Jump to content

Препоръчани коментари

Има, но тя не ходи. На концерта в Пловдив можеше да смаже.

А може би не е пяла толкова години ''Освободете'' защото нали се спекулираше, че Митко Пайнера е забранил клипа защото Ивана изглеждала ужасно в него.

Това сега го чувам... та тя изглежда страхотно във видеото?!

Сподели в други сайтове

Че "Освободете дансинга" е един от малкото клипове на Люси за Ваня, доста е добър. Този, "Стриптийз" и "Кръв ми капе" са негови. И изглежда чудна.
Сподели в други сайтове

Тук го беше написал някой. Поради този факт клипа беше спрян от ефира. И на мен ми харесва. Люси добре се е справил.
Да не говорим, че песента дънеше отвсякъде тогава!

Какво стана в класацията за топ албум на Ивана?

Сподели в други сайтове

Да не говорим, че песента дънеше отвсякъде тогава!

Какво стана в класацията за топ албум на Ивана?

Много малко гласове се събраха.

Преди като бях правил за Ивана бяха близо 35. Сега резултатите са почти еднакви и не се получи.

Сподели в други сайтове

Много малко гласове се събраха.

Преди като бях правил за Ивана бяха близо 35. Сега резултатите са почти еднакви и не се получи.

А не, започваме агитация да се гласува! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Мисля, че "Стриптийз" беше спрян от ефир заради провокативните сцени, "Дансинга" си вървеше.

При нея винаги е имал един прикрит курволяк заради килограмите - жестока е.

Сподели в други сайтове

Нали не се вълнуваше от Калудка? :3fdb8960598fa63e:

На определени теми - да! :3fdb8960598fa63e:

Мигом я искаме да скандализира по голи бутове и цици в клип към лятна чекия за предстоящия сезон.

-А., Янева, съгласни ли сте? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Мигом я искаме да скандализира по голи бутове и цици в клип към лятна чекия за предстоящия сезон.

Тя щом ги показа в ''Кралете'' сега очаквам още по-голяма провокация. Може да направи нещо като Преслава в ''Режим неприлична''.

Сподели в други сайтове

При нея винаги е имал един прикрит курволяк заради килограмите - жестока е.
Време е да го открие! :3fdb8960598fa63e:

И в еротично списание я искам! За клипа да е скандална и заобиколена от голи мъжаги! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Аз искам лесбо сцени с Яница. :D
Също е вариант, но предпочитам със старата дуетна партньорка на Ваня - моята друга фаворитка Деска! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Също е вариант, но предпочитам със старата дуетна партньорка на Ваня - моята друга фаворитка Деска! :3fdb8960598fa63e:

Не са в една категория, Деса е 30 кила отгоре.

Сподели в други сайтове

И пак е секси! Пък и нека веднъж лелка се почувства по-слабичката! :3fdb8960598fa63e:

Няма нужда да се крие зад по-грозни от нея. И преди е демонстрирала самочувствие, сега е време да скандализира на макс. Искам да направи нещо, с което да изненада и най-смелите ни представи. Смукача да ни се стори детска песен, клиповете на Яница да ни замязат на Телетъбис.

Сподели в други сайтове

Няма нужда да се крие зад по-грозни от нея. И преди е демонстрирала самочувствие, сега е време да скандализира на макс. Искам да направи нещо, с което да изненада и най-смелите ни представи. Смукача да ни се стори детска песен, клиповете на Яница да ни замязат на Телетъбис.
Оргия, ягоди и шампанско, без сълзи! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Кой да предположи, че с Андроник ще си разменят ролите един ден. От Ванча искаме клипове с плеймейтки, шампанско да се лее! Андроник е време да направи песни за Бог.

Сподели в други сайтове

Кой да предположи, че с Андроник ще си разменят ролите един ден. От Ванча искаме клипове с плеймейтки, шампанско да се лее! Андроник е време да направи песни за Бог.
:1000 (29): Представям си Андрю забулена, разказваща ни библейски притчи. А Ванчелка - по боди в храстите, вееща екстеншъни! :happybday:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): Представям си Андрю забулена, разказваща ни библейски притчи. А Ванчелка - по боди в храстите, вееща екстеншъни! :happybday:

Не знам дали е тревожно, но аз го визуализирам постоянно през последните 5 мин!

Сподели в други сайтове

Не знам дали е тревожно, но аз го визуализирам постоянно през последните 5 мин!
Хахаха, аз също! :3fdb8960598fa63e:

В следващите кадри, Пулева влиза в черквата със свещ в ръка, а Ваня ляга пред голф стика на татуиран мъж и той удря топката към междукрачието на лели! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Хахаха, аз също! :3fdb8960598fa63e:

В следващите кадри, Пулева влиза в черквата със свещ в ръка, а Ваня ляга пред голф стика на татуиран мъж и той удря топката към междукрачието на лели! :1000 (29):

Тя Пулевица има афинитет към библейските мотиви - на кръст се разпъна веднъж. Сега може да се покае и да се помоли в храма за избавление!

Ванча пък може малко да се награди за дългите пости и смирение, да си подивеЙ. Оле, липсват ми песните, в които пее на -ей. :D :D :D

Сподели в други сайтове

Тя Пулевица има афинитет към библейските мотиви - на кръст се разпъна веднъж. Сега може да се покае и да се помоли в храма за избавление!

Ванча пък може малко да се награди за дългите пости и смирение, да си подивеЙ. Оле, липсват ми песните, в които пее на -ей. :D :D :D

Хахаха!

Знаеш ли "Шат-шат" в първия албум на Ваня? Може да я ремиксира с нов саунд и да се съблече по малката Ванча в клипа. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...