Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, SG каза: Конкретно за Десислава всичко е доста относително. Мисля си, че при нея публиката би награбила всичко, стига да е поднесено равномерно с останалото и да е в подходякия момент. А не както се получава или по-скоро не се получава след раждането. Твърде чалгарска стана. Вторник беше, например, е стойностна песен, в която си я има и онази ударност за дискотеките. Но, както съм казвал и преди, не е нищо открояващо се, което другите да не могат да направят. А и новия и глас гони доста фенове, според мен. Гледай как беше с В друг живот, примерно- плюеха я, че е залязла, а тя изведнъж направи една от най-успешната балади в последните години. Защото там го имаше усещането за различната Десислава. Иначе съм съгласен, че на изпълнители като нея и другите изброени им е по-трудно, именно по посочените от теб причини. Няма лошо да е със собствен стил. Но сме в България. Ако иска успех понякога трябва да излиза извън рамките на обичайното за себе си. Яко ми е и Хулиган са удачен пример за това. Тук тези песни доста се плюеха като излязоха, а аз ги харесах и двете, защото са различни- както видяхме и публиката ги награби. Тя и Глория е със свой стил. Но я виждаме къде е защото инатливо си държи на него. Изобщо в България само Лили Иванова може да е успешна и към днешна дата без да изоставя себе си в новите песни. Всъщност, и тя е имала доста експерименти преди в годините, тъй че навярно също не е подходящ пример. В друг живот като излезе Деса беше спечелила брадъра млко првди това, гласа и беше на ниво, визията също. Но при Деса много се усеща като не се чувства добре и психически. На послефния концерт излезе една свита, плаха. Излъчването и става съвсем друго. Ако гледаш представянето и от 2014 и 2015 си е направо различна певица оъ представянето и през 2016 и 2018 на концертите на Планета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Нали това казвам - че когато Джена изкара яка песен, публиката го оценява и я прави голям хит. Всичко й е топ на песента. Феновете й нямате право да се оплаквате, че публиката била еди-си-каква. Публиката си е същата и сега, и миналата година, когато Джена нажули два от монстърите на годината. В случая е странно, че почти няма лош коментар за новата и песен, а гледанията са такива. Еми тъпо е... Яд ме е когато някви кючеци правят повече гледания от песни като "Вижте го, жени". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 19 минути, VulkoIsTheBest каза: Цял живот да е все така! Ми като гледам така се очертават нещата. После никой не се интересувал от Галена... Най-смешното е, че се подиграваха на мен и @Danger.че сме качвали кофти снимки на Преса, а сега се побъркват да ровят за такива на Галена. Така беше и миналата година с "Шефката" - рев, че броим гледания, сега броят на поразия. И това са хора които твърдяха, че някой ги копирал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 минути, mitak_94 каза: Май само аз чух момента, в който каза, че баладата ще е включена в поп фолк албума и. Иначе за новата песен - да, но в същото време каза, че ще се опитат да направят клип, върху който хората да се замислят. Тоест, може да е танцувална, но да е с готин текст. Бих се изкефил на лигня като "Започваме на чисто", но за нея е по-добре да не пуска такова нещо, едва ли ще се получи. Тя този албум го пуска от 2015... Аман... Изтърва момента. Трябваше 2016 да го пусне. Иначе има една балада Поискай от мен, с която щеше да стартира в Пайнер. Може би става дума за нея. Освен това преди 3 месеца говори за парпе от Драганински и дует с Анелия. Сега нищо такова не спомена... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, Stela каза: Ми като гледам така се очертават нещата. После никой не се интересувал от Галена... Най-смешното е, че се подиграваха на мен и @danger че сме качвали кофти снимки на Преса, а сега се побъркват да ровят за такива на Галена. Така беше и миналата година с "Шефката" - рев, че броим гледания, сега броят на поразия. И това са хора които твърдяха, че някой ги копирал. Съдба им е да ни дишат прахта и гроздето все да им киселее. Оу, йеЯЯЯ! ПС: Тагнала си грешния Дейнджър. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, mitak_94 каза: В случая е странно, че почти няма лош коментар за новата и песен, а гледанията са такива. Еми тъпо е... Яд ме е когато някви кючеци правят повече гледания от песни като "Вижте го, жени". Аранжиментът провали песента й. Трябваше да е само с мазната част и да ги няма тези барабани.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Stela каза: Ми като гледам така се очертават нещата. После никой не се интересувал от Галена... Най-смешното е, че се подиграваха на мен и @danger че сме качвали кофти снимки на Преса, а сега се побъркват да ровят за такива на Галена. Така беше и миналата година с "Шефката" - рев, че броим гледания, сега броят на поразия. И това са хора които твърдяха, че някой ги копирал. Миличка, не се побъркваме от търсене. Достатъчно е да намериш която и да било снимка, различа от такава в нейния профил. 2 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Starboy каза: Миличка, не се побъркваме от търсене. Достатъчно е да намериш която и да било снимка, различа от такава в нейния профил. Абсолютно. Има цели страници посветени на фотошоп издънките на Галена и Андреа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, Starboy каза: Миличка, не се побъркваме от търсене. Достатъчно е да намериш която и да било снимка, различа от такава в нейния профил. Миличка, ти се разпозна в определението "сън не спят да търсят и обработват снимки на Галена с цел да я омаскарят ли"? Ммм, много ниско мнение имаш за себе си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Съдба им е да ни дишат прахта и гроздето все да им киселее. Оу, йеЯЯЯ! ПС: Тагнала си грешния Дейнджър. Не знаех, че има и друг Дейнджър, сега видях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 @Stela @VulkoIsTheBest ще ви помоля да не се почва и днес с провокации и заяждания, същото ще помоля и другата страна която засега е кротка. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, VulkoIsTheBest каза: Миличка, ти се разпозна в определението "сън не спят да търсят и обработват снимки на Галена с цел да я омаскарят ли"? Ммм, много ниско мнение имаш за себе си. Вчера и днес аз постнах снимки, а чак сън да не спя, за да търся такива, няма как да се припозная, защото разбира се не е вярно. Целувки! 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 10 минути, VulkoIsTheBest каза: Кво прайш, класна лъвицо? Нищо особено, днес е ден за релакс. Ами ти? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Willy каза: @Stela @VulkoIsTheBest ще ви помоля да не се почва и днес с провокации и заяждания, същото ще помоля и другата страна която засега е кротка. Е,няма как да отразяваме едно Така че споко.😜 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Willy каза: @Stela @VulkoIsTheBest ще ви помоля да не се почва и днес с провокации и заяждания, същото ще помоля и другата страна която засега е кротка. Не те видях да се молиш за спиране на провокациите, когато рофл ни наричаше незначителни и незабележими. Двуличен си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, Stela каза: Ми като гледам така се очертават нещата. После никой не се интересувал от Галена... Най-смешното е, че се подиграваха на мен и @danger че сме качвали кофти снимки на Преса, а сега се побъркват да ровят за такива на Галена. Така беше и миналата година с "Шефката" - рев, че броим гледания, сега броят на поразия. И това са хора които твърдяха, че някой ги копирал. За човек, който не се сещаше за нас, изглежда сякаш цяла вечер си ни сънувала, мило. Да, вие вкарахте тенденцията да се качват компроментиращи снимки в попфолк раздела. Нищо, че аз го правя от 2 години още. И вие вкарахте броенето на няколко клипа, въпреки, че аз го правя с Казваш, че ме обичаш и Не искам без теб много преди вас отново. И това може да се види в темата за Деса. Така, че оставям на мозъчето ти да помисли кой кого копира. А сега те слагам в игнорирани потребители да правиш компания на Кумчо Вълчо,та да не е самотен. Ти можеш да продължаваш да очакваш постовете ми с притаен дъх, понеже не се сещаш за мен и да реактваш като един послушен бот. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Starboy каза: Вчера и днес аз постнах снимки, а чак сън да не спя, за да търся такива, няма как да се припозная, защото разбира се не е вярно. Целувки! Нямаме предвид теб, спокооойноо! Ти си по-висшестоящ във всяко едно отношение. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 5 минути, Putin каза: Нищо особено, днес е ден за релакс. Ами ти? Дълго е за обяснение. Връщай са, тука имаме нужда от умни хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 14 минути, mitak_94 каза: В случая е странно, че почти няма лош коментар за новата и песен, а гледанията са такива. Еми тъпо е... Яд ме е когато някви кючеци правят повече гледания от песни като "Вижте го, жени". Ми то няма лош коментар, ноп песента е мудна. Няма заряд, няма лесна фраза която да ти влезе. Затова е флоп, няма друга причина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 6 минути, Willy каза: @Stela @VulkoIsTheBest ще ви помоля да не се почва и днес с провокации и заяждания, същото ще помоля и другата страна която засега е кротка. Я стига. Снощи двамата се спукаха да ни коментират - кой бил с пародия на живот, кой бил жалък и какво ли още не... сега се сети да правиш забележка при положение, че се води съвсем нормална дискусия и няма нищо общо с вчерашните им злобни коментари. Аз лично съм докладвала няколко поста в които ни обсъждат живота. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза: Не те видях да се молиш за спиране на провокациите, когато рофл ни наричаше незначителни и незабележими. Двуличен си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, Slavi каза: За човек, който не се сещаше за нас, изглежда сякаш цяла вечер си ни сънувала, мило. Да, вие вкарахте тенденцията да се качват компроментиращи снимки в попфолк раздела. Нищо, че аз го правя от 2 години още. И вие вкарахте броенето на няколко клипа, въпреки, че аз го правя с Казваш, че ме обичаш и Не искам без теб много преди вас отново. И това може да се види в темата за Деса. Така, че оставям на мозъчето ти да помисли кой кого копира. А сега те слагам в игнорирани потребители да правиш компания на Кумчо Вълчо,та да не е самотен. Ти можеш да продължаваш да очакваш постовете ми с притаен дъх, понеже не се сещаш за мен и да реактваш като един послушен бот. Ама защо им отговаряш изобщо? Толкова смешно ми стана на твърдението,че нарочно съм уголемявал снимките,за да изглежда Галена по-зле,че даже не намерих смисъл да отговарям. Пък и си знаех,че само 1-2 кофти снимки на Галя ще ги накара пак да побеснеят,а нека се имат за умни щом се връзват на толкова лесни провокации.😁 Поздрави ги с този шеметен трак на Джен и не си го слагай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Вчера много се впечатлих, че "Ето ме" на Емилия, която никога не е била кой знае какъв хит, има 10 млн гледания. Ефект от тази година ли е или си ги има от много време? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Дълго е за обяснение. Връщай са, тука имаме нужда от умни хора. Тук съм си, ама нямам почти никакво свободно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, Blueberry каза: Вчера много се впечатлих, че "Ето ме" на Емилия, която никога не е била кой знае какъв хит, има 10 млн гледания. Ефект от тази година ли е или си ги има от много време? От поне 2 години ги има. И аз бях учуден, когато го видях. Покрай "Как да изтрезнея" ги направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари