Jump to content

Препоръчани коментари

Според мен този път ще се провалят. Преди е сработвало, но и масово хората вече ги усещат тези неща и винаги ще я отхвърлят- няма да я припознават като тяхната фаворитка. Това с клубовете е мега манипулацията как фирмата ги задължава да поканят определени изпълнители ,за да дойде след това този, който са си поръчали те, но не е ли харизматична ще си пият питиетата и няма да разберат кога се е качила и слязла от там.

Само не ми казвай, че Пашев уговаря и Кама да прави дует с нея :bag: Няма да се учудя даже вече да я е натискал.

Джулия по Нова година и тя ПР започна да си прави, пускат си снимки с Кристиан Кирилов уж, че са гаджета, поела е и тя нещата в свои ръце, но май пак не й обърнаха подобаващото внимание. Нямаше някакви сензационни новини по медиите, както явно им се е искало. :3fdb8960598fa63e:

Кой е Кристиан Кирилов? Кой, гадже на Коя? Ашк олсун!

Самата Джула се хвали в някво интервю, че все повече я разпознавали в клубовете, демек тя ги обикаля, видиш ли, ама не се знае коя им пее. И на този нисък хонорар естествено, че ще я пробутват. Знаем и тактиките с "тая е болна, оная е заета, на ви Коя"...

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Кой е Кристиан Кирилов? Кой, гадже на Коя? Ашк олсун!

Самата Джула се хвали в някво интервю, че все повече я разпознавали в клубовете, демек тя ги обикаля, видиш ли, ама не се знае коя им пее. И на този нисък хонорар естествено, че ще я пробутват. Знаем и тактиките с "тая е болна, оная е заета, на ви Коя"...

Актьор от "София ден и нощ" по Нова ТВ. В периода, когато Сашка Васева правеше дуети с онзи Марио Екстрийм, Кристиан беше охрана на Екстрийма и на всички снимки бяха заедно тримата. След това българи са го засичали с Марио Екстрийма не един път в Гърция да се предлагат на мъже за пари. От този PR, че ходят с Джулия явно се възползват и двамата. Откакто стана много известен покрай това "реалити" май не го били виждали вече да се предлага. Марио пък има заведение в София и се занимава и с благотворителни каузи- храни на ден по над 100 бездомни човека безплатно, дава им гозбите пред заведението.

Не знам коя е любимка на Пашев, но с Джулия в Гърция на почивка не ходи, а с разни там други едни. Но пък абсолютно сигурно е, че Пайнер му нареждат да включва Джулия в какви ли не проекти, за да си вземе той парите за тях. Те така е в тая фирма. Не е много пазарно, но е проверено...

100% :roll1: :roll1:

Според мен този път ще се провалят. Преди е сработвало, но и масово хората вече ги усещат тези неща и винаги ще я отхвърлят- няма да я припознават като тяхната фаворитка. Това с клубовете е мега манипулацията как фирмата ги задължава да поканят определени изпълнители ,за да дойде след това този, който са си поръчали те, но не е ли харизматична ще си пият питиетата и няма да разберат кога се е качила и слязла от там.

Само не ми казвай, че Пашев уговаря и Кама да прави дует с нея :bag: Няма да се учудя даже вече да я е натискал.

Джулия по Нова година и тя ПР започна да си прави, пускат си снимки с Кристиан Кирилов уж, че са гаджета, поела е и тя нещата в свои ръце, но май пак не й обърнаха подобаващото внимание. Нямаше някакви сензационни новини по медиите, както явно им се е искало. :3fdb8960598fa63e:

Няма как да прави нещо с Камелия, защото няма как да мине в Пайнер. Но какво пречи да пробват с Джулия? Щом с дървета като Преслава и Галена в началото на кариерите им успяха, значи няма невъзможни неща. С Галена даже не им се занимаваше след 4 години мъка и все греди, но нейният Галин наля пари в Пайнер и виж днес как никой не помни ни срамът с онова клипче, ни провалите и по концерти, нито безплодните напъни от 2004 до .... "Знам диагнозата", която Пайнера лично и я уреди въпреки, че цялата чалга искаше този кавър.

п.п. Обаче е много яко как спамерите и "групичката на Стела" се дразнят, чя тук вече се пише и за чалга... :1000 (29): Опитват да се хилят тъпо, но смехът им е през стиснати зъби. :1000 (6):

Актьор от "София ден и нощ" по Нова ТВ. В периода, когато Сашка Васева правеше дуети с онзи Марио Екстрийм, Кристиан беше охрана на Екстрийма и на всички снимки бяха заедно тримата. След това българи са го засичали с Марио Екстрийма не един път в Гърция да се предлагат на мъже за пари. От този PR, че ходят с Джулия явно се възползват и двамата. Откакто стана много известен покрай това "реалити" май не го били виждали вече да се предлага. Марио пък има заведение в София и се занимава и с благотворителни каузи- храни на ден по над 100 бездомни човека безплатно, дава им гозбите пред заведението.

Бетер селска клюкарка си. Успокой се!

Бетер селска клюкарка си. Успокой се!

Аз съм спокоен, ти не си. Комуникирам с други хора, не с теб, а в рамките на ден ти два пъти ми търсиш диалог. :whistling: :1000 (10):

Няма как да прави нещо с Камелия, защото няма как да мине в Пайнер.

Всъщност да, щом Пайнер искат това с фийчърингите и дуетите от Пашев, значи няма да иска дует от Кама, поне засега. Не съм много запознат от доста време какво става в чалгата и бях решил, че Джулия основно са я поверили на Пашев и всичко идва от него, не е ли той музикалният й продуцент?

Всъщност да, щом Пайнер искат това с фийчърингите и дуетите от Пашев, значи няма да иска дует от Кама, поне засега. Не съм много запознат от доста време какво става в чалгата и бях решил, че Джулия основно са я поверили на Пашев и всичко идва от него, не е ли той музикалният й продуцент?

Не, онова с Токича няма да го допусне пак дъртия. Иска всичко за себе си, че не тече яко като едно време от много чешми. Но видно правят екип от Пашев и Джулия. Нещъ като Преслава и Драганински едно време. Пробват, па ако стане. Най-добре ще направят, ако я "скарат" с Тедка "Ломска" и я пробутат на актуална риалити звезда като тези от "Ден и нощ", че чалгарките в средите на едрия бизнес определено не вървят след 2010-та.

Не припявай и ти на лумпениадата просто за спорта. Имаш повечко акъл от масовката и си тук отдавна. Щом с Андреа може, значи всичко е възможно в този бизнес. Видял си, че Джулия върви странно добре и прави дуети с най-големите имена. Виж и графика с участия за да забележиш, че никой няма повече от нея през януари. Видя как говори след концерта, виждаш и аз какво дрънкам от 2 месеца? Нали се сещаш, че щом всеки ден ви говоря за Джулия значи нещо става и нещо съм чул по въпроса. Няма да се хабя, ако няма пусната сламка. Сега ще я облекат в белите костюмчета като Преслава в 2006-та, ще я натрисат във всяко предаване и репортаж на Планета и готово...

Това с предаванията и репортажчетата по Планета вече на върви. Не се гледа като през 2006-а година. Факт, че я бутат. И аз знам някои неща, но мисля, че няма да успеят да постигнат това, което искат.

Фокси, защо се правиш на тъп, след като не си? Машината за промиване на мозъци вече не работи. Нито някой стои пред Планета и се впечатлява от това което му пускат, нито имат церемонии за награждаване, където да налагат определени имена. От Джулия нищо няма да стане и това трябва да ти е станало пределно ясно вече. Сигурно стана трета година, откакто чета напъни че се готвела за лидерка, а тя дори в топ 5 не влиза, при все всички фийчъринги и дуети с по-силни от нея имена. Един току-що появил се пубер като Денис Теофиков я издухва.

Със сигурност тя е най-силния женски дебют в Пайнер след Цветелина Янева, но то и няма конкуренция. :mf_surrender:

Втори месец:

7,6м гледания

53к харесвания

Направила е 3,150,000 гледания през вторият месец, почти колкото първите на Емануела, Галин и на Кама за не знам колко време, иначе била по голям хит.🤔

много сте зле Преславови то бива бива ама да сте толкова злобни

Дискотечен хит на годината

Анелия и Джулия - "Бръммм" [ 25 ]

Галена - "Феноменален" [ 20 ]

:mf_surrender:

"Бръм" е един от най-големите дискотечни хитове като в началото имаше голям фурор в дискотеките. Нека Галена е номинирана с Шефката в тази категория. Но пък е долно да се манипулират фалшиви гласове в полза на Бръм. ;)

Скоро нещо ще се случи! Обратно броене... 30

Нов хит от Кама.. :3fdb8960598fa63e:

"Бръм" е един от най-големите дискотечни хитове като в началото имаше голям фурор в дискотеките. Нека Галена е номинирана с Шефката в тази категория. Но пък е долно да се манипулират фалшиви гласове в полза на Бръм. ;)

аз не отричам хитовостта на Бръм. но 100% феновете на Преса гласуват за Джулия - Бръм

аз не отричам хитовостта на Бръм. но 100% феновете на Преса гласуват за Джулия - Бръм
Защо за Джулия?

Анелия как така я изключваш, на какъв принцип? :gun_bandana:

Фокси, защо се правиш на тъп, след като не си? Машината за промиване на мозъци вече не работи. Нито някой стои пред Планета и се впечатлява от това което му пускат, нито имат церемонии за награждаване, където да налагат определени имена. От Джулия нищо няма да стане и това трябва да ти е станало пределно ясно вече. Сигурно стана трета година, откакто чета напъни че се готвела за лидерка, а тя дори в топ 5 не влиза, при все всички фийчъринги и дуети с по-силни от нея имена. Един току-що появил се пубер като Денис Теофиков я издухва. Със сигурност тя е най-силния женски дебют в Пайнер след Цветелина Янева, но то и няма конкуренция. :mf_surrender:

Ще видим какво ще се случи, но този филм го гледам за 4-ти път и винаги има хепиенд. А именно, новата генерация измества старата. Не крия, че адвакатствам на тази сюжетна линия, защото преди много години бях обещал това във форума на Планета и в истериите от 2008-2010 в Рамания, когато старата генерация бе изместена от тази на Преса и Галена. 10 години по-късно сме на изходна позиция, но вие сте от губещата страна. Такъв е живота, а и виж анкетата. "Бръм" цепи мрака... и "Феноменален"...

Дискотечен хит на годината

Анелия и Джулия - "Бръммм" [ 25 ]

Галена - "Феноменален" [ 20 ]

п.п. За Денис Теофиков сме на едно мнение. Все пак е наше момче. Преди години бе в един клас със сина ми... :1000 (19):

и тука същата работа :mf_surrender:

Мамасита си беше хит. . а кой помни тъпата песен на Гергана и Лъзар ли е къв е там.

Фийчъринг на годината

Лазар ft. Гергана - "Ако нямам теб" [ 24 ] ** [50.00%]

Татяна ft. Adnan Beats - "Мамасита" [ 24 ] ** [50.00%]

по-добре да няма награди

Нов хит от Кама.. :3fdb8960598fa63e:

Дай БОЖЕ, но не. Мега скандално ще е ... Някой се завръща като подарък за РД-то ми ! :naked:

И не само феновете на Преслава ! :3fdb8960598fa63e:

Кво става с Джордан? След хита на лятото настана затишие.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...