Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Нищо впечатляващо и разочароващо.Опитали са да направят "Не си ти" 2,ама не се е получило.

Припевът много прилича на една песен на Димана "Авторът на всички номера, дето ме мотаеш, аз съм да го знаеш...."

Иначе е яка.

Видеото е по-евтино от дрехите им... писна ми да залагат на парцалите си само, а не на мултимедията.

Много рядко не ми харесва песен на Алисия, даже "Запали" ми е в топ 3 на лятото, няма такава тупалка. Обаче тук нещо не ме кефи толкова, много е пято, Коце не допринася с нищо и пеенето му е повече от ужасно.

Дует на годината! Ганев смаза тотално, и клипът е хубав. Накрая като са във въздуха малко ми напомни на No Tears Left To Cry.

Фарс! Ако бяха по-умни, щяха да си отложат премиерата (не е като да нямаха време).

Алисия също не знам какви очаквания е имала, но обикновено, когато пускаш поредица от песни, последната не ти е най-слабата, а най-силната. Тук е точно обратното.

Много слабо и за двамата. Ама наистина много слабо, не просто защото инерцията на жанра е такава.

За първи път от години (буквално) песен на Алисия ме грабва от първо слушане, чак не е за вярване. И Константин е подбрал добре завръщането си след кратката пауза. Много приятно парче, а клипът също е най-добрият им от доста време насам. Браво!

Наистина ако бяха по-умни щяха да отложат премиерата, изгубиха от това според мен. Точно в един ден с проекта, който предлага и Азис...... най-неподходящия момент е просто, най! Но по същество..... песента не е толкова лоша, музиката е хубава, даже чудесна, но текста не ми допадна, изтъркан е и в сравнение със "Запали" е меко казано слаба! Константин ми е излишен в този проект, ако беше песен само на Алисия повече би ми допаднала, просто няма място за сравнение с "Не си ти"! Със сигурност няма да има нейния успех, но определено ще си бъде хит, защото такива песни се и слушат в момента..... Видеото отново е доста добро, даже на много по-високо ниво от самата песен, поне на мен повече ми хареса.

Малко ми дойде в повече израза "да, да, да, ще те глътна цялата" :mf_surrender:

Много безлична песен. Не е трагична, но пък не предизвика никакъв интерес у мен. Различно изпяване и пак поредната Ганьовска песен.

На Ася Салама й се получават по-добре дуетите с Тунчер Йогурта. Тоз Коцьо преиграва винаги, много е напрягащ.

Хубаво е, че не са се опитали да си направят сами кавър на "Не си ти", а това очаквах. Различна е от нея.

Иначе е класи под същата, но в никакъв не е лоша. Бая реклама на Plazza-та из постерите виждам в клипа :D

Само не ми е понятно Fen на Paint ли ги правят тия обложки, защо са разтегнати, и метнали е букви , ама точно на Paint писани... малко творчество де! Не, че е от кой знае какво значение cover-а, ама все пак...

Относно дуетите и с Тунчер - единствено "Не давам да си чужда" ми харесва.

И това излиза в един ден с на Азис проекта?? Тия са луди. Коцьо да спре да прави песни с Алисия, след първата нито една няма да се получи. Стига еднаквост...

Харесва ми! Алисия тази година няма слаба песен. За клипът съща са се постарали предвид обичайните им.

Само тук са негативни коментарите, както винаги. В ютуб аз не видях нито един такъв коментар :3fdb8960598fa63e:

По-зле от първия им и единствено добър дует. А и след появата на песента на Азис е направо пълен флоп... Мисля си аз...

Припевът много прилича на една песен на Димана "Авторът на всички номера, дето ме мотаеш, аз съм да го знаеш...."

Иначе е яка.

Видеото е по-евтино от дрехите им... писна ми да залагат на парцалите си само, а не на мултимедията.

И на мен ми прилича на"Без мен не можеш",иначе ми харесва.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...