могат да пеят. Ето и тази Микаела е хубавка, ако има и хубав глас може да направи пара за Пайнер или Галин:
 3. Защото смяташ фолка само песните на Емрах и Фики. Но я си спомни Губя те бавно примерно. Много се харесва навсякъде в чужбина на който съм я пуснал. Не е никак далече от Бритни. Ех живот на Жулиета също звучи доста подходящо за това, което се слуша в Словакия примерно. Разбира се, за съжаление вече не се правят такива песни. А и Аларма на триото Емилия, Малина и Галена им харесва. Ама като не става не става, те вече нямат сили май да се промотират в Румъния и Албания май май с изключение на самопродуциращи се бели птици. Но пък ако е рекъл Бог може да залюбя някой централно европейка и да я приуча да пее чалга.
 4. Нова певица на Пайнер - Крисия Д е в Ергенът. Тя малко ми напомня на Емилия преди корекциите.
 5. Не визирах запада, той изобщо не ме интересува, българите, които живеят там обикновено тънат в мизерия и вършат най-отвратителния труд. Визирах централноевропейските страни. В Словения може и да върви балканска музика, но не съм виждал да се пускат наши парчета в Прага, Будапеща, Варшава или Братислава. Като бях в Чехия и Словакия там изобщо не познават Емилия примерно. И сега някой ще се изкаже ама там балкански ритми не вървят. Аз често пеех песни на Пайнер и не само - както оригинални, така и гръцки и сръбски кавъри, но ги преправях да са със словашки и чешки текст и да ти кажа харесваха им, даже много. Имаме доста catchy songs. Явно просто нашите смятат, че не си струва инвестицията за 10-тина и няколко милиона. Но пък Полша е доста голям пазар и заедно с нея и Словакия и Чехия ако ги сложим това са поне 40-50 милиона души. Украйна вече не я броя по очевидни причини, не включвам и Унгария поради езиковата бариера. Чехия, Словакия и Полша са с много подобни един на друг езици. Щеше да ми е много яко в дискотека в Прага да се чува Преслава примерно. А и да имаше обмен и в обратна посока - тук да излъчваха техни неща. А то какво - само американско и чат пат нещо английско влиза от чужбина, като не броим съседите. То дори Словенската музика не знам как звучи, а те са що-годе част от Балканите.
 6. Не е така. Според науката няма как на моята възраст да ми избият косми по тялото. Над 30 съм! Но с определени билки може. Всъщност, най-странното е, че може и със subliminal видеоклип. т.е. клипчета със скрити съобщения. Те някои казват, че с такива клипчета са отслабнали или дори са си сменили цвета на очите, като за второто не вярвам, но първото е възможно. Аз едно като го слушах и направих плочки на корема без никакви тренировки. Е, вече не го слушам заради странични ефекти, пазете се... и пак имам леко коремче. Всъщност не е само до тестостерон, а и до андрогенни рецептори. Можеш да имаш много тестостерон, но малко рецептори в тялото. От както слушам ето това за увеличение на тези рецептори космите по ръце, крака и гърдите ми станаха доста повече. Знам, че ще се смеете, но ви превидвиквам да опитате няколко седмици да видите. 😉 И аз по принцип не вярвам на такива шантави неща, горд атеист съм. Та нищо чудно и във фолк песните да влагат такива скрити съобщения, например в песен на Емилия да има съблиминали тип "Ти обичаш Емилия, ти си фен на Емилия, аз съм фен на Емилия" и пр. А пък може и някои от новите звезди да слушат такива клипчета обещаващи слава.
 7. Имало и такъв кавър - Къди си, Владко на Виктор. Доста зле пее, но ми харесва, че бек вокалите май са същите от оригинала: Виктор - Къде си Владко | текст WWW.VIDEOLYRICS.NET Не искам аз да съм самотен, гладен, беден и бездомен. Тук при старият ерген всяка вечер е харем! Припев: Я елате пиленца при Владко да ми пеете сладко...
 8. Ша ги призная като успеят по на запад от Балканите. Щото за мен не е голям успех да завладееш бившите юго републики или дори Гърция.
 9. Ела със мене във Дубай, ще купонясваме безкрай. Атина, Стокхолм, Лондон и Париж там родена си ти да блестиш! Прага, Будапеща и Виена ще те отнеса като хиена.
 10. mihael

  Яница - Купидон

  И аз мисля, че е гроуър. Яница ако чете да вземе да ме привлече за дуетна половинка. Яничке мила и добра, хубава незалязваща жена Стрелям право във целта със любовната стрела. Леле как ще те въртя като пумпалка сега хоризонт стани и до мен легни.
 11. Тука дали влизат да четат хора от поп-фолк бизнеса? Че много текстове мога да споделя с тях. В студ не ме заключвай, това между нас недей приключвай. Пак ме сензацирай, готино ме провокирай. Аз съм красавец под пара, На Папи иска ме Дара*, ала много вече е стара. Ти си дама с пара, и с голяма кола иска те всеки сега. Ти ти ти Ще сбъднеш мойте мечти. Моя валентинка ти бъди! *писал съм го когато още бяха заедно
 12. Ето я според мен най-лошата обложка на Рени, където са я изкарали да изглежда на нещо средно между застаряваща Маман и Глен Клоуз:
 13. Леле и Бони нямаше да я позная, че е тя. С ново носле е, но пък определено такъв тип носле доста подмладява. А аз имам един въпрос - в ретро фолк раздела повече се пише за по-стари песни от колкото тези, които търся. Тогава бях спрял да слушам фолк за известно време и затова бих искал да попитам някой дали си спомня, кои са били големите фолк хитове на 2012, 2013 и първите месеци на 2014-та година до пролетта?
 14. Леле то лещи, филтри и фотошоп, а реално изглежда така
 15. Ясно, значи малко са рип офф-нали Оцко.
×
×
 • Create New...