Jump to content

Препоръчани коментари

Клипа ми напомня на Теди Александрова - В сърцето. Колко платиха на Ганев за да подпише Десита като композитор вместо него?

Докато "Няма да ти мине" звучеше приятно ретро, това е по-скоро дразнещо мазно. Не е супер зле все пак. Лидия кефи, а Десита и в чалгата не я бива - просто не става момичето, безлична е.

преди 4 минути, Kriminal каза:

Клипа ми напомня на Теди Александрова - В сърцето. Колко платиха на Ганев за да подпише Десита като композитор вместо него?

Десита отдавна каза, че музиката е нейна ;)

Ако беше самостоятелна на Лидия, може би щеше да има шансове за голям хит, но така, не знам. Гласът на Десита дразни..

Десита от рапиране премина на мазна чалга. Пробва къде ще й мине номера за слава. :D

преди 8 минути, jivko31 каза:

Мен пък супер много ме кефи Десита

Мен също. Топ:)

Брутални, много як хит. Клипът също е топ. Заслужаваше си да се чака

Ебахти скапания боклук е тая песен, не бих си я пуснал доброволно втори път, а първия не я издържах докрая. NEXT

Боже мой... ужасна песен. Дали са я слушали преди да я издадат? Иначе и двете са много симпатични и имат бъдеще, но как може толкова умряла песен да им пуснат???

Много ме кефи песентаа,ама много!

Лидия е адски крисиваааа!!! 😍😍😍

Мен пък ме радва песента. Глъдка свеж въздух е, а наистина Лидия е убийствена. Това момиче ще има голямо бъдеще. 

Утре е премиерата по Планета. 

Лидия е страхотна наистина! 

Много зарибяваща песен, яко участие на Емануела. Ще има успех според мен парчето. 

Много е яка и зарибяваща. И двете мацки са много надеждни и обиграни за тепърва прохождащи таланти. Успех на парчето. Мачкат с коментари и лайкове! 

Припевът е много, ама много тъп, даже "Шампиона" на Анелия има по-смислен текст пред това. Днес и двете премиери са супер зле, двете момичета иначе са готини, имат харизма, но с такива бози няма да се получи. Особено след прекрасните дебюти. Емануела изобщо не коментирам как започна адски да писва от нея...

Сега оцених Джулия и бездарника от "София ден и нощ"...каква е тая бясна чалга, Десита не беше ли рапърка? Не, че не може да разнообразява, ама очаквах от нея конкуренция на Тита и Гери-Никол, не на Сашка Васева...

Включването на Емануела е за 10 секунди колкото за гледания. Ако Лидия я беше изпяла по-добре - тя и гласа и е чалгарски, ама от Десита не го очаквах. Тая мазнотия я изтраех до край, но ще е за пръв и последен път.

Таня Маринова пусна най-хубавата песен напоследък.

Тук Десита звучи много по-добре от Лидия. Самата песен за нищо не става.

На мен Десита ми харесва повече и като визия, и като глас тук. Мяза на Беки Джи, а Лидия - на Таня Боева.

Песента е долу-горе. Емануела - излишна.

преди 6 часа , DarkChild каза:

На мен Десита ми харесва повече и като визия, и като глас тук. Мяза на Беки Джи, а Лидия - на Таня Боева.

Песента е долу-горе. Емануела - излишна.

И аз заключих същите неща вчера. Десита се оказа много хубаво момиче, в първия клип какво чучело беше, сега не я познах. 

Таня Боева вече има две копия - Коя (мангалска версия) и Лидия (тийнверсия). 

Песента е ок, не че ще я слушам. 

Песента много ме зариби, макар и да не е нещо нечувано. Точно от нещо такова имат нужда, за да тръгнат по участия, а тепърва ще развиват потенциала си в други жанрове и по смислени проекти. 

Най накрая млади и свежи тийн сензации в попфолка, че ми писна от дъртите амортизирани коври. И красиви, и пеещи, и харизматични, и с артистично присъствие. Всичко си имат. Няма за какво да се хване човек. Истински наследнички на ДесиСлава и Преслава най накрая! 

Галин освен, че се доказа вече 6 години като топ име, се доказа и като топ продуцент. Пайнер ако искат да прогресират, бързо да сменят всички дърти в екипа си с млади хора със свежи идеи! 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...