Jump to content

AndreaForever

Members
 • Коментари

  19
 • Регистриран

 • Последно посещение

Репутация

69 Excellent

2 Последователи

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bulgaria
 • Interests
  Да видя Андреа на върха

Последни посетители в профила

66 посещения в профила
 1. Презадоволен съм с все още работещия си Samsung Galaxy S3 Neo , 2009 година, благодаря!
 2. Теофиков е импотентен! Къса си само косата от нерви,че няма хит от 2018.
 3. Добър вечер само на девствените (Десита,знам,че четеш!) 😘
 4. Поздравявам ви с този хит, който, макар излязъл през далечната за Камелия 2009, засенчи премиерата на Саймън и Г*лин.
 5. И да потъне , какво? Ще се води експедиция,за да я намерят, а на Камелия няма кой чаша вода да й донесе, включително нейният възлюбен мъж под чехъл Цветин, на галено Цвети (Янева).
 6. Пепа Добричлийска няма такъв хит и това НЕ Е окей. Писана е също от нейния любимец Драганински, който тенденциозно не й направи такъв хит. Знаем коя е по-голямата звезда вече, а именно - Галина Вичева Генчева.
 7. За всички интересуващи се - така стоят нещата с моята извънбрачна любов (с неуспешна извънматочна бременност от негова страна) @чушка.
 8. Поздравявам ви с този монументален,колосален и кардинален хит, който с право замени "Горда стара планина" като новия химн на република България.
 9. И? Въпросната леличка на профилната ти снимка спада към най-тежката категория на ТЕЛК, а Андреа се гмурка в Червено море в момента и изпръсква рибите. Сам се досети по-добрия вариант.
 10. Обмислям в най-скоро време да стана войник и да смажа пушката на @чушка., щом толкова настоява да се превъплътим във войници на фронта по времето на втората световна война.
 11. Всички знаем коя е истинската, иконична, шармантна и безупречна Теодора, а именно - Теодора Руменова Андреева, по-известна като АндреЯ.
 12. Оф, диапазон как зорлем бутаха Теодора и пак флопна. Напомня ми на фолкпевицата Десита.
 13. Иконичната дискография на фолкпевицата Райна,известна още като откривателката на Константин,Галена и Преслава, възпя и устата на небезизвестната Мария. Влиянието й продължава да изумява меломаните.
 14. Райна направи песен за мъжеството ми! Благодарен съм й от сърце! Санданската кръв се познава!
×
×
 • Create New...