borisslav1 Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Никой: Дамата: 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 4 минути, BobiTo каза: Никой: Дамата: По-скоро: Никой: Поредният парцал в дискотеката: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 32 минути, чушка. каза: Галена е най-успешният дамски изпълнител в поп-фолка. Като дама се е доказала много. Всеки неин проект, носи нещо от нея, защото има такива претенции. А фийтовете и тн, които има с никому известни, ги прави от колегиалност, защото е дама. Толкова за най-истинската дама в поп-фолка. Придворната дама на попфолка. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Kriminal Публикувано Юли 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 4 Ескорт дамата на попфолка 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юли 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 4 преди 34 минути, чушка. каза: Галена е най-успешният дамски изпълнител в поп-фолка. Като дама се е доказала много. Всеки неин проект, носи нещо от нея, защото има такива претенции. А фийтовете и тн, които има с никому известни, ги прави от колегиалност, защото е дама. Толкова за най-истинската дама в поп-фолка. Преслава: Такива като нея са ми пели беквокалите по петима! И още го правят... добре се справям. 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 час, Kitty каза: Това сериозно? Самата Глория го е разказвала. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, Blueberry каза: Преслава: Такива като нея са ми пели беквокалите по петима! И още го правят... добре се справям. Скъпа моя, нека ти обясня нещо много важно. С теб диалог не търся, той ми е излишен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Дамата: 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 36 минути, чушка. каза: Толкова за най-истинската дама в поп-фолка. преди 1 час, DrAkO каза: Когато флоповете на едни имат повече гледания от хитовете на други. 2,6 милиона гледания за "Да се правиме на леща" ❤️ Благодаря ти за суперската идея да си пусна този хит! Миналата година го оцених, но го слушах само два пъти, понеже живеех във Вавилон и не ми се слушаше българско, но сега ще наваксам! Жив да си! преди 1 час, Blueberry каза: Който се смее последен, се смее най-добре. Догодина ще иде на Евровизия и Европа и САЩ ще луднат по нея! Ще бъде страхотно Счети да участва. Дано налее пара. По-добре ще я похарчи от Вики Пижамата. 1 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 21 минути, BobiTo каза: Никой: Дамата: Коя е тая? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Дамата: Не знаех, че дамите имат гърди, а на тях зърна. Учудваш ме. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, чушка. каза: Не знаех, че дамите имат гърди, а на тях зърна. Учудваш ме. Виж й физиономията. Иначе мисля, че дори тя ще ти каже, че не е дама в чалгата са дами, но публични. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Добре дошъл, @AndreaForever Нека царуването ти във форума започне сега! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 преди 2 минути, asylum каза: Ще бъде страхотно Счети да участва. Дано налее пара. По-добре ще я похарчи от Вики Пижамата. В сравнение с нея Ема е енергична като АЕЦ. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, WindWalkerMonk каза: Виж й физиономията. Иначе мисля, че дори тя ще ти каже, че не е дама в чалгата са дами, но публични. Това е снимка, правена в движение и предразполага за подобни физиономии. Не разбрах къде е проблемът? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 @AndreaForever добре дошла скъпа! 💋 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Lady Gala 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, DarkChild каза: В сравнение с нея Ема е енергична като АЕЦ. Все пак е от Гълъбово! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, asylum каза: Все пак е от Гълъбово! Счетоводителката на ТЕЦ-Гълъбово 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, DarkChild каза: Lady Gala И Преса, и Галя изглеждаха много пошло в оня период. Особено Преса - гнусни прически и рокли, курвенски физиономии, смрад на пот и кебапчета. Сега и двете доста са се лъснали, но според мен след 10 години пак ще им се смеем. И Глория изглеждаше класно преди 15 години, а сега ми се струва абсурдна. 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Не мога да забравя онзи момент, в който Анелия се беше изхрачила в някоя салфетка, взета от земята. Още го сънувам. Моля, за съвети как да преодоля този шок, нанесен върху психиката ми. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 стига сте вадили снимки пр.хр.! 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. AndreaForever Публикувано Юли 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 4 Здравейте,мърши. Благодаря за топлото,радушно и приветливо посрещане. Такова, каквото дебюта на Кирил Атанасов не съзря. 6 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Току що, FikLena каза: стига сте вадили снимки пр.хр.! Бих дал всичко, за да съм аз Преслава и мен Анди да ме беше облизала. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AndreaForever Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 (редактирано) преди 3 минути, FikLena каза: стига сте вадили снимки пр.хр.! Не ми казвай бе . Лидия и Десита ли да споделям? Редактирано Юли 4 от AndreaForever 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари