Jump to content

Ciaga

Rеspеct
  • Коментари

    608
  • Регистриран

  • Победи

    3

Последно Ciaga беше ТОП потребител на Август 11 2022

Ciaga имаше най-харесваното съдържание!

2 Последователи

About Ciaga

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

1793 посещения в профила

Ciaga's Achievements

Зарибен

Зарибен (6/14)

  • One Year In Rare
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

913

Репутация

  1. Сама си е виновна, то затова ако спреш да пускаш песни известно време и интересът към теб рязко спада, примери бол. Не знам поради каква причина спря да е активна, хем мъжът ѝ има средствата, уреждал ѝ е дуети с този и онзи и изведнъж спря да пуска песни както преди пускаше, докато беше в Пайнер.
  2. "Върнах ти го, сауна е снощи", а то е всъщност "върнах ти го, за оная снощи" Преди време го бях засякъл като коментар във Фейсбук и от тогава започнах и аз да чувам "сауна".
  3. Ciaga

    Симона - Хапи ме

    Затова сърби, албанци и т.н. ще са по-успешни от нас що се отнася до чалга. Тия нашите хептен имат слушателите за риби - едни и същи барабани, едни и същи мелодии, едни и същи текстове и све. Сериозно ли си мислят, че по този начин ще просперират още дълго с такива бози?!? И естествено отново тенекиена помия, поредният ударен флоп!
  4. Ciaga

    Доника - Ненормален

    Поне да нямаше мъжки глас и мъжка визия, ама... А на Асенов му пожелавам до края на живота си да не се отърве от хемороиди!
  5. Ако се питате как мъжката версия на Петя Радева т.е. Гурманов проби в чалгата, Галин го примами да се качи на влакчето, на он' му 'ареса и така всеки път. Само че има и страничен ефект - всеки път ти се обажда диарията, когато чуеш песен, написана от него!
  6. Абе от някакво време насам се опитвам да дам шанс на таз' песня, 'ма не става, бе! Роксана долната кръчмарка доста тежко експлоатира синът си да ѝ пише боза след боза и пак не виждам да има файда от цялата тая бутафория, 'щото участия - йок или поне аз не мяркам такива. И честно ли двама човека са мислили този феноменален текст? Аз докато сера в кенефа ще напиша по-добра чи*ия от това за 10 минути и ще стане мега хит!
  7. Бих искал да се извиня за отношението си спрямо @meleto @Stela @Willy@DevilWish и @pechenko, не бях прав и не трябваше да се държа като задник с вас преди. В реалният си живот съм заобиколен от неприлично количество кръгли идиоти и това не ми влияе добре, наистина. Грам не ме бърка кой с каква сексуалност е, каква музика слуша и прочие, всички сме хора и не трябва да се съдим по тези неща. П.П.: Само сръбско и тесни пички!
  8. Напротив, успяха да сринат Туитъра, защото хванаха всички от Инстаграм, където активността е по-голяма.
  9. Галин ме последва в Тръца и 2 секунди по-късно го блокирах, не знам дали е понеже казах на Ивайла и Десита да си махат тръцовете вместо да реват колко токсично било там, или защото е чул, че в последната ми песен римувам името му с вазелин, клин и хероин. 😂
  10. Идеално, прее*али са най-слушаната ми сръбска бангия от лятото, нищо ново под слънцето.
  11. От целият този цирк в Тръца ме засърбя душата и се излъгах да вляза тук да оставя това. Животът е прекрасен, шоубизнесът ни е публичен кенеф, до след 5 години... евентуално.
  12. Добро утро, по принцип всички предавания, свързани с пеене, са нагласени, добре че поне вече няма Х Фактор.
×
×
  • Create New...