Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Там на опашката с червеното е много зле наистина. Цялата уста заедно със зъбите изглеждат странно. Не само, че е с изпъната уста, но като че ли има голямо вътрешно разстояние между зъбите и горната устна. П.с. 400 000 гледания за 15 часа, без да е влязла в Трейдинг при това. 2 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Квазимодо! Дали и самата тя се харесва така? Съмнявам се. 1 2 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Бойка Дангова също имаше неуспешна операция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 ВИЖТЕ КОМЕНТАРИТЕ ПОД КЛИПА ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ГАЛЕНААААААААААААААААААААА .. ВТОРНИК НЕ МИ СЕ МИСЛИ .ЩЕ МАЧКА 1000%. ПЕСЕНТА Е ОТ СТАРИТЕ ПЕСНИ НА ОЦКО.ПРОСТО СЕГА Е СНИМАЛА КЛИП 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 45 минути, Cally-Pressyfan' каза: Квазимодо! Дали и самата тя се харесва така? Съмнявам се. Тук наистина прилича на Майкъл Джексън... Просто ми става жал като гледам тези кадри в клипа. Хем и ме хваща яд, защаото беше такава симпатяга. То да беше само носа, ами тя и други неща си е пипала - устата и е ужасна, зъбите са й странни. А преди това беше адски хубава, последните години беше супер откъм визия, за какво й трябваше да го прави това, не мога да проумея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Гледанията на Преслава пак забиха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Пак е добре, можеше да заприлича на Донатела Версаче. Лицева хирургия не и беше особено нужна, тя е на 35, а не на 50. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Защо не влиза в Трендинг, след като има необходимите гледания? "Изтрезняваш ли" влезе на третия час. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Cally-Pressyfan' каза: Защо не влиза в Трендинг, след като има необходимите гледания? "Изтрезняваш ли" влезе на третия час. И да влезе, Вторник ще излезе. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 8 минути, чушка. каза: И да влезе, Вторник ще излезе. 4 дни не са малко. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 35 минути, Cally-Pressyfan' каза: Защо не влиза в Трендинг, след като има необходимите гледания? "Изтрезняваш ли" влезе на третия час. YouTub не харесва новия и нос и сигурно за това. 😄😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 8 часа , TSARvul каза: От естетична гледна точка си прав. Но от наша си гледна точка - бе нека се излагаат, смях да има, бе майна! Пари давам да видя Глория в нервна криза! Ами ако ти забие един шЪмар? 😂 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Трудно ми е да разбера хейта към Преслава. Факт е, че изглежда супер различно, но в никакъв случай не е грозна. Едно време беше дебела, хората пак бяха недоволни... и за носа е отнасяла подигравки. Няма как всички да я харесват. По- гадното е, че не изглежда щастлива, жизнена и енергична. Само тя си знае, защо е предприела такива стъпки. Слушайте й песните и коментирайте по- млако външният й вид. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Преслава се харесвала много сега, така че никакви депресии няма 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 7 часа , TSARvul каза: Какво ли прави КаралАйна в наши дни? Искаш ли да й ближеш вмирислака? Има фризьорски салон в Гърция. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, Putin каза: Пак е добре, можеше да заприлича на Донатела Версаче. Лицева хирургия не и беше особено нужна, тя е на 35, а не на 50. Не искам да чувам (чета) една лоша дума за Дона! Не знеш какво е преживяла тя,имаше проблеми с наркотици. Всичко е стрес,не е лесно да си Императорка на Модна Къща . 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, Donatella каза: Не искам да чувам (чета) една лоша дума за Дона! Не знеш какво е преживяла тя,имаше проблеми с наркотици. Всичко е стрес,не е лесно да си Императорка на Модна Къща . Мачкай! По темата - Преса е смешна. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 52 минути, Donatella каза: И питаш... с над 30 профила .. И с Галена ще направим същото, само че от 100 профила. Сам си го търсиш. p.s. Не осъзнаваш ли, че така вредиш на Галена? Сега ще задържат 1-2 дена Преса без трендинг и като я проверят от Ютуб че всичко е изрядно, точно в понеделник ще я вкарат там и ще почне да прави още по-силни гледания. Ако Галена излезе във вторник може и да не успее да я измести. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Днес ли излиза дуета на Тереза и Лорена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 После ние Пресовите сме били незнам си какво , а не гледате Галена какви фенове има. След излизането на “Пиян” , другите песни на Преси започнаха да правят повече гледания и “Изтрезняваш ли” е над “Феноменален” и “Сърце” Честито! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, presi_fen! каза: След излизането на “Пиян” , другите песни на Преси започнаха да правят повече гледания и “Изтрезняваш ли” е над “Феноменален” и “Сърце” Честито! Съвсем нормално нещо. Изтрезняваш ли до вчера правеше по-малко от Феноменален а е на едва 5 месеца, другата е на 9. Очаквах Прес да чукне 600к заради скандала ама ще е колкото Изтрезняваш ли. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 9 минути, Willy каза: Съвсем нормално нещо. Изтрезняваш ли до вчера правеше по-малко от Феноменален а е на едва 5 месеца, другата е на 9. Очаквах Прес да чукне 600к заради скандала ама ще е колкото Изтрезняваш ли. Не е в Трендинг и това задържа гледанията. Например "Няма да ми мине" и "Изтрезняваш ли" влязоха почти веднага, дуетите на Емилия и Денис - предполагам също. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Порте и Яница са качили клипчета от вчерашното участие. ''Въртележката'' още е топ хит, а на ''Няма как'' се избухва мощно. В никакъв случай не е такъв провал за какъвто се има. 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 22 минути, Dominatora каза: Днес ли излиза дуета на Тереза и Лорена? Да 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Обаче гласът й е божествен. ❤️ По принцип ако на една песен не ми харесва музиката не я слушам повече, но на тази не мога да устоя заради гласа на Преслава. Колко яко казва “Дали е уникално, че те търпя”. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари