Jump to content

Препоръчани коментари

1tSQ7zS.png

"Хита" на купувача е чак на 7мо място. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): сън не спиш, че Петя изкара такъв грандиозен провал.

:roll1: 4 к дислайка НАЛИ БЯХА КУПЕНИ ??..

и Емануела и Фики правят повече гледания :3fdb8960598fa63e:

Цитат(stereoto_ @ 16. February. 2018 г. - 21:26) <{POST_SNAPBACK}>

Тази песен ще е на ниво - "Нашето любов е", тоест - популярна песен и нищо повече.

:roll1: 4 к дислайка НАЛИ БЯХА КУПЕНИ ??..

и Емануела и Фики правят повече гледания :3fdb8960598fa63e:

Даа, Галена, Фики.. все някой трябва да е виновен за неуспеха на Петя. :1000 (29):

Галена защо е спряла временно участията (като не броя това за 8 март в Арбанаси) ? Последното й участие в дискотека е от 24 февруари, а нещо за бъдещи не виждам. :mf_surrender:

Сигурно си прави поредната пластика... :3fdb8960598fa63e:

Голям провал. За това издуха песента на Фики от Trending в рамките на часове след като излезе и стоя на първо място там 2 последователни седмици непокътната. :3fdb8960598fa63e:

Голям провал. За това издуха песента на Фики от Trending в рамките на часове след като излезе и стоя на първо място там 2 последователни седмици непокътната. :3fdb8960598fa63e:

Купила си го е.

По-лесно е да се купуват гледания извън България - като Фики, отколкото да имаш истински гледания от България и останеш в Трендинг повече от две седмици!

Да, наистина не се бях замислял над този очевиден резултат. Слави Трифонов кани 3 пъти Миро "Каризмата", защото не намираше читав от това поколение в поп музиката, а чалгарките ги сменяше като носни кърпи. И е логично, защото Миро е с консерватория, здрава кариера, очевидно е компетентен и това личеше в подбора и менторството на кандидатите. Същото забелязваме и при Камелия, която много се нрави с бруталното рязане на самозвани чалгари без качества. Това не го видяхме при нейните колежки сядали на този стол.

Камелия не знае какво да прави и само се озърта да види дали Графа или Поли ще натисне бутона,хич не знае за къв чеп е там.Не може са да изпее 2 верни тона,а какво да говорим да намери талант,като тя самата не е.

Кой я измисли тая глупост от известно време? На всяка песен да казвате провал и всеки тръгнал да повтаря като папагал (че има и рима :1000 (29): ) . Меко казано звучи тъпо! В музиката провал НЯМА! Ако се получи и стане - ок, ако не пускаш следваща песен и така.... Или става хит или не, едва ли има средно положение.

"Обратно в играта" е първата Пайнерска песен с над 1k стрийма в Spotify.

Всички песни с 2 чертички популярност:

1. Преслава - Обратно в играта

2. Емануела - Нотариално заверен

3. Джена - Диагноза - Ти

4. Фики - Аз измръзнах

5. Райна - Зле те чувам

Ако ще не в Трендинг да го издуха, ами не знам къде.. песента на Фики си остава по-големия хит. Стига с тия бози ютуб и signal.bg. Я, малко излезте и вижте какво става в реалния свят, как на Фики гърми от абсолютно всякъде, пък после ако ще и на 50то да е в сигнал.

На дискотека също може да отидете да видите какво става на тая песен и как я пускат по 3 пъти на вечер. Това важи и за "Нотариално заверен", която също е по-голям хит от прехвалената боза на Преса.

Много обичам когато отричате неизгодните за вас интернет успехи.

Ти си същият какво се възмущаваш?!

Много обичам когато отричате неизгодните за вас интернет успехи.

Не им обръщай внимание , те когато виждат ,че Петя ги прави на пух и прах все намират нещо да кажат. Хита си е един и си знаем кой е!

"Обратно в играта" е първата Пайнерска песен с над 1k стрийма в Spotify.

Всички песни с 2 чертички популярност:

1. Преслава - Обратно в играта

2. Емануела - Нотариално заверен

3. Джена - Диагноза - Ти

4. Фики - Аз измръзнах

5. Райна - Зле те чувам

Защо трябва да плюем Фики? Ми на Преслава песента е хубава, успешна, радвайте се, но нека не е за сметка на другите които също имат успех. Като отричате че Фики извади хит, песента на Преслава става ли с по-голям успех?

Голямо разочарование е, че YouTube не изтриха минусите на Преслава. Сега няма никаква гаранция, че гледанията на нея и на сумати други също не са нереални.

Мен ако питате, за момента за годината няма нито един истински голям хит в чалгата, отново всичко е в PlanetaOfficial или Ара (т.е може да е манипулирано) и в дискотеките (където си въртят разни имена по дифолт, а не защото песните им тресат държавата). Пробвайте да разпитате разни хора по улицата дали знаят новите песни на Преслава, Фики, Емануела, Алисия и т.н. и почти всички ще ви изгледат странно.

Старите времена с истинските успехи са все по-далечни... Жалко, очаквах системата в чалгата да се рестартира след като спрат наградите, но нещата взеха да вървят още по-надолу и към момента не се очертава промяна...

Защо трябва да плюем Фики? Ми на Преслава песента е хубава, успешна, радвайте се, но нека не е за сметка на другите които също имат успех. Като отричате че Фики извади хит, песента на Преслава става ли с по-голям успех?

--------------------------------------

И двете песни за мен са добри.

Камелия не знае какво да прави и само се озърта да види дали Графа или Поли ще натисне бутона,хич не знае за къв чеп е там.Не може са да изпее 2 верни тона,а какво да говорим да намери талант,като тя самата не е.

Камелия знае точно какво прави и обяви на всеослушание каква и е целта - да намери хубав глас за попфолк и да го продуцира. Съжалявам, но щом я канят втора година в това риалити, а с Глория, Ивана, Преслава и Деса не го направиха значи, че екпертизата на Камелия е по-добра. Но това е бял кахър за унижените фенчета на визираните колежки на Камейсън. За момента БТВ само им показва колко е по-адекватна "чипровската", за тази работа. Нака изчакаме края на сезона, защото истинската драма ще е догодина....

Камелия и предишния път обещаваше да продуцира таланти, но нищо не стана. Дано този път да е отговорна, защото според мен може да постигне нещо, стига да пожелае.

Аман от заслепени фенове. Значи според вас Галена изкара "провал" с последната си песен, която все още гърми навсякъде, а естествено Преслава пак била с хит.

Песента не е лоша, но е малък до среден хит, тоест популярна песен, пък ако ще и 10 победи да има и 10 милиона. То се усеща. Къде беше "Не се изтриваш", къде е новата.

Аман от заслепени фенове. Значи според вас Галена изкара "провал" с последната си песен, която все още гърми навсякъде, а естествено Преслава пак била с хит.

Песента не е лоша, но е малък до среден хит, тоест популярна песен, пък ако ще и 10 победи да има и 10 милиона. То се усеща. Къде беше "Не се изтриваш", къде е новата.

това е 1 победа на Преслава :roll1:

просто мегахитовете на зимата са при Емануела и Фики

Камелия знае точно какво прави и обяви на всеослушание каква и е целта - да намери хубав глас за попфолк и да го продуцира. Съжалявам, но щом я канят втора година в това риалити, а с Глория, Ивана, Преслава и Деса не го направиха значи, че екпертизата на Камелия е по-добра. Но това е бял кахър за унижените фенчета на визираните колежки на Камейсън. За момента БТВ само им показва колко е по-адекватна "чипровската", за тази работа. Нака изчакаме края на сезона, защото истинската драма ще е догодина....

След края на сезона ще се забрави както се забрави и сезон 1 с Камелия.

А канят Камелия щото Кама им излиза доста по евтино от големите звезди на фолка.Да е ясно....

Има начин човек да изкаже негативно мнение и без да обяснява точно това за пеенето. Разбирам да го кажат някои нейни колежки, но точно тя да обяснява за пеене за мен е лично смешно и неуместно. Аз не видях злоба в поста си, нито мразя Камелия. Коментирах нещо конкретно, което ми направи лошо впечатление.

Не съм гледал предаването, просто изгледах въпросното клипче в ютуб. Също не се чувствай длъжен да ме цитираш и да "оборваш" мнението ми. Като не ти харесва, или не си съгласен бъди пич и отговори с някакви конкретни доводи. Злобата повече я виждам в твоите постове и опитите ти да ме жегнеш по някакъв начин. Не се хаби, няма да успееш. :drunk:

Ама не ми се обяснявай. Фанатик.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...