Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 минута, Kriminal каза: На Гера песните станаха хитове и в Сърбия (колкото е възможно) така че да не ви чувам за купени гледания Кои песни? Тая "Устни" дори приятелите й сигурно не искат да я слушат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 4 минути, Denis каза: На Анче всичко се слуша! Като се замисля, никога не съм си пускал някоя песен на Анелия доброволно, което е скандално. Има нещо, което ме отблъсква в нея. Песните й ми са лигави и не мога да видя съдържание.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Току що, Denis каза: Кои песни? Тая "Устни" дори приятелите й сигурно не искат да я слушат. Устни не, тя има 4 милиона и не знам кой може да помисли че има купени. Говоря за хитовете и като "I'm the Queen" и "Напрао ги убивам" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 минута, чушка. каза: Като се замисля, никога не съм си пускал някоя песен на Анелия доброволно, което е скандално. Има нещо, което ме отблъсква в нея. Песните й ми са лигави и не мога да видя съдържание.. 90% от колежките й ще си мечтаят за такава "лигня" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 5 минути, Denis каза: 90% от колежките й ще си мечтаят за такава "лигня" Е, не казвам, че няма и качествени песни, но те по-скоро са рядкост, отколкото често срещано. Особено тези летни хитове, за които всеки сипе суперлативи от типа на Гот ми е, Генерал и разни други, които са върха на сладоледа.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 минута, чушка. каза: Е, не казвам, че няма и качествени песни, но те по-скоро са рядкост, отколкото честно срещано. Особено тези летни хитове, за които всеки сипе суперлативи от типа на Гот ми е, Генерал и разни други, които са върха на сладоледа.. Ти не разбираш. Виж какво ми попадна докато разглеждах форума. 'Чушка'' Предпочитам да горя в ада, отколкото да се возя в тази стара Лада! Може да имаш голяма чушка, но аз те предоставям на кака ти Нужка! -А го е писал. На теб ли е посветено или слочаеност? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 2 минути, Denis каза: Ти не разбираш. Виж какво ми попадна докато разглеждах форума. 'Чушка'' Предпочитам да горя в ада, отколкото да се возя в тази стара Лада! Може да имаш голяма чушка, но аз те предоставям на кака ти Нужка! -А го е писал. На теб ли е посветено или слочаеност? 😂😂😂 Омг, това за първи път го виждам. Нека се произнесе - А и каже истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 2 минути, чушка. каза: 😂😂😂 Омг, това за първи път го виждам. Нека се произнесе - А и каже истината. Голяма чушка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 20 часа , dan!el каза: Не знам дали говорим за едно и също, но за мен това не е сензитивност, а комплекси. Казвам го без лоши чувства към нея (една от все по-малкото, които харесвам в жанра). Лично според мен, на нея й повлия това, че Константин стана масов любимец на народа около и след участието им във "ВИП Брадър", а тя беше изкарана лошата тогава. Наскоро гледах в YouTube клипче от второто й участие в къщата (не е излъчено по телевизията), в което тя обяснява пред другите съквартиранти за "злополучното" й представяне първия път и как самият Константин е спомогнал, неволно или не, за изграждането на ужасния й образ, с който не малка част от хората я намразиха (колкото и силно да звучи тази дума). Дори се прокраднаха съмнения, че това е било умишлено, и той го е направил в името на собственото си его. Още повече, да не забравяме и многобройните му изневери, за които се твърдеше. Те няма как да не окажат влияние на самочувствието й. Та от там самата тя дава назад и дори умишлено, според мен, започва да прави такава музика. Не твърдя, че разбирам от психология, но чисто подсъзнателно, когато си наранен и се чувстваш "отхвърлен" (а тя беше такава за немалко зрители/фенове), ти започваш сам да искаш да докажеш, че си различен и че не желаеш да си част от тази масовка, която по-рано пък те е отхвърлила. Това е причината, според мен, заради която Райна започна да бъде нарочно извън това модерно течение, опълчи му се и тотално излетя извън борда на лидер(к)ите. Смятам, че има доста истина в поста ти, но за съжаление, ние можем само да гадаем. Но и аз така усещам, че напук на Коцьо и неговия комерсиален образ, тя реши да го раздава различна, което можеше да се направи и по друг начин, за да не нанесе толкова щети по кариерата и. преди 11 часа , Cally-Pressyfan' каза: Райна не е била в Топ 5, пак нейния фен си фантазира нещо. Дори в най-силните си години няма как да се вреди в петицата при наличието на Глория, Ивана, Камелия, Анелия, Преслава, Азис ... Малина покрай дуетите с последния също беше дръпнала много напред. Вижте, че на турнетата през 2004-2006 Райна са я слагали да пее първа или втора с Гергана. Единствено бих я класирал в топ 5 през 2007, когато пусна "От един инат", "Цип на устата", "Глезената гледаната".... и то не защото бяха чак толкова тотални хитове, а поради факта че много от величията започнаха да издишат и с изключение на Преслава и Анелия нямаше изявен лидер. Както вече ти опресниха паметта, била е в топ 5 доста години подред, но може би и останалите нефенове на Райна си фантазират също? преди 10 часа , Slavi каза: Говорите глуоости вече. Когато Райна беше в топ 5 ни Преслави, ни Гергани още се бяха появили, като втората таман прохождаше де. Малина между Леден свят и Не знаеш с Азис беше пълна дупка. Къде ми я слагате над Райна. Тя затова си остана с 1 единствен албум за 20 години. Ако не бе Азис да я потдържа отдавна щеше да прави компания на Надя, 88 и други по кварталните кафенета. Иначе не съм съгласен, че 2007 и 2008 е била в какъвто и да е топ. Тогава Фен мачкаха Планета откъм хитове. Една от най слабите години за Пайнер. Да не припомням... То дори и Преслава и Анелия нямаха като хитовете на Алисия и Емануела в този период. Напълно съм съгласен! Пак казвам, че никой не твърди Райна да е била лидерка, номер 1 и т.н. Просто е факт, че имаше няколко силни години, в които беше до най-добрите и големи звезди на бранша. В никакъв случай не искам да я прехвалвам, нито подценявам, както някои тук правя по презумпция. преди 10 часа , Cally-Pressyfan' каза: Посочи ми конкретен момент, когато е била Райна в топ 5 (от написаното от теб разбирам, че визираш 2003 г.) През тази година къде точно я виждаш измежду Ивана с "Шампанско и сълзи", Глория с "Крепост", Анелия със "Само мене нямаш", ДесиСлава с "Думи две"или Азис ... - като всяко от изброените имена имаше поне още 2-3 мегахита в посочената година. Да не говорим за истерията по "Губя те бавно". Райна тогава пусна "Агресия", която я слагам някъде на едно ниво с "Леден свят" на Малина или "Не виждам" на Емилия. Бих я класирал на около седмо-осмо място. В края на 2001, всъщност, Райна се превърна в сензация и стана масово разпознаваема с "Гасне пламък". Вече през 2002 с тоталния хит, който оглави доста класации и остави след себе си песните на гореспоменатите от теб - "По-добре" затвърди позиции, като една новопоявила се народна любимка. "Разделени", "Агресия", "Любов не прося", "Не бях ли" също правеха впечатление през 2003, макар и не тотални хитове и така до появата на вече споменатите големи хитове от 2004. А през 2005, дори когато не беше на турнето, мачкаше с поне 2 тотали хита. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 След колко време ще ми се отворят темите с линковете, че не съм бил активен последните месеци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 5 минути, bandidodido каза: След колко време ще ми се отворят темите с линковете, че не съм бил активен последните месеци? Като направиш 300 поста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 минута, Kriminal каза: Като направиш 300 поста Дда бее, къде са ми старитее 😭🤐 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 3 минути, bandidodido каза: Дда бее, къде са ми старитее 😭🤐 Ами общо 300, със старите, ся виждам че имаш 220, значи още 80 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 23 минути, Kriminal каза: Ами общо 300, със старите, ся виждам че имаш 220, значи още 80 Бяха 800-900, сигурно са трили разни неща. Малко ми е странен форума, но си беше време за промяна. Започвам да спамя 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Галена и Миле Китич Днес! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 36 минути, Willy каза: Галена и Миле Китич Днес! Никой не се интересува🤗 Иначе в канала на Пайнер или в този на Миле ще я пуснат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 13 минути, Slavi каза: Никой не се интересува🤗 Иначе в канала на Пайнер или в този на Миле ще я пуснат? Много питаш за човек който не се интересува!😁 Не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Дуетът на годината идва. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 50 минути, Willy каза: Галена и Миле Китич Днес! В колко часа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 52 минути, Willy каза: Галена и Миле Китич Днес! Да не е само за Мегами? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, Mr. Greshen каза: Да не е само за Мегами? Галена снощи е казала да очакваме премиерата днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 15 часа , xroflx9 каза: Да видя момчето за милиони.😜 Като две капкиииии.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 На мен лично ми хареса повече от "Кой", пожелавам им да имат същият успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, Danger. каза: На мен лично ми хареса повече от "Кой", пожелавам им да имат същият успех. Бреййй.. значи ще е нещо уау. Ама каква е любовна, кючекчийска, страдална? Оф, още 3 коментара, трябва да ги направя докато излезе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Миналата година имахме ТОП дует, тази пак ще го имаме ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари