Jump to content

AndreaForever

Ramaniac
  • Коментари

    57
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AndreaForever

  1. Дебют на годината - @AndreaForever Раманиак с най-интересни коментари - @Willy @Danger. @penakavalli @Andrew Cunanan. Раманиак - Най-голям фен - @Andrew Cunanan. @чушка. Най-забавен потребител - @penakavalli @Willy - Respect на годината - @Kriminal - Потребител на годината - @Willy @Danger. @penakavalli @чушка. - Потребителка на годината - @penakavalli
  2. AndreaForever

    Лина - Зараза

    Поредната що-годе хубава песен, развалена от поредната бездарница с нулеви гласови данни и артистично присъствие. Язък колко качествени песни биват изпяти от некадърници, които съсипват текстове, аранжименти и композиции.
  3. Мисля, че е редно да бъда удостоен с "Дебют на годината", точно както Джена през 2007. Благодаря!
  4. Камелия удари визуалния си пик в този монументален хит
  5. защото е по-голям хит,очевидно
  6. Поредната ганевска еднодневка от Джуна. Никакъв синхрон между текст и музика, диспозиция. Сама по себе си Джуна е сладка и изглежда най-добре отвсякога,но отново не случи на песен. Просто да сменят композитора. Поздрав с хит, дами!
  7. и пак не променя факта,че галена едвам едвам връзва 2 тона и грачи като гарга. ВИКНЕТЕ ЕМИЛИЯ В ТОВА ШОУ!
  8. Дано стане тендеция изпълнителите да снимат и възраждат стари свои песни.
  9. when vesela said "помни,че всяка жена знае кога е предадена" i felt that...
  10. още един недооценен хит (кой ли поред) от валя
  11. Един съвременен хит от Рена:
  12. Златен хит,също като този:
  13. Гласът в момента е кошмар също на Галена,Преслава и десетки други, даже Анелия чисто вокално си е много добре в сравнение с двете госпожици, родом от Смядово и Добрич.
  14. Ще пречистя сетивата си с този монументален хит от близкото минало,който продължава да радва меломаните из кърджалийските кръчми.
  15. Качествената мисловна дейност и смислена аргументация никога не са били присъщи за изпълнителката на хита "Все едно ми е". Иначе бих отишъл на 20г. концерта й , Анелия има хубави песни и е певица с бележити вокални възможности, но преди това ми се ще да публикуват кои песни ще пее - Анелия от 2017-досега нищо не ми допада.
  16. Ох, "Не съм такава" е лек флоп за изискана персона като мен... Теда преди Кости има много сериозни попадения, "Не съм такава" обаче - не е сред тях.
  17. Помним ли този иконичен пърформънс,дами? Същият, който беляза всички 12-годишни гейове по това време.
  18. Фактът,че Андреа направи този блестящ дует с фенка, е достоен за уважение. Снизходителност,красота и чар са черти,характерни за божество като Андреа.
×
×
  • Create New...