Jump to content



Big Brother: Most Wanted 2018


Препоръчани коментари

Емануела по време на това предаване ми стана още по-голяма любимка. Направо го разби с въпроси, бърза реакция на отговорите му и остър ум.

Победителят за мен е тя. Силно се надявам да не напуска предаването, а до го направи последна на финал като подебител.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво го пита :D
Кога е имало караници за това коя певица кога ще пее на концертите и Да даде пример за мъж, който е развела и колежка, която я смятала за интригантка. Като цяло Цецо си призна, че всичко е било лъжи, за да я провокира. Много слаба стратегия има тоя
Link to comment
Сподели в други сайтове

Жалко че Емануела напусна, донякъде я разбирам и любовта понякога изисква жертви, но ме е яд, че щеше да стане победител, а напусна доброволно. Както и да е, важното е да са щастливи отвън и се развият нещата добре за тях и в продължителен план.

 

След Емануела, фаворитът ми е Албена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

ЯЯ и той напусна по собствено желание. Ясно беше, че онзи ден го върнаха с обещанието да си тръгне днес. Същото направиха и с Кулагин в предния сезон - много са ми прозрачни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Джулиана го хвалеше бившия си в черешката и месец по-късно му би шута. Не можел да я издържа финансово. Знае си цената мацето, наясно е, че освен едни цици и една коса друго по нея няма, тя ако не е визията мре тотално. Плиткоумно, че и лицемерно същество. Чак ми е смешно.

 

Иначе ме изкефи как Никита вика "аз съм имала 3-ма мъже в живота си, ти колко си имала?" и после пак я пита Златка. Златенце обаче не може да даде отговор. Тя до толкова не може да брои.

 

Какъв смях, предложиха и в национален ефир, малко по-късно преспа с Благо, онзи ги разбра , но тя обяви връзката си с Благо по-късно за да не излезе к*рва (нищо, че се очаква от нея), че е оставила годеника си заради любовника си.

 

Много се обичали, а вижда се... те си нямат никакво доверие. То какво доверие да имаш на плеймейтка или на футболист. Егати майтапа. И вчера как и вика като на някакво куче. Цецо и е другото куче пък на нея, 1.40м пинчер злобен.

 

И ти се пишеш хетеро? Oh, dear.... :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мартин: Цецо каза, че няма да му стъпиш в салона, и няма да те пипне повече.

Емануела: Поне вече няма да съм разногледа във всеки клип.

1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(19).gif

 

А когато Емануела го нарече изрусено какаду... :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

И да се е договорила няма нищо лошо. Сега тъкмо да се задейства да съди Цецка.

Дано не се окаже уго,ен ци,кл а наистина да се м,азят!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ти кой беше и какво коментираш, нафталин...

 

Не ми влизай в полезрението, скъпа. Ще коментирам който и каквото пожелая, в случая - in the closet поведението ти. Никой, повтарям НИКОЙ хетеро мъж не се вълнува от това коя плеймейтка с кой си го слага, мила, начерви се, обуй токчетата и всичко ще е наред. ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никита и мъжа й са ужасни хора. В предния сезон много я харесвах, но тук явно показва, че предишното е било роля. Тотална неадекватност, умишлени скандали, самия и поглед и маниери ми изглеждат като на психично болна...и се учудвам, че толкова хора я харесват. Ужасно същество. Не виждам и капка доброта във тоя вампир, а това че иска да злепостави Златка (която си е :)) също е жалко. Момичето е Мис свят сравнение с нея и много ясно, че се е ебала като млада. Всеки си носи кръста, а грозната мумия може да размишлява над отношението на мъжа й към нея. Държи се с нея като с вещ, но той капацитета й и за толкова не достига.

 

Албена много ми харесва. Винаги точно и на мясго казва нещата. Усеща хората, ситуациите и дар словото и сарказма с който разполага са уникални..Но по лични пристрастия искам да спечели Уош. Интелигентно и добро момче, далеч от културата на всички останали в къщата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никита и на мен ми е много противна. Тя влезе остро и нападателно към хората, а после тя и мъжа й се чудят, защо никой не иска да има комуникация с тях. Ами как да искат, като това натоварва околните? Вечно търси с кой да се заяде, вади стари истории за хората от скрина, излага и себе си и другите. Не харесвам и Златка, но това което изцепи Никита беше тъпо.

 

Благой също ми е много противен.

 

Харесвам това, че Албена е директна и си казва каквото има, но ми е твърде селска иначе и това ме дразни. Облича се кошмарно зле.

 

Яд ме е, че Емануела излезе, исках тя да спечели, дори бях сигурна, че може да го постигне.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И според некъв коментатор Емица се е договорила
Не според някакъв, а е факт и вътре в къщата го знаеха и коментираха - чу се на късните включвания. Мартин беше опит да я задържат, но неуспешен.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Златка е прекалено проста, адски големи напъни прави да мисли, обаче с напъните си остава. Благой , който не е известен с нищо друго, освен с припикаването на забалежителност не разбирам какво дири цяла години по риалитита - в черешката беше много ухилен , ама явно е било лицемерно, щото добричкия християнин е бая нервен и избухлив. Иначе е готино това , което му казаха вчера - "Благо, тая съм я е*ал преди 8 години" (Борислав, макар и не така зададен въпроса). Голям майтап.

 

Не разбирам обаче Благо какво се пъне толкова, че Борислав е минал Златето. Те колко още са я мининали, той какво очаква, като си хваща плеймейтка? И тя какво очаква от футболист, при това нереализиран, с най-голямо постижение пикаене в/у стена.

 

Жалки са и двамата. Никита победител!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никита се държеше по абсолютно същия начин в предния сезон, само че тогава насреща й имаше двама откровени простака (Цецо и Богданов) и това насочваше хората на нейна страна. Катя също изпростяваше в споровете си с нея, дори Кирил на моменти. Сега, когато й се реагира нормално, нейната игричка се вижда с просто око и няма как мнозинството да я хареса.

 

Алисали, както винаги разсъжденията ти са като от друга планета. Благой си защитава жената, показвайки, че първо е гнусно да се вадят такива скелети от гардероба без особена цел, второ, показвайки, че не му е важно миналото. Не видях да се е нацупил, че не е първият на Златка. Ти какво си гледал, не знам.

Освен това Благой не е пикал върху стена, а беше писал върху такава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Вкарването на Боби в Къщата, беше едно от най - малоумните неща, които можех да се случат. Изобщо, това говорене за миналите мъже на Златка, с колко се е чукала, е много противно и целият този морализък, който се върти.

Имала е възможности жената, възползвала се е. Ако като млада не се радва на тялото си, то кога? Става адски досадно и тъпо да се въртят около подобни теми, особено нещо, което е станало преди близо 10 години...

 

Никита адски ми падна в очите, имах някаква симпатия около нея, но тя ги разби на прах и пух. Показа, че е куха лейка, искаща да се докаже, че е силна, властна и може да се съпротиви над останалите, но в опитите си, само показа, че не й достига ум.

 

Албена може да е всякаква, но поне е директна и не се страхува да заяви себе си, позииците си. Да й дават първо място и да се приключва.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен ме кефеше Никита, но се осра отдавна.

Всички са ми тъпи. АЛбена е готина, като им приказва истини, но е доста отегчена сред такива малоумници. То няма и с кого да се скараш.

А от тъпотията на Гани ме избива на агресия. Златка също е дебил. На общия фон дори Гъмов и Стойко може да минат за по-нормални.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...