THE IIconic Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 3 минути, чушка. каза: Това не променя нищо. Успелият човек има доблестта да каже на някого "браво", без значение какво изпитва спрямо него. Теб пък кой те пита, поклонник на Смядовската циганка! 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, ANGEL каза: Междудругото не искам да съм лош пророк, но съдейки по целия цирк и пр който се случва, най-големия цирк те първа предстои с цялата паплач, която ще се изсипе на поклонението. Не знам драпащите за слава как ще издържат да не пуснат някое стори от злощастното събитие, което ще е топа на простотията и низоста на някои хора, особено към близките и семейството в този момент. Това е свързано с промяната във времената и технологиите. И на погребението на Румяна се изсипаха всичките й колежки и ревяха и ги снимаха от вестници и телевизии. Сега просто ще видим скорострелно от други "медии". 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, THE IIconic каза: Теб пък кой те пита, поклонник на Смядовската циганка! Не е нужно някой да бъде попитан, за да изрази мнение във форум за коментари и дискусии. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 11 минути, asylum каза: Както аз не понасям Преслава, но признавам хитове като "Нежен рекет", "Имаш ме" и "Аматьорка"! ❤️ Не харесваш този химн?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Не харесваш този химн?! Не го знам. Не искам да го знам. Мразя всички, които го знаят. ❤️ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Как се чувства @чушка. в този форум след като някой направи пиперлив коментар за любимката му: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Не харесваш този химн?! Ерата на Пепа с големите бомби е ненадмината! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, asylum каза: Не го знам. Не искам да го знам. Мразя всички, които го знаят. ❤️ "Мрази ме, приятелко, уби ме, зная я и си я тананикам..." 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 22 минути, asylum каза: Както аз не понасям Преслава, но признавам хитове като "Нежен рекет", "Имаш ме" и "Аматьорка"! ❤️ MЕГАХИТ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: "Мрази ме, приятелко, уби ме, зная я и си я тананикам..." Пасти да яде преди Туцето! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, WindWalkerMonk каза: MЕГАХИТ! Нокията в ръцете й! ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, asylum каза: Пасти да яде преди Туцето! Когато се чудиш как да му кажеш„ че спиш с компанията му и цялата му рода и затова просто му изпяваш песен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Борислав Соколов-Бони се извини за новината за смъртта на фолк певицата Орнела Попфолк певицата Орнела е жива и здрава Информацията за смъртта на попфолк певицата Орела се оказа фалшива. Съобщението бе публикувано от топ гримьора Борислав Соколов – Мис Бони, който преди това сподели в социалните мрежи „трагичната вест“. Според информацията за кончината на някогашната фолк звезда, чието рождено име е Теодора, тя е имала усложнения от прекаран коронавирус. Публикацията бързо стигна до мнозина фенове и обиколи доста електронни медии, но се оказа фалшива. „Слава Богу, ОРНЕЛА е жива и здрава!“ – алармира по-късно гримьорът и обясни на живо пред последователите си: „Говорих чрез видео разговор с нея, така че е жива и здрава. Извиних й се за поста си, страшно много я обичам. Нейното състояние е перфектно. За съжаление интернет пространството показа своите номера. Искрено се извинявам на Орнела, на нейното семейство и фенове. Почувствах се като изкормен, защото я обичам и че съм част от една лъжа“. Много се радвам, че всичко това е лъжа и Орнела е жива и здрава! 1 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 8 минути, DevilWish каза: Борислав Соколов-Бони се извини за новината за смъртта на фолк певицата Орнела Попфолк певицата Орнела е жива и здрава Информацията за смъртта на попфолк певицата Орела се оказа фалшива. Съобщението бе публикувано от топ гримьора Борислав Соколов – Мис Бони, който преди това сподели в социалните мрежи „трагичната вест“. Според информацията за кончината на някогашната фолк звезда, чието рождено име е Теодора, тя е имала усложнения от прекаран коронавирус. Публикацията бързо стигна до мнозина фенове и обиколи доста електронни медии, но се оказа фалшива. „Слава Богу, ОРНЕЛА е жива и здрава!“ – алармира по-късно гримьорът и обясни на живо пред последователите си: „Говорих чрез видео разговор с нея, така че е жива и здрава. Извиних й се за поста си, страшно много я обичам. Нейното състояние е перфектно. За съжаление интернет пространството показа своите номера. Искрено се извинявам на Орнела, на нейното семейство и фенове. Почувствах се като изкормен, защото я обичам и че съм част от една лъжа“. Много се радвам, че всичко това е лъжа и Орнела е жива и здрава! Много ме зарадва и мен, снощи си чета тука, и тамън да сложа джезвето да изпия кафето по неин повод, и гледам не било вярно. Скоро не ми се беше услаждало така кафе. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, Lelqtian каза: Много ме зарадва и мен, снощи си чета тука, и тамън да сложа джезвето да изпия кафето по неин повод, и гледам не било вярно. Скоро не ми се беше услаждало така кафе. Обожавам кафе! Това е любимата ми напитка! Дълго и горчиво по възможност! ❤️ Страхотна песен! Една от най-добрите на Орнела. Като го прочетох и на мен ми дойдоха в повече тези новини. Точно се прибрах и влизам в Сигнал и веднага ми изкочи тази новина! Изкефих се много честно казано! Ама да не прибързват така с такива новини! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Поговорката "всяко чудо за три дни" се доказва. Днес няма особено много статии за Денис. Гледанията също тръгнаха надолу. https://popnable.com/bulgaria/charts/top-100-songs/2021-10-27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 10 минути, meleto каза: https://popnable.com/bulgaria/charts/top-100-songs/2021-10-27 Галош stable с 5 клипа в първата половина на класацията! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Много жалко за Денис наистина, твърде млад си отиде. Да почива в мир! Обаче имам чувството, че Даймънд ще си замине заедно с него. Гледам Пашев е впрегнал подчинените да замазват положението с идентични хвалебствени слова, но кел файда. Едва ли отношението на феновете към лейбъла вече ще е същото. Грахич май излезе най-умна в крайна сметка, явно неслучайно си би камшика толкова скоро. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час, THE IIconic каза: Нали не можеше да го понасяш! 😂😂😂 И все още не го 💋 просто ми харесват някакви негови неща, не съм хейтърка 😃 Да си тук и Рана ремикс са топ! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Много ме беше яд за Грахич като се махна след само 2 песни, всичко беше измислено толкова добре с Не се отказват и премиерите след това. Но сега осъзнавам, че в било наложително. Good for her. “Пак ще го направя” си остава бруталка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 За Грахич се носеха слухове, че гаджето й ще става продуцент и тя ще е първият изпълнител там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Октомври 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 27 Грахла не я понасям, ама тая песен до ден днешен я слушам все едно сега е излязла. 5 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, Blueberry каза: Грахла не я понасям, ама тая песен до ден днешен я слушам все едно сега е излязла. Точно я слушах и аз преди малко! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 28 минути, meleto каза: Поговорката "всяко чудо за три дни" се доказва. Днес няма особено много статии за Денис. Гледанията също тръгнаха надолу. https://popnable.com/bulgaria/charts/top-100-songs/2021-10-27 Гледам, че от три дни спамиш с едно и също. Последното нещо което един човек ще мисли сега са точно гледанията му 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Честно казано и аз преоткрих песните на Теофиков-Полудяваш,Греша беше,Пак ще го направя и онзи квартет,но се чувствам странно като ги слушам. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари