Jump to content

Препоръчани коментари

Няма нужда да спорите, сладкиши. Една-едничка песен важи от 2008 година и тя може да бъде само:

Не е вярно, лелче. Забравяш "Ням телевизор и прочетената книга" :feminist_en:

Даже е повече от флоп - жалък опит да повтори изненадващия успех на "Моето слабо място". Нито се е въртяла особено, нито се получи. Дано и с новата така да стане, Калинче! :Vishenka_05:

Множко са. Пък и "Аз измръзнах" доста повечко се въртеше в заведения, докато при Пепи имаше крачка назад след "Не се изтриваш". Дай Боже пак Фики да я мине! :Vishenka_05:

Hahahah, цепиш с пожелания.

Аз пък се надявам Преслава да изкара песен, дето ми харесва. Много е зле положението в жанра ни - напоследък слушам само Алисия и Константин, Тони И Галена ми омръзнаха още преди 2 седмици.

Разбра ли, че нашият съфорумец Александър купува гледания за новата песен на Камелия? :3fdb8960598fa63e: Аз по друг начин не мога да си обясня случващото се. Дори супер хит като "Дразни ме" не мина над 100-110К гледания на ден, тази ретро бозица, в която Камелия звучи извънредно зле, да почне да ми прави изведнъж по 120К? Шефчето е цакал, развъртял е схемата.

Не е вярно, лелче. Забравяш "Ням телевизор и прочетената книга" :feminist_en:
Леля ти сама си е виновна, че нищо не стана с тази велика балада!

Hahahah, цепиш с пожелания.

Аз пък се надявам Преслава да изкара песен, дето ми харесва. Много е зле положението в жанра ни - напоследък слушам само Алисия и Константин, Тони И Галена ми омръзнаха още преди 2 седмици.

Разбра ли, че нашият съфорумец Александър купува гледания за новата песен на Камелия? :3fdb8960598fa63e: Аз по друг начин не мога да си обясня случващото се. Дори супер хит като "Дразни ме" не мина над 100-110К гледания на ден, тази ретро бозица, в която Камелия звучи извънредно зле, да почне да ми прави изведнъж по 120К? Шефчето е цакал, развъртял е схемата.

Аз вече пожелах на Пепита все пак да добара три месечен хит, че би ми било мъчно за Кауинчо! Той как би го преживял, ако е провал? :girl_cry2:

Иначе, гледанията на Камелия по-скоро ще са навъртени от Джиго - кой знае колко розови фантазии и смяна на лявата с дясната, са били на сцената със задната! :whistling:

Аз вече пожелах на Пепита все пак да добара три месечен хит, че би ми било мъчно за Кауинчо! Той как би го преживял, ако е провал? :girl_cry2:

A, Калин! Калин е кален, има здрава психика. По-скоро как ще го преживее Fast...? Трудна пролет беше, опитвайки се да оправдае фолпването на "Богови земльом ходе". В края на пролетта пък тъкмо се беше зарадвал, че омразната му отива стремглаво надолу и всички знаем какво преживяха няколко души това лято в Рамания благодарение на "Тьотката любима". Сега, ако и новата на Преслава пак е провал, отиде му цялата година!!!! :1000 (29): :1000 (29):

A, Калин! Калин е кален, има здрава психика. По-скоро как ще го преживее Fast...? Трудна пролет беше, опитвайки се да оправдае фолпването на "Богови земльом ходе". В края на пролетта пък тъкмо се беше зарадвал, че омразната му отива стремглаво надолу и всички знаем какво преживяха няколко души това лято в Рамания благодарение на "Тьотката любима". Сега, ако и новата на Преслава пак е провал, отиде му цялата година!!!! :1000 (29): :1000 (29):
Може би, но за Фаст не ми дреме особено, докато към румената мома от Пазарджик, питая топли майчински чувства! Не би ми се искало да разтресе тия хубави гърдички с мощен рев заради евентуален провал на мама Преси! :Vishenka_05:

Защо Мис Чипровци е пяла на плейбек при Слави? Глория като си промотира "Прегърни ме" пя на живо.
Защо Мис Чипровци е пяла на плейбек при Слави? Глория като си промотира "Прегърни ме" пя на живо.
Е, всички знаем защо - що за въпрос... :3fdb8960598fa63e:

Може би, но за Фаст не ми дреме особено, докато към румената мома от Пазарджик, питая топли майчински чувства! Не би ми се искало да разтресе тия хубави гърдички с мощен рев заради евентуален провал на мама Преси! :Vishenka_05:

Румената мома отдавна има импланти на гърдичките (фръц-фръц) :Vishenka_05:

Какво мислиш за този божествен трак?

Е, всички знаем защо - що за въпрос... :3fdb8960598fa63e:

Реторичен. :1000 (29):

Просто беше грозно, когато нейните фенове коментираха как първоизточникът на плейбека била Глория.

Toni Storaro & Galena - "Шефката": 10.070 mln.

- Единадесетата песен на Галена с над 10 млн. гледания.

- Шестата най-гледана попфолк песен за 2018 към момента...

Toni Storaro & Galena - "Шефката": 10.070 mln.

- Единадесетата песен на Галена с над 10 млн. гледания.

- Шестата най-гледана попфолк песен за 2018 към момента...

Може Преси мигом да я мине до края на годината. "Не се изтриваш" направи 10 млн. на Нова година, а излезе ноември.

Казвам това с риск да си понеса последствията, ако песента е на нивото на "Без теб". :3fdb8960598fa63e:

Може Преси мигом да я мине до края на годината. "Не се изтриваш" направи 10 млн. на Нова година, а излезе ноември.

Казвам това с риск да си понеса последствията, ако песента е на нивото на "Без теб". :3fdb8960598fa63e:

Няма да е на ниво "Без теб". Трябва да е тотално откачила да пусне подобна песен и то точно сега, когато всички погледи са вперени в очакване в нея. Ще е нещо зарибяващо, но дали ще е хита на годината who knows...

Стораро и Галена обаче нямат спирачки. До дни ще минат "Нотариално заверен" и "Бръм", следва Фики, който отдавна е зациклил и реално още малко и "Шефката" ще е в топ 3 за годината. Рядко срещан staying power. Естествено, видните критици тук твърдяха, че щяла да се забрави след 2 месеца. Ми те минаха, а тя още праска по 100К на ден.

Румената мома отдавна има импланти на гърдичките (фръц-фръц) :Vishenka_05:

Какво мислиш за този божествен трак?

Нали го предложих този трак в "Нереализираните", какче?! Какво питаш глупости и ти...

Реторичен. :1000 (29):

Просто беше грозно, когато нейните фенове коментираха как първоизточникът на плейбека била Глория.

Е, попейваше си и тя на плейбек, преди да се захване по-сериозно със сценичните си изяви по масови мероприятия, че никак не бяха приятни сравненията с една дама, която и без доктор Емилова и рокля на Кавали, се настани с мощното си тяло на мегдана за прими... :3fdb8960598fa63e: Не биваше да се оставя този голям коз с живото пеене винаги и на всяка цена, в ръцете само на амбициозното пухкаво лелче от китния Айтос... Та и Гло се взе в ръце, иначе и тя си я караше през просото, а по едно време беше направо нетърпима.

Тази госпожица също се изявяваше на живо по концерти преди Камелия :3fdb8960598fa63e:

Много обещаващо заглавие от Преслава. И много не-обещаваща снимка. :1000 (29):

ПП: Стига сте плюли Без теб. :1000 (29): Песента е една от най-добрите на Преслава от последните години. Ако беше станала хит щяхте да я хвалите какъв успешен експеримент е.

ПП: Стига сте плюли Без теб. :1000 (29): Песента е една от най-добрите на Преслава от последните години.
Майсторът на късия хумористичен разказ Чудомир беше надминат официално с този пост! :1000 (29):
Много обещаващо заглавие от Преслава. И много не-обещавща снимка. :1000 (29):

ПП: Стига сте плюли Без теб. :1000 (29) Песента е една от най-добрите на Преслава от последните години. Ако беше станала хит щяхте да я хвалите какъв успешен експеримент е.

На мен всъщност ми харесва и дори предрекох, че ще е хит, а Danger ми се смя тогава. :1000 (29): Одеве имах предвид, че трябва да е луда да пусне нещо толкова експериментално или с подобно звучене. В Толбухин винаги са били гладни за хитове и награди и мисля, че втори път няма да допусне такава грешка. Камо ли сега след толкова дълга пауза.

Още една чудна балада на леличка от албума "Блясък в очите" :Vishenka_05: .. също заебана в архива .... :feminist_en:

Още една чудна балада на леличка от албума "Блясък в очите" :Vishenka_05: .. също заебана в архива .... :feminist_en:

Публичен линч за лелча! Предаде се тогава без бой и отстъпи короната на една никаквица от Толбухин! Още не мога да го преживея и всяка вечер роня сълзи под душа! :3fdb8960598fa63e:

На мен всъщност ми харесва и дори предрекох, че ще е хит, а Danger ми се смя тогава. :1000 (29): Одеве имах предвид, че трябва да е луда да пусне нещо толкова експериментално или с подобно звучене. В Толбухин винаги са били гладни за хитове и награди и мисля, че втори път няма да допусне такава грешка. Камо ли сега след толкова дълга пауза.

И двамата композитори с които е записала песни са хитмейкъри, единия по-малко от другия. Въпросът е дали е играла сигурно.

Публичен линч за лелча! Предаде се тогава без бой и отстъпи короната на една никаквица от Толбухин! Още не мога да го преживея и всяка вечер роня сълзи под душа! :3fdb8960598fa63e:

Иронията настрана, ама тя наистина нищо не направи. Още си мисля, че ако беше реализирала песните щеше да си осигури една-две години плавен спад и да не рухва така изведнъж. В албума имаше толкова хубави песни - тя клипира най-смотаната - "Ти си най-най" и веднага след това пусна клипа на "Пий едно", която беше извън албума. :mf_surrender: :feminist_en:

И двамата композитори с които е записала песни са хитмейкъри, единия по-малко от другия. Въпросът е дали е играла сигурно.

Ние имаме колко? 4, 5 композитора на кръст, има си хас да е записала песен от Оцко или от онзи тюфлек Ави Бенеди. Едната е на Драганински, другата на Ганев.

Искам кавър веднагически, тази Таня Савич няма стигане бе, ебаси...

Ние имаме колко? 4, 5 композитора на кръст, има си хас да е записала песен от Оцко или от онзи тюфлек Ави Бенеди. Едната е на Драганински, другата на Ганев.

Песента не е на Велислав Драганински.
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...