Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Хаха, ами яко, радвай се на ситуацията, докато можеш. ;) И гледай да вземеш максимума и като "рахат" и като емоционално преживяване. :3fdb8960598fa63e:

Иначе май ти беше казал, че Петра била писала SOON във фейса, демек нова песен нещо а-у... Ако е вярно, сякаш вие с Lelqtian сте предизвикали съдбата в последните месеци. Не е истина!

Имах предвид Преслава за SOON :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Не, никъде не съм казал, че за 24 часа ще я мине Преслава. Ще я мине в малко по-дългосрочен план - 1-2 седмици. При Преса първоначалният интерес е по-голям от този при Фикрет, две мнения няма. Просто смятам, че "Кво те бърка" ще стане по-голям хит от "Да гори в любов". Като цяло и двете не ме кефят мен лично, просто на Фики е по-запеваема и конвертируема по мое мнение.

Добре, ще променим облога. Дай ти някакъв срок, след който да теглим чертата. Каквото ти кажеш. Но да има облог. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Добре, ще променим облога. Дай ти някакъв срок, след който да теглим чертата. Каквото ти кажеш. Но да има облог. :3fdb8960598fa63e:

Хахаха..нека е 10-ти септември. :D

Сподели в други сайтове

Ее, жалко, щеше да е яко да видим леля Петра с нови муцки и чупки.

Щях да скоча от кеф и да разцепя озона, както пееше нейната последователка от Айтос :3fdb8960598fa63e:

Преси минава 315к .. аз ви казах, че са зациклили. Сега започват да се обновяват.

Сподели в други сайтове

Да де. Загледал съм се в Кама и се обърках. :3fdb8960598fa63e:

Добрее. Може да го измислим, който спечели да има право на едно желание. Изпълнимо и неминаващо границите на доброто възпитание, разбира се. :3fdb8960598fa63e: Моето вече го намислих.

Сподели в други сайтове

Това важи и за твоя приятел,нали така?Който наклевети половината форум в резултат на безсилие в различни спорове. :whistling:

Мис Аляска да не се обажда. :3fdb8960598fa63e:

Май не си запозната с понятието безсилие, научи му значението преди да коментираш следващия път. Същото важи и за клевета.

За враговете или лошо или нищо. По-скоро да ги прокълнем никога да не изпитат любов и оргазъм. :girl_witch:

Между другото чу ли новата на Андрю? Двете ни любимки пускат песни в един и същ ден. :Vishenka_05:

Клетвите няма да ти помогнат да се справиш с отчаянието от последния провал на Андрито. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ако Преслава направи 350к за 24 часа ще бъде най-силната чалга премиера за 2018, нали ?

Да и аз точно това си мислех сега, че няма чалга , която да в направила 350к за 24 за 2018!

Сподели в други сайтове

Май не си запозната с понятието безсилие, научи му значението преди да коментираш следващия път. Същото важи и за клевета.

Клетвите няма да ти помогнат да се справиш с отчаянието от последния провал на Андрито. :1000 (29):

Ти сериозно ли си мислиш,че си ми някакъв враг? :g2: Не се филмирайте госпожице.

Сподели в други сайтове

Емануела имаше към 380К на Гледай ме на снимка :3fdb8960598fa63e:

А самата песен е дърво. Дори не знам как направи толкова гледания.Та тая жена всичко и трупа и става хит.

Сподели в други сайтове

Ти сериозно ли си мислиш,че си ми някакъв враг? :g2: Не се филмирайте госпожице.

Не, просто ти казвам. Защо не коментираме новата на Андри? Признай си, че не струва, не е трудно. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не, просто ти казвам. Защо не коментираме новата на Андри? Признай си, че не струва, не е трудно. :3fdb8960598fa63e:

Че аз съм го признал това в темата й. Мислиш,че ще ме жегнеш като за втори път споменаваш,че Андреа е изкарала провал ли? :1000 (29): Важното е,че от последния й провал минаха 2-3 години,така че хич не ми дреме.Ти мисли Галена,която реди провал след провал. :whistling:

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1:

Човек, като отиде при лосовете в Аляска и забравя българския. :3fdb8960598fa63e: Който кълне, всъщност клевети. Аз не знаех, неее.

Сподели в други сайтове

Че аз съм го признал това в темата й. Мислиш,че ще ме жегнеш като за втори път споменаваш,че Андреа е изкарала провал ли? :1000 (29): Важното е,че от последния й провал минаха 2-3 години,така че хич не ми дреме.Ти мисли Галена,която реди провал след провал. :whistling:

Пожелавам на всяка такива провали с по 10 млн. гледания. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Ти мисли Галена,която реди провал след провал. :whistling:

Не се сещам за такъв. А ако ми кажеш Дай ми любов примерно, веднага ще ти покажа клипче как я пеят с цяло гърло в дискотеките.

Сподели в други сайтове

Емануела имаше към 380К на Гледай ме на снимка :3fdb8960598fa63e:

Това е абсолютен парадокс и срам за потребителите на нашата музика, щом тая тъпа песен държи рекорда за 2018. Дано Преса да я мине.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...