Jump to content



Официална церемония - "Десетилетие RAMANIA"


Препоръчани коментари

Вечерта сякаш ти доскучава...

Леля ти Ан ли те отегчава?!

Мислиш ли, че за Ramania всичко знаеш -

е, тази вечер няма да я разпознаеш! :3fdb8960598fa63e:

 

Добре дошли на всички гости, които вече тъпчат червения килим пред зала Ефе на хотел "Маринела", в трепетно очакване на церемонията по връчването на форумските награди на десетилетието! Благодарности за спонсорите от "Бор-чвор", "Стъклен свят", "Плаза денс център", модна къща "Юнона" и верига клубове Планета - Пайнер".

 

Очаква ви една гореща вечер, изпълнена с настроение, хубава музика, статуетки, но и кървави драми, клетви и бръснарски ножчета!

 

162449_1-300x183.jpg

 

Безразличните към награди и номинации - леля ти Ан, Боровинката и ASYLUM успяват да пробият тълпата на входа с лакти и юмруци, настанявайки се на първи ред. Присъстващите забелязват татус на челото на лелята, гласящ "Организаторката е лицемерка", както и лист и химикал в ръка, за точно и стриктно записване на гласовете във всяка категория. Усилията на лелчето се оказват напразни, обаче, тъй като DAN!EL вече се е погрижил за същото, ограждайки с кръгче всеки глас за Емилия, оцветявайки го в розово. Боровинката е прибрала в пазвата изрезки с лика на Преслава, събирани цяло десетилетие, с надеждата да получи автограф в края, като на вратата изрично заявява, че не се интересува от въпросната извън форума, все пак. Последен, фенът на Екстра-та на бг фолка, разпъва плакат с надпис "Не се ли раздадоха вече тези награди" и зачаква чинно появата на своята фаворитка, очаквана да пристигне чак от далечен Истанбул, където се изявява като атракция в местен ресторант, поради липса на бачкане в Родината.

 

Очаквайте да продължим с пряко включване съвсем скоро!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 659
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

По програма, церемонията трябва да бъде открита от Мария, за което организаторката предварително получава тлъст рушвет от мистериозен нов любим на звездата, който е върнал усмивката на лицето на номинираната за секс символ на десетилетието, след раздялата с милионерския наследник Хриси Гущеров.

 

Фолк красавицата пристига в залата с чаша Бейлис в ръка, във видимо добро настроение, очаквайки да се окичи с приза за секс икона на чалгата. Първото нещо, което помрачава кефа на Марчелис е плаката на фена Сашо, който Марче мярка на вратата, гласящ: "Всички сте късокраки пред Камелия"!

Минути по - късно, старозагорското миньонче разбира и новината, че е получила най-малко потребителски вот на доверие в категорията, след което шумно напуска церемонията, отказваща да отвори уста под звуците на записа, направен от Кости броени дни преди това в Букурещ.

 

За Мария са гласували 4 човека в категория Секс символ. Нека да се порадваме на няколко наистина апетитни визии на нашата видео стена:

 

Пристигането на звездата за церемонията

699stars-mariq.jpg

 

визии на Мария от десетилетието

 

7385130O.jpg

 

0000344146-article2.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добър вечер на всичкииии!

 

Кой иска да бъде черпен пица, ей сега опъвам походната фурна и почвам да гарнирам тестото с прясна моцарела и ароматна шунка ...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...