Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Тръпнем ли за новият хит на Галенчее? :3fdb8960598fa63e:

Галин много скоро също ще се отчете :Vishenka_05:

Някой може ли да ми обясни нещо относно палците ("Харесва ми" / "Не ми харесва") в YouTube? Не ми е ясно защо на някои клипове, докато ги гледам и им дам палец нагоре, съответно харесването ми е отчетено, но при следващото ми пускане на същото това видео, вече палецът нагоре, който бях дал, е неактивен. Съответно пак кликвам на него - оцветява ми го в синьо. И всичко се повтаря при всяко следващо гледане на клипа.

А например при някои други клипчета, където съм кликнал "Харесва ми", при последващото им пускане, гласуването ми си стои.

Някой може ли да ми обясни нещо относно палците ("Харесва ми" / "Не ми харесва") в YouTube? Не ми е ясно защо на някои клипове, докато ги гледам и им дам палец нагоре, съответно харесването ми е отчетено, но при следващото ми пускане на същото това видео, вече палецът нагоре, който бях дал, е неактивен. Съответно пак кликвам на него - оцветява ми го в синьо. И всичко се повтаря при всяко следващо гледане на клипа.

А например при някои други клипчета, където съм кликнал "Харесва ми", при последващото им пускане, гласуването ми си стои.

И при мен се случва с последния клип на Преслава, не ми излиза лайка
Тръпнем ли за новият хит на Галенчее? :3fdb8960598fa63e:

А кой беше старият ѝ, че вече не помня?

А кой беше старият ѝ, че вече не помня?

Купи си Гинко билоба за добра памет. Не мога да ти помогна.

Забелязал съм, че мобилното приложение е бъгаво в това отношение и не отчита вече лайкнати видеа. При десктоп версията не съм забелязвал такъв проблем.

Здравейте, шебеци! Включвам се само за малко да направя едно сравнение за витаещите в облаците:

Средно гледания за 24 часа за последните 4 дни:

Да гори в любов: 143К/ден

Шефката: 82К/ден

Възраст:

Да гори в любов: 30 дни

Шефката: 113 дни

Лека вечер!

Имате поздрави от Kondomcho :3fdb8960598fa63e:

Това пък и то..баннато и пак спи във форума. :mf_surrender:

Кондомчо е на косъм да ми се оплаче от теб, че говориш за него като за неодушевен предмет и да иска бан за теб, а аз съм на косъм да го послушам. Той току-що влезе във форума, а ти си първа писта да цвърчиш, щом видиш ноегов пост. Познай кой спи тук. ;)

Саше, това ти ли си? :Vishenka_05:

Неееее :) аз съм по-готин :whistling: бъзикам се.

Това е един фен на Камелия

Кондомчо е на косъм да ми се оплаче от теб, че говориш за него като за неодушевен предмет и да иска бан за теб, а аз съм на косъм да го послушам. Той току-що влезе във форума, а ти си първа писта да цвърчиш, щом видиш ноегов пост. Познай кой спи тук. ;)

Миличка,а теб кой ще те банне,че онзи ден нарече един потребител солета? :1000 (29): Точно пък заради тоя няма как да спя във форума,нека си изгризе ноктите от яд,че Преслава ще размаже Шефката. :Vishenka_05:

Обаче Кама жестоки зъби си е направила. Мигом да сподели в някое интервю къде ги е барала.

Обаче Кама жестоки зъби си е направила. Мигом да сподели в някое интервю къде ги е барала.

И много готина цица. :Vishenka_05: Жалко, че е силиконова.

И много готина цица. :Vishenka_05: Жалко, че е силиконова.

Жестока е. Обаче и много строга диета спазва - не всеки може да издържи.

Пускайте всички тази тупалка!

Много ме зариби :1000 (29):

Миличка,а теб кой ще те банне,че онзи ден нарече един потребител солета? :1000 (29): Точно пък заради тоя няма как да спя във форума,нека си изгризе ноктите от яд,че Преслава ще размаже Шефката. :Vishenka_05:

Въпросният потребител първи започна да ме напада на лична основа - на тема визия и облекло, без да съм го обиждала или търсила вниманието му. Какво очакваш? Да ме обиждат, а аз да си мълча? Много сбъркани представи имате тука за живота.

В Полша ги прави. 25 хиляди евра.

Циците е те са нови :Vishenka_05:

Въпросният потребител първи започна да ме напада на лична основа - на тема визия и облекло, без да съм го обиждала или търсила вниманието му. Какво очакваш? Да ме обиждат, а аз да си мълча? Много сбъркани представи имате тука за живота.

Тогава от какъв зор аз да си мълча на дружката ти като ни обижда? :1000 (29):

Много се радвам каква поредица от банове му се нареди,форумът е много по-приятен така. :Vishenka_05:

Много ме зариби :1000 (29):

И мен супер много ме е зарибила. :)

Къде е Paradise да каже как е минало снощи?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...