Jump to content

mihael

Ramaniacs
  • Коментари

    144
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Последно mihael беше ТОП потребител на Септември 2 2022

mihael имаше най-харесваното съдържание!

1 Последовател

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

mihael's Achievements

Изследовател

Изследовател (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • One Year In Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

178

Репутация

  1. За мен това е един от най-големите чалга хит евър. Самото забавяне на ритъма при повтарянето на фразата "и да ходя по купони, и да ходя по купони" преди да забърза пак в припева е гениална идея, ще ми се да го използваха повече. Сега не правят такива неочаквани похвати, всичко е на конвеир.
  2. Привет, как се изтрива акаунт във форума?
  3. Аз пък мисля, че е най-добрата песен на Надя и там пее най-добре, особено в куплетите, които не са припеви, където взима едни високи тонове. А Кама явно е била назад с тенденциите още.
  4. mihael

    Поп Скандали

    Помните ли Мария Игнатова като пробваше да пробие като певица? Тогава беше известна като Мари. Клипът е меко казано скандален, двама целуващи се уста в уста мъже в клип дори днес е доста скандално. 🤮 Че даже се виждат и шмъркащи кока. Но дори с това не успя да предизвика фурор. Значи като не ти е писано не става, но пък все пак стана известна личност, макар и в друга сфера. А никак не е зле гласът й, но не е и нещо особено. Но е готино парче като за онова време.
  5. На мен тази ми харесва, това е първият й клип, където става с по-предизвикателна и секси визия. И самата песен ми харесва, някак е много точно като от началото на 90-те. Не помня много онзи период, 1992-94 бях в детската градина, и тази песен не съм я слушал, но клипът и песента сякаш ме връщат там. А и сякаш много евроденс клипове от първата половина на 90-те имаха подобни като стил клипове - вечерни снимки и сенкави светлини. Много ме кефи часта около 2:21 - където бек вокалите са преработени с компютър с много готини ефект. Бек вокалистите са жени, но там тоновете им са намалени и звучат като мъжки гласове. А колко е красива в клипа, ммммм. П.П. Жалко за Тина, сега пее с ангелите, какъв глас!
  6. Аз по принцип харесвам испаноезична музика, но нашият кавър на Софи и Устата е сто пъти по-хубав. Ако не се сещате "Ти си бурята в сърцето ми":
  7. Така е, дуетът на Естела и Евита е по-добър дори от гръцкия оригинал според мен. Но относно Да или не на Малина, рави ми впечатление, че е от онези клипове, където къщата е генерирана на компютър. Около 2000-2002 година най-вече такива клипове бяха много модни. С времето започна да отшумява тази мода. Едни от последните поне по-масови май бяха от 2004 година - Супер е живота на Надя, където в клипа показват някакви пустини и Надя е все едно в космически кораб. Дето се казва всяко нещо с времето си, но на мен ми харесваше как в Пайнер си играеха на Маковете да доказват колко са напред с графиката. И в него период наистина те правиха едни от най-интересните клипове в България. Ще пусна и клипа, защото тогава кавърите ни звучаха по-добре и с по-модерен аранжимент от оригиналите: Ето го и сръбския оригинал, който ми звучи доста по-зле и по-кръчмарски. Индира има и хубави песни, но в тази пеенето й е доста зле, направо мучи. На Надя много по-добре й се получи, дори звучи повече като евроденс песен от онзи период от колкото оригинала. Жалко, че така и не успя да има голям хит: https://www.youtube.com/watch?v=G8UF8rVpHm0 Значи при желание можем по-добре от сърбите, турците и дори гърците. Аз мисля, че в Пайнер или им омръзна да инвестират в новите, а и в някои от старите изпълнители, или просто хората с идеи вече са напуснали.
  8. От архивите. Излъчено е някъде 2009-та или 2010-та.
  9. Томно сега чух "Името ти" в изпълнение на Галена, имало и на Илиан. Тя е друга песен от тази на Камелия де, просто със същото име. Кой пръв я пуска? Едвам познах Галя, записът явно е бил бърз ли, гърло ли я е боляло, звучи по-ниско от обикновено.
  10. Аз мисля, че група 88 и Даниала са по-големи провали. 2004 Даниела я въртяха много по Планета, помняа защото постоянно гледах Планета тогава. Като не ти е писано да си голяма звезда...
  11. ^^По повод песновката на Джия: Оф сега няколко месеца няма да може да се отървем от участнички от Ергенът 2 и самият ерген. Аман! Но поне не мога да отрека, че Айлин е много красиво момиче! Я нещо от Нелина преди две години, явно и тя слуша радиото на народа хаха: Любима песен по любимо радио! 😍🎶💋Orhan Murat Orhan MuratРадио... FB.WATCH 5,8 хил. views, 758 likes, 85 loves, 47 comments, 17 shares, Facebook Watch Videos from Nelina: Любима песен по любимо радио! 😍🎶💋Orhan Murat Orhan MuratРадио Веселина / Radio Veselina
  12. Не пее толкова зле, но тия сръбкини защо са толкова груби повечето? Хърватките са много по-хубави, нали уж доскоро са били една държава, толкова ли не можаха да си вземат хърватки и словенки за жени и да си разкрасят женското съсловие?! Ще ме е страх да стъпя в Белград ако повечето са такива грубовати. Като си свикнал на София и Братислава очакваш най-доброто...
  13. Смятате ли, че след раздялата с Кобрата Андреа отключи някакво нервно заболяване? В един момент ме беше страх за нея да не си посегне. А какво значи "биди фер", винаги ме е очудвало? Бъди какъв?
  14. Е аз винаги си предсатвям, че тази жена на екзотичния език е пред императора например на Япония и моли него и неговите хора за нещо. А Райна може да разтопие сърцето и на император, но доста от красивите жени като нея явно плашат повечето мъже за сериазни отношения...Коцето я замени с по-смотана.
  15. На мен и Лорийн и финландеца и израелката ми харесаха. Но и Австрия. Израелката добре се представи, че и красива. Много хубави еврейки имало!
×
×
  • Create New...