Jump to content

jivko31

Ramaniacs
  • Коментари

    112
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

About jivko31

  • Рожден ден 18.05.1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Бургас

Последни посетители в профила

417 посещения в профила

jivko31's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

3

Репутация

  1. Май хакнаха и профила на Денис Теофиков в инстаграм..
  2. Мен пък супер много ме кефи Десита
  3. Да беше агитка извикана от нея, които си тръгнаха след изпълнението и. Всичко беше нагласено
  4. Пред мен имаше цяла редица млади хора които още в началото ги чух да си говорят Хайде да идва Галена и да си ходим вече. И пррди да излезе започнаха да се дерат Галена Галена... а след това си тръгнаха.. Нагласена работа..
  5. Има бъг в сайта. Цял ден коментарите на песента на Преслава стоят 648, а всъщност има много нови. Невъзможно е и плюсовете да стоят едни и същи 12 часа..
  6. Усещам предпратки в текста в новата песен на Преслава към колежки, че се връща обратно в играта и ще мачка всичко наред, а също ме кефи и визията с очилата която символизира, че е втората Лили Иванова, а колежките и нека се мислят за Генерали, Босове и Капитани и да стават смешни... Преслава е велика !
  7. Усещам предпратки в текста към колежки, че се връща обратно в играта и ще мачка всичко наред, а също ме кефи и визията с очилата която символизира, че е втората Лили Иванова, а колежките и нека се мислят за Генерали, Босове и Капитани и да стават смешни... Преслава е велика !
  8. Какво означава "Аз не пръскам да ти кажа само лъскам" ?
  9. Хайде да се организираме и в следващия кръг на гласуването да направим Фики победител във всички категории в които е номиниран. Ще е голям скандал
  10. е за кво го изтриха глупаците егати
×
×
  • Create New...