Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 62
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Изглежда безупречно, адски красива и много класа. Песента е добра, точно за лятото - свежо и готино.

Супер яка!Според мен ще е голям хит.Галена да види приятелките си какви резачки пускат.

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

Музиката: Напий се, звънни ми :D

и Изтрезняваш ли и Въртележката и Няма как и кой знае коя още... ама яка е, точно за лятото, в главата ми вече се върти "пак ела пак ела пак елаа"

• Kriminal changed the title to Online: Цветелина Янева - Болка моя
преди 1 минута, Kriminal каза:

и Изтрезняваш ли и Въртележката и Няма как и кой знае коя още... ама яка е, точно за лятото, в главата ми вече се върти "пак ела пак ела пак елаа"

Мда припева е як, а музиката е ясно защо е така, всичките певици-певци да ти се редят ан опашка за песни постоянно и най-големия кумир в музиката ще се изчерпа ....  Като захапе едната и всички след нея докато не изцедат и последната капка талант на композитора :D

Чух припева и си викам "о не, не си заслужаваше чакането" и я оставих да звучи, но не ѝ обръщах внимание.

Две минути по-късно припевът ми се наби в главата.

И клипът е хубав, неангажиращ.

Страхотна Цура!Отново не разочарова и пусна перфектен проект.

Значи почва супер яко, после почва да си личи типичното звучене на Ганев.. но все пак се усеща нещо различно и мистично, много ме кефи, супер е Цуци! Дано стане голям хит.

Само тоя мангалски вокал защо го набутаха???

Видеото е яко.

Добър клип, сносна песен, но ми трябваха 30 секунди да разпозная от кой е писана, и не говоря само за музиката - съответно познах без да гледам инфото. 🙄

Може ли клиповете ти да са на световно ниво, а песента да е поредното клише? Прилича на 10 други, как не направиха нещо по различно, а като овце пускат претоплени манджи? Затова Емилия и Теофиков ще мачкат. Аман от компромисни песни. Ганев да се пенсионира веднага. 

Брутализъм! Янева ги уби! Определено уцели мега хит! 

Този черния разваля целия клип. Не можа ли да снима нормален мъж?

Нищо впечатляващо този път. Песента е слушана многократно вече. Текста смятам, че дори на места не е напаснат както трябва към музиката или поне тя го е изпяла гадно. 

Видеото пък, макар и крадено, е леко скучновато.

П.С. И въпреки всичко това, проекта е по-добър от едно 80% от предложеното тази година.

Цветелина е такава класа, толкова е красива всеки път, прекрасен проект, не знам къде е снимала, но има скандално добри кадри. В началото като започна си казах, ей това е, даже и Галя не може да я бутне по клипове. Песента също е перфектна, напомня ми на "За контакти", много ме кефи текста, всичко, много се надвам да стане голям хит. Няма слабо при тази жена!

преди 13 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Този черния разваля целия клип. Не можа ли да снима нормален мъж?

Шегуваш се нали? Именно той прави клипа. Уникален е!

Хитруша! Изчака всички да си пуснат песните и тогава я пусна и тя.. Трендинга ѝ е в кърпа вързан.

Иначе типичната Ганева песен... Видеото е много добро.

Все позитивни коментари а 0 реакции на темата. Айде дайте малко лоф на Цура💞

Майко,каква красавицаааа 😍😍😍😍

Песента е много яка,видео на световно ниво! БРУТАЛНО КРАСИВА БАРБИИИИ!!! 🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍

преди 4 минути, PHILIPP PLEIN каза:

Майко,каква красавицаааа 😍😍😍😍

Песента е много яка,видео на световно ниво! БРУТАЛНО КРАСИВА БАРБИИИИ!!! 🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍

Наистина, ей така седя и я гледам, супер красивата, женствена, различна и най-вече тази класа, не знам от къде я вади, но на всяка снимка, видео... Това или си го носиш, или не.

преди 1 час, MrKidGSA каза:

Може ли клиповете ти да са на световно ниво, а песента да е поредното клише? Прилича на 10 други, как не направиха нещо по различно, а като овце пускат претоплени манджи? Затова Емилия и Теофиков ще мачкат. Аман от компромисни песни. Ганев да се пенсионира веднага. 

преди 1 час , Born to Die каза:

не знам къде е снимала, но има скандално добри кадри.

Жилищния комплекс Muralla Roja в Калп до Аликанте

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...