Jump to content



Преслава - Пиян


Препоръчани коментари

преди 20 часа , DarkChild каза:

Това не е 3-D принтер, който да изработи това, което е на екрана. Никой не може да предвиди какъв ще е крайният резултат.

Най-големият ѝ проблем не е носът (който не ѝ отива изобщо), а това, че е напълно безизразна в лице. Ботокс ли е блъскала, не знам, но е като мумия. Никаква мимика или гримаса. От там се губи и харизмата ѝ.

 

Песента е типична ганева боза. Измисля 4-5 такта и това се върти в целия припев. Без градация, без кулминация, без завършек. Едно монотонно и еднообразно. Да го наречеш композитор този е пълна обида за истинските такива.

По-правилно не бих се изразил. Песните на Ганев преди ме кефеха, но от 1-2 години върти едно и също за големите имена. (Пашев и той в същото положение)

 

Откакто излезе Да гори в любов, всичките останали песни са с 90% същия аранжимент, даже може и от още по-рано.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преси смаза отново, много кефи песента! :1000(33): Малко не ми допада, че и втората й песен за годината е с пиянска тематика, ама карай.

С бялото е излязла най-добре. С късата прическа също е ок, но с опашката е ужасна, същински Джексън. Кофти, вече не може да викаме на Галя "Смядовския Майкъл", нито пък "пришито лице".:crybaby:Хората за 15 години на сцена правят концерт, наш'та си смени физиономията - брутална!:lol: Ако направи изявление и обясни, че е било по здравословни причини бих я разбрал, но иначе ми е непонятно - особено след като родят по принцип певачките се стараят да убедят хората, че са си същите като преди, а Преса прави точно обратното. От нестандартна естествена чалгарка която наобратно на всички други даже си намали бюста, след 15 години Петя реши да си отнеме индивидуалността и да се превърне в клонинг на останалите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сега си направих Пресли ретроспекция и забелязах, че е най-красива в клиповете към дуетите с Джена и Ваня. Уникална харизма - с права, с начупена коса, все ѝ отива. Даже с начупената коса, като я видях, там в дуета с Джена, ми все едно я гледам в "И когато съмне", само че по-култивирана, естествено.

Защо ѝ беше...

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, adorable каза:

Сега си направих Пресли ретроспекция и забелязах, че е най-красива в клиповете към дуетите с Джена и Ваня. Уникална харизма - с права, с начупена коса, все ѝ отива. Даже с начупената коса, като я видях, там в дуета с Джена, ми все едно я гледам в "И когато съмне", само че по-култивирана, естествено.

Защо ѝ беше...

Особено в "Тук жена му пази" в безцветните кадри е невероятна..  от нея до "Изтрезняваш ли" ми е любимият ѝ период откъм външност. Напълно сама и изцяло излишно се прецака, как може да е толкова тъпа, не знам.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено в момента изглежда супер зле, но нека мине малко време. Всички казват, че за крайния резултат трябва време. И Емилия като си оправи носа в началото беше супер странна а сега е топ мадама. Може и при Преса да се получи така. Обаче нещо пак е почнала да слабее. Да се стяга.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Проблемът при Преса е, че го изпили твърде много, направи го минималистичен за чертите и формата на лицето си. Емилия поне прилича донякъде на себе си. А и тя нямаше нужда да го прави освен ако наистина е било заради катастрофа, както се твърдеше - вижте обаче я например в "Целувай ме", "Познавам те", "За мене забрави" колко е красива. Ема съм я виждал на живо отблизо с новия нос, не ми е направило впечатление да има нещо фрапиращо, при Преса не знам как е, но разликата е голяма спрямо преди поне на екран.

Първо беше намаляването на гърдите - ок, резонно е, по здравословни причини, гръбнак и т.н. После отслабването... чак толкова драстично не биваше, а и май си служеше с наркотици и разни хапчета за тая работа. След това вече с носа беше твърде хардкор. Сякаш иска да избяга напълно от това, което е била преди. При Алисия тази операция например е направена доста тарикатски - ефектът е да видиш положителна промяна, но да не доловиш от къде е, а да се чудиш.

На 2 г. Планета ейч ди, където е с късите панталони и пее "Лудата дойде", също е много красива и секси, след това настъпи погромът.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Алисия също изглеждаше като извънземното първите месеци след операцията, не знам дали е имало втора, но сега е съвсем друга.

Наистина проблемът й е в безизрасността. И аз се сетих за "Тук жена му пази", където освен, че е най-красива, мимиките й ти пълнят жената. Тя дори не се усмихва. Ботокс ли е,  следствие на операцията ли е, но без широката усмивка сякаш не е тя.

 

Оф, песента забравих да коментирам... не е зле, но май няма да я слушам много. И това с началото и Treat you better ме дразни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе, песента си е готина, няма спор. Само още не мога да свикна с новата визия. Но нямаме избор, това ще стане постепенно с времето. ''Старата'' Преслава вече е в миналото, за съжаление. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...