Hurricane Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 4 минути, Danger. каза: Все пак съм учил в банкова гимназия. Горката Счети! Вече и това ѝ отнеха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Юни 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 11 Анелия снощи е препълнила Мегами. 9 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 33 минути, Danger. каза: Анелия снощи е препълнила Мегами. Това дори не е смешно! От такава сензация и икона да стигне дотук... Жалко е! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 7 минути, Hurricane каза: Това дори не е смешно! От такава сензация и икона да стигне дотук... Жалко е! А мислех че на имена като тях липсата на нови хитове няма да има влияние върху броят на участия или публика. Сигурно има причина? Отказвам да вярвам че е чак толко зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 4 минути, Willy каза: А мислех че на имена като тях липсата на нови хитове няма да има влияние върху броят на участия или публика. Сигурно има причина? Отказвам да вярвам че е чак толко зле. Аз също. Анелия съвсем скоро ще е точно като Джена с по 5-6 участия на месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Това някаква подигравка ли е? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 4 часа , Hurricane каза: Тоест македонци има и в IDJ VIDEOS? Интересно ми е, защото в България никой не знае популярните имена от македонския музикален пазар. А имате ли си свой голям YouTube канал като PlanetaOfficial и FacingTheSun? Изпълнителите не ги знаем, но от композиторите, тука си имаме Оцко, в югославия пък си имат Дарко. Иначе тука въртят 2бона и Слаткаристика от новите им имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Имам чувството, че 2бона и Слаткаристика са по-известни в България, отколкото в Македония. Иначе си имат една звезда, неоценена, но ние в България я ценим - Васил Гарванлиев 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 21 минути, Olay каза: Изпълнителите не ги знаем, но от композиторите, тука си имаме Оцко, в югославия пък си имат Дарко. Иначе тука въртят 2бона и Слаткаристика от новите им имена. И 2бона, и Слаткаристика не са кой знае колко популярни в България. Дали ги знаят и 3% от населението... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 10 минути, Hurricane каза: И 2бона, и Слаткаристика не са кой знае колко популярни в България. Дали ги знаят и 3% от населението... Абе знаят се доста щом Криско и други поп. имена направиха песни с тях. Коментарите също го показват. Просто аудиторията им е строго против чалга стайл и може затова да не са стигнали до теб. Това също е голям хит в Благоев, Кюстендил, Сандански и като цяло тази част на бг. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 8 минути, Willy каза: Абе знаят се доста щом Криско и други поп. имена направиха песни с тях. Коментарите също го показват. Просто аудиторията им е строго против чалга стайл и може затова да не са стигнали до теб. Това също е голям хит в Благоев, Кюстендил, Сандански и като цяло тази част на бг. Ами възможно е, но от бивша Югославия знам доста, които не са чалга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Защо 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Ето това са ретро хитове, макар и на плейбек. На “Нищо друго” дискотеката откача. https://www.instagram.com/tv/CP_Vn4nJBEl/?utm_medium=copy_link 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Току що, Blueberry каза: Защо Не бе, в това шоу всички изглеждат ужасно, бях пускал снимки преди. Не знам дали до осветление или нещо друго, но е ужасно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 2 минути, Hurricane каза: Ето това са ретро хитове, макар и на плейбек. На “Нищо друго” дискотеката откача. https://www.instagram.com/tv/CP_Vn4nJBEl/?utm_medium=copy_link 8000лв за пълен плейбек? Егаси мазохистите - ужас. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 2 минути, Willy каза: Не бе, в това шоу всички изглеждат ужасно, бях пускал снимки преди. Не знам дали до осветление или нещо друго, но е ужасно. Просто нямат филтрите, с които сме свикнали по клипове и в инстаграм. Като цяло не изглежда зле това момиче, просто не е Камелия. И носът е ужасен, нищо естетично. Все едно е прищипан на върха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 2 минути, GSA каза: 8000лв за пълен плейбек? Егаси мазохистите - ужас. Повярвай ми 90% от дискотеката или си мисли, че пее на живо, или изобщо не им пука. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 3 минути, Willy каза: Не бе, в това шоу всички изглеждат ужасно, бях пускал снимки преди. Не знам дали до осветление или нещо друго, но е ужасно. Супер си изглеждат всички. Погледни примерно Санта Китана колко беше яка. На мен ми е странно, като се прехласвате по Галена и други заради инстаграм публикации. Никоя няма такава кожа, нито такова тяло. Дори Татяна си замазва главата, а няма нужда, защото е може би най-добре изглеждащата певица. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Току що, Hurricane каза: Повярвай ми 90% от дискотеката или си мисли, че пее на живо, или изобщо не им пука. Е и? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 7 минути, Blueberry каза: Защо Какво каза за “Гласът на България”? Ще се маха ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Току що, asylum каза: Супер си изглеждат всички. Погледни примерно Санта Китана колко беше яка. На мен ми е странно, като се прехласвате по Галена и други заради инстаграм публикации. Никоя няма такава кожа, нито такова тяло. Дори Татяна си замазва главата, а няма нужда, защото е може би най-добре изглеждащата певица. Санта Китана си е яка кучка и без това.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 3 минути, GSA каза: 8000лв за пълен плейбек? Егаси мазохистите - ужас. За Преслава е в пълна сила изразът "Quantity over Quality" 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Току що, xroflx9 каза: Санта Китана си е яка кучка и без това.😁 Ми така е. Лице, тело, дупе - топ! На крива ракета космосът й пречи. Баш са си мумии повечето. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 3 минути, asylum каза: Супер си изглеждат всички. Погледни примерно Санта Китана колко беше яка. На мен ми е странно, като се прехласвате по Галена и други заради инстаграм публикации. Никоя няма такава кожа, нито такова тяло. Дори Татяна си замазва главата, а няма нужда, защото е може би най-добре изглеждащата певица. Малката says hi! Данна маха отстрани! Лидия се смее в ъгъла! 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари