Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Песента не ме грабна от първо слушане. Идеята за клипа е интересна, а Джена е много красива!

Странно е, че вторият куплет е по-силен като текст от първия, а и от припева. Иначе не звучи никак зле, харесвам Драганински като автор. Клипчето е нормално, приятно.

Official Download Links:

Soon...

Много ударно парче, добър клип! Тук ще се плюе, но навън мисля, че ще се завърти!

Успех на Джена, винаги ми е била много симпатична!

Харесвам песни, които трябва да изслушаш няколко пъти, за да ти влезнат здраво под кожата. Но като влезнат няма излизане. :D Тази е точно такава. Първо я чух няколко пъти от линка, а сега и от клипа и с всяко следващо слушане ми харесва повече. Отсвирът е страшен, припевът също. Драганински е много голям, за пореден път се доказва. Това е първата песен на Джена след раждането, която истински напомня любимата стара Джена.

Official Download Links:

Soon...

Къде ще ги качват?

Йессс. Най-после музиката на Пайнер ше бъде налична за стрийминг. От години чакам. :Vishenka_05:

Скучно, а изпълнението е просто покъртително циганско.

Видео обаче ми харесва. А всичките хартийки, дето пусна пред вентилатора кой ще ги чисти?

Мисля си, че тази вече изпя най-големите си хитове.

Видеото е много готино, както и Джена. Изглежда прекрасно! Песента е по-слаба от миналогодишните, които пусна, но пак става! Ниво "Кой ме събра с тебе" по-скоро, интересна, слушаема, но не мисля, че ще е хит.

Този проект ми е на ниво "Къде е пича" и разни такива тъпни на Джена преди големите успехи. Next.

Една уникална музикантска песен!

Браво, Джена!

Отново песен, която ще си я слуша сама. Предвиждам успех като на "Зависима".

Това е нивото, което трябва да имат пълнежите в албумите й. Абсурдно е такава песен да получава реализация. Нищо няма да стане от нея, пято, слушано, до болка втръснало.

Това може да стане нещо от него. Очевиден фаворит досега от излязлото през 2018....

Мен ми харесва. Хем е в нейната стилистика. Хем напомня за текстовете па Преслава. Направо цели фрази са грабени. Кой е автор на текста :D

Ще стане приличен хит. Има музикантлък в проекта... :)

С 3-ма композитори и 2-ма текстописци какво да изкарат? Чудех се какво прецаква якия саунд? :scratch: Текстът е, няма какво друго....

Това може да стане нещо от него. Очевиден фаворит досега от излязлото през 2018....
Съгласна! :Vishenka_05:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...