Jump to content

Препоръчани коментари

Слави, музиката ли е на Десислава?

Да, но по голяма загуба е Подлудяваш ме. Сигурен хит. И двете Василка си ги е просила и Дес му ги е подарила :)

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Аааа, баладата е много по-добра! Много е различна. Циганката знае какво да си изпроси. :)

А онази мекошавата нали не може да отказва...

Щеше да ми е интересно да чуя тази песен в нейно изпълнение.

Деса композитор? Най-новия виц в Рамания. :1000 (29):

Не композитор, а автор на музиката. Композиторите разбират от ноти, а авторите като Деси Слава просто чувстват музиката в себе си и я изливат в творчество. :Vishenka_05:

Не композитор, а автор на музиката. Композиторите разбират от ноти, а авторите като Деси Слава просто чувстват музиката в себе си и я изливат в творчество. :Vishenka_05:

Сам каза, че е крала от гръцка песен. Да й имам и чувствата.

Не съм го казал аз. Има някакъв семпъл, да, но не във всички песни е така. Десислава е участвала в създаването на изключително много песни, доста от които хитове.

-A., Искам специално ТИ да коментираш звуците и подвикванията на тази богиня в клипа: :Vishenka_05:

2:05 :3fdb8960598fa63e:

В далечната 99 да. Но от тогава измина много време. Тя се намери отдавна. Правят го топ авторите. И тогава е било така. Крали са без да плащат права...

За 20 години аз знам за 2 песни от които е взаимствала мелодия.

В далечната 99 да. Но от тогава измина много време. Тя се намери отдавна. Правят го топ авторите. И тогава е било така. Крали са без да плащат права...

Кои?

-A., Искам специално ТИ да коментираш звуците и подвикванията на тази богиня в клипа: :Vishenka_05:

2:05 :3fdb8960598fa63e:

Жестока!

Не харесвам особено Петра, но винаги пъшка по концерти - икона. Сигурно Ивана се е вдъхновила от нея в ''Точка 18''.

Жестока!

Не харесвам особено Петра, но винаги пъшка по концерти - икона. Сигурно Ивана се е вдъхновила от нея в ''Точка 18''.

Мисля, че Пепи има огромен потенциал за Брадъра :3fdb8960598fa63e:

Мисля, че Пепи има огромен потенциал за Брадъра :3fdb8960598fa63e:

Да, тя май беше харесала първото участие на Лухче там. Уви според мен тази година избранницата трябва да е просякинята и апетитна хапка на поп-фолка - Силвия! Какво мислиш за думите по адрес на Галена ? Ще ти ги цитирам защото знам, че ще се изкефиш:

Разкажете какво се случва между Вас и Галена...

Нямам идея защо Галенчето е решила да изплагиатства героинята на песента ми, при положение, че 4 месеца преди това публично обявих, че имам песен След 12, която ще даде заглавие на деветия ми самостоятелен албум. Мисля, че е въпрос на морал, но аз не й се сърдя. Тя води по-интензивен начин на живот от мен. Заглавието на песента много й подхожда - всички знаем какво прави тя след 12...

И какво прави тя след 12?

Ами пее, разбира се. Вие какво си помислихте?!

Имали ли сте проблеми с Галена преди това да се случи?

Нямам никакви допирни точки с въпросната госпожица, а проблеми още по-малко.

Да, тя май беше харесала първото участие на Лухче там. Уви според мен тази година избранницата трябва да е просякинята и апетитна хапка на поп-фолка - Силвия! Какво мислиш за думите по адрес на Галена ? Ще ти ги цитирам защото знам, че ще се изкефиш:

Разкажете какво се случва между Вас и Галена...

Нямам идея защо Галенчето е решила да изплагиатства героинята на песента ми, при положение, че 4 месеца преди това публично обявих, че имам песен След 12, която ще даде заглавие на деветия ми самостоятелен албум. Мисля, че е въпрос на морал, но аз не й се сърдя. Тя води по-интензивен начин на живот от мен. Заглавието на песента много й подхожда - всички знаем какво прави тя след 12...

И какво прави тя след 12?

Ами пее, разбира се. Вие какво си помислихте?!

Имали ли сте проблеми с Галена преди това да се случи?

Нямам никакви допирни точки с въпросната госпожица, а проблеми още по-малко.

Тази личност ми е неприятна - и в ментален, и във визуален аспект. Сериозно е мръднала.

Нямате ли подозрението, че Анелия купува гледания за "Зоопарк"? Минаха само 20 дни, а песента вече клони към 5 млн. гледания. И това на фона на все по-слаб трафик за всички останали изпълнители в попфолка. Намирисва ми нещо..

Тази личност ми е неприятна - и в ментален, и във визуален аспект. Сериозно е мръднала.

А дали маслинката зелена Соня не би скандализирала ? И тя преди години крещеше в публиката на Иванина ''кучка''. :1000 (29):

Обаче ти най-много в къщата искаш Даниела - усещам го. Какво ли прави тази жена ? Май се беше хванала с фоклорен изпълнител.

А дали маслинката зелена Соня не би скандализирала ? И тя преди години крещеше в публиката на Иванина ''кучка''. :1000 (29):

Обаче ти най-много в къщата искаш Даниела - усещам го. Какво ли прави тази жена ? Май се беше хванала с фоклорен изпълнител.

Мисля, че е учителка по музика в Благоевград. Но не е достатъчно скандална да провокира скандали. Точно Петрис е за това предаване - мъжа й знае много пикантерии за фолк средите, П. ежеминутно ще скандализира с разкрития зрителите и съквартирантите! :3fdb8960598fa63e:

Мисля, че е учителка по музика в Благоевград. Но не е достатъчно скандална да провокира скандали. Точно Петрис е за това предаване - мъжа й знае много пикантерии за фолк средите, П. ежеминутно ще скандализира с разкрития зрителите и съквартирантите! :3fdb8960598fa63e:

Да, Сашо наскоро постваше неща и му прочетох всички интервюта на този човек. Той даже и книга е писал. Дано Петра не потвърди историята с Ивана и Митко Пайнера в един черен мерцедес, че тогава ще съжаляваш за участието. :3fdb8960598fa63e:

Мисля следващите три изпълнителки за топ албум да са: Преслава, Камелия и Десислава. Оцени подобаващо ''Не съм ангел''.

Тая година е ред на Ванча за къщата, да си демонстрира новата фигура.

Това не я прави по-малко крадла. А през последните 10 години кое си е измислила тя?

Една Теди Александрова остана да отстрамва жанра, като истЕнски творец!

Тая година е ред на Ванча за къщата, да си демонстрира новата фигура.

Искам като Луна Президент да дефилира по бански на басейна.

Магда също трябва да влезе. Първия ден от притеснение ще се напие и пак ще имаме нови лафове.

''Как кой, кога ? Изненадите не спират'' е паметно.

Магда също трябва да влезе. Първия ден от притеснение ще се напие и пак ще имаме нови лафове.

''Как кой, кога ? Изненадите не спират'' е паметно.

Тя беше казала преди година, че имала покана :D

Това не я прави по-малко крадла. А през последните 10 години кое си е измислила тя?

Една Теди Александрова остана да отстрамва жанра, като истЕнски творец!

Искам като Луна Президент да дефилира по бански на басейна.

Участвала е в създаването на повечето си песни от новата ера в Пайнер. Предишните не ми се изреждат, сега на прима виста се сещам за "Грим по дланите", там даже и текста е изцяло нейн.

Най-гледани песни - Март

Нечалга песни в топ 20 има на 4-то, 7-мо, 11-то, 15-то, 16-то, 18-то и 20-то място. Кончината на жанра отново се отлага, изглежда.

Най-гледани песни - Март

Нечалга песни в топ 20 има на 4-то, 7-мо, 11-то, 15-то, 16-то, 18-то и 20-то място. Кончината на жанра отново се отлага, изглежда.

Е, какво стана? Нали някой (ти или Слави) беше пуснал класация за най-гледани изпълнители, мисля, и бяхме направо у киреча. Сега се оказва, че чалгата е лидер?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...