Jump to content

Препоръчани коментари

Разликата в тези гледание е 2 минути, дали е направила 12К за 2 минути? :3fdb8960598fa63e:

И други песни са имали подобни бързи ъпдейти, но не са се засичали. Помня моро му как от 311К скочи на 323К.

Мисля, че Прес има ново "Дяволско желание" 15 години по-късно.

Онзи хит е вечен, този ще е сезонен. :mf_surrender:

Онзи хит е вечен, този ще е сезонен. :mf_surrender:

Мисля, че имаше предвид големия бум в началото, а не като качество

Второ поколение расте с песните на Преслава. ( с глас ся смея)

Ако продължава така - и нашите деца ще растат с нейните песни. :Vishenka_05:

Прецедент в българската музика.

2025г .

Детето на Боровинката : Мами, с коя бг певица си израснала?

Бова : С Преслава, тя беше номер едно.

Детето : С МОЯТА ЛЮБИМКАА? :ОООО

Коментирай, че пак има купени в Инстаграм! :roll1:

Обаче и да са реални в ютуб, нека рекорда се води 498к, колкото си бяха точно в 13:00, а не 510К!

Хаххахахахха....преди няколко часа някой каза, че лайковете в Инста били 100к, сега са 1,1 млн. То не е за коментиране просто. Селската ТХ пръчка ги прави на луди калинки, те й се кланят и й лижат седалището. Няма такава пародия. :whistling:

2036 - Преслава най-накрая решава да се оттели, което кара колежките й да си отдъхнат с облекчение. Радостта им обаче е краткотрайна и животите им са стъжнени отново след дебюта на принцеса Паола, която стартира с мегахит тип "Губя те бавно". :3fdb8960598fa63e:

Някой може ли да даде линк откъдето се виждат гледанията на песните по градове/държави?

А аз си мислех, че ненормалните "десови" и побъркните "кралски", са върха на лумпениадата тук. Май вървя към ревизия, на тази своя констатация. :gun_bandana:

Хора, имам сериозни притеснения. Вече сме средата на Февруари, а Анелия има една единствена балада и нито един ft.

Хора, имам сериозни притеснения. Вече сме средата на Февруари, а Анелия има една единствена балада и нито един ft.

Мария също. Какво се случва???

Нема награди, нема турне, а те си скъсаха гъза да издават, за да ги забележат. Усилията отидоха на вятъра. Дъртия не се вълнува от тези неща. :1000 (1):

Преслава - Изтрезняваш ли | 24 часа

498319 гледания

26516 харесвания

991 коментари

38110 споделяния

След обновяването:

510086 гледания

26535 харесвания

Страхотна! Показа им как се прави. :)

Е за Марче не се притеснявам, до 1 седмица е пуснала новия клип в студио и поредния кавър. :3fdb8960598fa63e:

Страхотна! Показа им как се прави. :)

Показа им как се КУПУВА.

1,103,025 гледания в Инстаграм - хайде коментирайте този резултат де, нещо не ви стиска май, а?

Показа им как се КУПУВА.

1,103,025 гледания в Инстаграм - хайде коментирайте този резултат де, нещо не ви стиска май, а?

Ама какво очакваш да кажат? Ако беше някоя друга, щяха да вдигнат врява до небесата, но сега не е проблем. Голямо лицемерие. Не могат да разберат, че проблема не е в Преслава, нито някой от нас е в криза заради рекорда. Проблема са техните двойни стандарти и наглост.

Преса за 30 часа мина по лайкове Криско и Вирго. Верно, че песента им е топ провал, но говорим за едни от най-силните изпълнители в момента. :helpsmilie:

• Love 1

Честито на Преслава за рекорда. Аз смятам, че гледанията й в Ютуб са реални и не е купувала. Песента е факт, че се харесва много и се споделя. По принцип тези, които следвам в Инстаграм или Фейсбук не са най-големите поп-фолк фенове, но голяма част от тях са споделяли песента.

Това е най-големият хит засега, няма какво да се лъжем.

Ама какво очакваш да кажат? Ако беше някоя друга, щяха да вдигнат врява до небесата, но сега не е проблем. Голямо лицемерие. Не могат да разберат, че проблема не е в Преслава, нито някой от нас е в криза заради рекорда. Проблема са техните двойни стандарти и наглост.

Проблем няма, сами се вкарвате в играта! :1000 (29): Победителя е винаги само един...ПРЕСЛАВА!

Проблем няма, сами се вкарвате в играта! :1000 (29): Победителя е винаги само един...ПРЕСЛАВА!

Заради такива като теб, нискоинтелигентните фенове на Преслава, се водят войни и постоянно има някакви скандали, които не са нужни на нито една от страните.

Аз за тази година виждам - изключително силен проект от Галена, който е изпипан от-до, от друга страна виждам, много хитова песен, не с токова претенциозен клип от страна на Прелава. Но крайният резултат е - рекорд от нейна страна.

Изводът е, че и двете се справят най-добре от всички и не виждам коя би могла да ги мине.

Аз не съм заслепена като теб, това е разликата. :3fdb8960598fa63e:

Заради такива като теб, нискоинтелигентните фенове на Преслава, се водят войни и постоянно има някакви скандали, които не са нужни на нито една от страните.

Аз за тази година виждам - изключително силен проект от Галена, който е изпипан от-до, от друга страна виждам, много хитова песен, не с токова претенциозен клип от страна на Прелава. Но крайният резултат е - рекорд от нейна страна.

Изводът е, че и двете се справят най-добре от всички и не виждам коя би могла да ги мине.

Низки са ти мокрите сънища умнико!

Низки са ти мокрите сънища умнико!

:pokey:

@чушка., мило защо се хабиш?

Това не променя факта, че си на най-ниската точка, а именно на дъното. :3fdb8960598fa63e:

Това не променя факта, че си на най-ниската точка, а именно на дъното. :3fdb8960598fa63e:

С пъпчиви и цайсати тийнейджъри не се занимавам, като порастнеш пак ела. :3fdb8960598fa63e:

иначе споделяш песента а тук се правиш на интересен

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...