Jump to content

i810

Ramaniacs
  • Коментари

    573
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от i810

  1. "Caution" е един великолепен албум, който имаше огромен потенциал, но не беше разгърнат правилно с точните сингли и клипове. Какво да се прави...Има неща, които не зависят изцяло и само от Марая... Менажирането куцаше, както винаги. Но какво да се прави... Сега е в Лас Вегас и прави ебаси якото шоу. Дори добави нови дати към него.
  2. Това ли е новия на Ариана Гранде?! Ужас... Толкова грозен мъж...
  3. Това за Джей Ло искрено ме засмя. 🤣 Не знам дали ще имаме шанс за номер 1, но за популярна песен, може би... Стискаме палци, пък каквото стане. Иначе, наистина прилича на Мадона и Vogue.
  4. Черпя с новата великолепна колаборация на Ариана Гранде и Марая Кери. Вариантът с Ариана не ме грабна особено, но с Марая е друго нещо. Има нещо, което ме привлича да я слушам на repeat. Адски много ми наподобява на песен на Мадона... Кефи!!!
  5. Съвсем очаквано... Време е да се закрие компанията и телевизиите... Ако не му се занимава, може и да ги продаде на друг. Според мен без "Пайнер" най-добре ще лъснат на бял свят възможностите на всички, които ще се самопродуцират. За повечето от тях с времето ще забравим. Имам предвид основно онези, които все още се страхуват да се справят сами с кариерите си. Но неволята учи.
  6. i810

    Хонорари и участия

    Според мен, Райна ще хлопне последна вратата на "Пайнер" и ще завърти ключа, ако решат случайно да я приключват със съществуването си... Не знам защо не събра смелост за толкова години да ги зареже?! Уж е толкова горда, самочувствие не и липсва, а в същото време им позволяваше години наред да я пренебрегват и тъпчат, както те си могат... А тя стои и търпи....
  7. i810

    Хонорари и участия

    То в реалност няма и кой да даде повече за Райна...
  8. Новата песен на Ариана Гранде никак не ми харесва... Обаче, пусна мацката хиляда ремикса и удари върха на Билборд Хот 100 и не само...
  9. i810

    Хонорари и участия

    Хонорарът на Райна е покъртително нисък на фона на останалите...
  10. https://x.com/talkofthecharts/status/1738321196956192912?s=20 GB B5 Jra IAAd OAe — Postimages POSTIMG.CC Втора седмица под номер 1 в Хот 100 за Кралицата на Коледа тази година. Дами и господа, нейно величество, мис Марая Кери!!! Разбира се, отново ще се чупят поредните рекорди.
  11. Нейно величество пак чупи рекорди, за радост на едни и за нерадост на други... 😜
  12. GBO0r Joa QAAK0p L — Postimages POSTIMG.CC
  13. Другата седмица, Кралицата на Коледа застава отново под номер 1 в Хот 100!!!
  14. Чист саботаж!!! Марая я помита на глобално ниво във всички платформи!!!
  15. i810

    Глория ft. Sakis Coucos - Вълк

    Харесва ми! Най-сетне нещо, с което да я заслушам...
  16. i810

    Глория - Най-добрите

    Толкова ми е смешна тази песен, че няма накъде повече... Ако я беше изпяла преди 10 години, щеше да е една идея по-приемлива. Та нейните фенове вече са големи хора на около 40, 50 години...Как си представя да им пее този банален текст и те да подскачат като малките деца на изпятото - "такива фенове имам аз"... ?! Инфантилна история....
  17. О, не! Пепел ти на езика!
  18. Преглътни го най-сетне, че Марая е класа!!!
  19. За нея времето е спряло... Толкова ме кефи как изглежда, как пее....абе всичко... Любимата ми, единствена МАРАЯ...
  20. i810

    Райна - Дива котка

    Райна отдавна не комуникира със своите почитатели, което отчитам като груба грешка. Няма как да си сверява часовника, което не е никак добре за нея. Никой от феновете, които помня и бяха преди около нея не е останал. Вирнала е нос и изобщо не се интересува от мнението на шепата хора, които някога я отразяваха.
  21. i810

    Райна - Дива котка

    Ако го кажеш на Райна, ще те блокира.
  22. i810

    Райна - Дива котка

    Няма какво да се заблуждаваме, че това ще бъде популярна песен... За хит и дума не може да става. Само след ден, два, хората нацяло ще забравят, че Райна им е пуснала нещо за лятото. Не знам какво се случва с нея, но явно като е щастлива в личен план и не се раждат хитове. Прави всичко, колкото да се запише, че е пуснала нова песен. Георги Нинов също е крайно време да си вземе почивка от нейните проекти, защото само и пречи. Не е човекът за тези неща и това си личи. Иска си професионалисти да работят с нея. Трябва да заложи на нови композитори и текстописци. Във фолклора успява да е интересна, но в поп-фолка буксува и не може да издрапа, макар да е Дива котка.
  23. i810

    Райна - Дива котка

    Ох, Райнушке...МноУ си сЕкси... 😜 Обаче, все още и аз не знам, харесва ли ми или не. Оставам със смесени чувства. Хем не я отричам, хем не съм влюбена в тази песен.
  24. i810

    Джена - Има ли рожденик?

    Каква е тази мазна чалгия и виене?! Не мога да повярвам, че е пуснала подобна песен...
  25. По повод на разочарованието на adorable по-напред в темата.
×
×
  • Create New...