Danger. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Успех на теб! С упорито решаване и малко повече концентрация ще започнеш да ги взимаш. Поне другия път няма да ни се налага пак да стоим прави в автобуса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Поне другия път няма да ни се налага пак да стоим прави в автобуса А дано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 Подкрепям! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Подкрепям! Ти може да подкрепяш, но не знаеш хърватски и португалски! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Подкрепям! Ти може да подкрепяш, но не знаеш хърватски и португалски! Друго си е да знаеш мински Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 Ти може да подкрепяш, но не знаеш хърватски и португалски! Така е... нищо не знам аз, поне подкрепата ми остана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 Тресе ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Тресе ме! Ще те разтреса ако ми паднеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Друго си е да знаеш мински Фински, бе брат. Мински на коя държава е език - на Минландия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Фински, бе брат. Мински на коя държава е език - на Минландия? :1000 (29): :1000 (29): Дам На Минландия Имам два билета за почивка в Минландия Подарявам единия Желаещи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 Ще те разтреса ако ми паднеш Не знам какво да кажа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Не знам какво да кажа :1000 (29): Без думи ли те оставих :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 Без думи ли те оставих :1000 (29): Направо ... май да се запиша за втория билет :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Онова хубаво чувство, когато гледаш финала на любим сериал и си доволен от удовлетворяващия завършек. Priceless. (особено като влачиш от маймунда ) А добро утро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 А добро утро. Добро утро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Добър ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Направо ... май да се запиша за втория билет :1000 (29): Май? Защо се чудиш? Добър ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Добър ден! Торти не ядем! Само ги миришем. Малеее в неделя каква направих с рикота, крема сирене, сметана и шоколад... Уникална Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Май? Защо се чудиш? Правя се на скромна просто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Торти не ядем! Само ги миришем. Малеее в неделя каква направих с рикота, крема сирене, сметана и шоколад... Уникална Аз се чудя от къде вадиш тези форми на еклер, а то от къде било Правя се на скромна просто Нали знаеш, че ще спиш в едно легло с мен? И да знаеш, че там е опасно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Кво си правите днес ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Кво си правите днес ? Как какво? Че и питаш, най-нахално! Чакаме Яница с новия хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Как какво? Че и питаш, най-нахално! Чакаме Яница с новия хит! Всички я чакаме, аз даже на жертвоприношения съм готов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Нали знаеш, че ще спиш в едно легло с мен? И да знаеш, че там е опасно След като билета е подарък нямам право на претенции за леглото :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари