Jump to content

Препоръчани коментари

Крачка в правилната посока ли направи нашата фолк скитница хаах

Брутална , наистина брутална нова песен и голяма излагация с плейбека на концерта, срамота е наистина.

преди 1 час, SG каза:

Зарибен съм.

Чак сега ли? Аз вече я научих. 😀

преди 3 минути, Амброжка. каза:

Чак сега ли? Аз вече я научих. 😀

Е не, още от вчера съм я научил и аз. :D Но ми трябваше едно денонощие, за да свикна с мисълта, че пак няма да слушаме нищо поне малко новаторско от нея. Поне тази година не й е чак толкова мазна. Но ако и това парче отиде към флоп… още от сега се подготвям за догодина. Кючек след кючек, евтин клип след евтин клип.

Гледанията се разпръсват по няколко канала. За втория ден е направила само 123k в официалния и още над 30k от страничните. Общо 150k е прилично.

Песента вече е в Spotify. Който има регистрация да стриймва, срам и позор е като й влезе човек в профила и да види, че Да вдигнем шум е най-слушана.

https://open.spotify.com/track/5toNqUDZ7cQupMdUK6pM8a?si=5LWOeS92SrqZBXIiZJ6Qaw

Смея да твърдя, че “След 1000 жени” е един от най-хубавите и стабилни проекти за 2019 г. След Мразя любовта, тази песен ми дойде като свежа глътка въздух, наистина ме зашемети. Много хубава и достойна песен, жалко че вероятно публиката няма да я оцени. Много добро заключение на годината и на десетилетието като цяло. Евала на Деса! 

Редактирано от Koulee

На първо слушане ми беше трудно да я преценя като хит, защото ми идваше като поредната чалга от ДС. С всеки изминал ден обаче ми става все по-любима и вече забелязвам потенциала. В нея има нещо много по-стойностно от обичайния комерс за дискотека, за клипа да не говорим.

Започнали са да трият страничните клипчета, струва ми се.

преди 1 час , SG каза:

Днес и писах точно за клиповете от другите канали и явно е обърнала внимание. 

Новата песен получава масово одобрение, дори на майка ми много и хареса. 😀 Дано се превърне в хит, заслужава го. Обичам такъв тип песни - хем да звучи комерсиално, хем да има лирична нотка. Просто е изпипана от-до - текст, музика, аранжимент, видео, визии, идея.

преди 2 часа , SG каза:

Доживях. Заради страничните клипове ми се изгуби цялото желание да смятам гледания. Толкова е неприятно да се смятат от хиляда клипа. Напоследък следя главно гледанията от България в YouTube Charts.

преди 1 час , Амброжка. каза:

Днес и писах точно за клиповете от другите канали и явно е обърнала внимание. 

Новата песен получава масово одобрение, дори на майка ми много и хареса. 😀 Дано се превърне в хит, заслужава го. Обичам такъв тип песни - хем да звучи комерсиално, хем да има лирична нотка. Просто е изпипана от-до - текст, музика, аранжимент, видео, визии, идея.

Добре си направил. По-добре да ги разкарат в началото, когато още има шанс основното видео да привлича интерес, отколкото след време, когато и страничните са с достатъчно гледания, за да са фактор.

преди 1 час , Fast каза:

Доживях. Заради страничните клипове ми се изгуби цялото желание да смятам гледания. Толкова е неприятно да се смятат от хиляда клипа. Напоследък следя главно гледанията от България в YouTube Charts.

По-тегаво си е да се смятат и страничните, а и така основния клип губи и завършва с по-малко. Но, от друга страна, именно чрез тях можем да сме сигурни кога към песента има истински интерес и гледанията на основното са реални.

Тръгнаха нещата отново при нея. Бавно и славно, но дано продължава в тоя дух. Иначе много странно решение. Вторник беше пее само куплетите на живо, а от това което се чува тук, реакцията не е никак лоша. Явно гледанията не са показател, а и тогава бяха пуснати доста по-силни комерси, не я сложиха в трендинг. Честно казано песента не е никакъв флоп

“Вторник беше” ми харесва супер много и си е успешна песен, гледанията не са всичко. Обаче новата още не мога да я въприема - много ми е уеднаквена с всички на Ганев, но пък клипът е един път.

Новата песен постоянно се връщам да я слушам, скоро не се е случвало, даже я свалих на телефона и я инспектирах подробно. :D

Открих нови и много яки звуци и ударни, например във втората част на куплета "А в очите виждаш ли сълзите...." отзад се включват едни звуци като падащи капки. Страшен е аранжиментът. Не бих казал, че ми прилича на която и да е, може би и Десислава допринася, получила се е песента повече от перфектно и ми звучи дори и конкурсно, спокойно може да излезеш с нея и да покажеш гласови възможности, има много интересни извивки, има динамика в изпяването, инструменталът си е топ отвсякъде. :D  Можеше да мине с по-малко мазно към края, но е добре. Дано да я купят и в други страни, интересно ми е как ще звучи от други изпънители.

И аз съм много доволен. Втори силен проект на Деса и ако не се оцени нямаме право да ревем, че ще пее мазнотии... 

Тя точно заради мазнотиите се докара дотук. Представете си миналата есен да се беше завърнала със След 1000 жени или Вторник беше. Щяха да са доста по-силно приети заради жаждата по нея. А сега я имаме тая ситуация, в която с миналогодишните мазнотии тя разочарова доста хора, а после пробва да се завърне пак с по-стойностни проекти, но щом на тях евентуално не им се получава решението навярно пак ще са нови мазнотии.

Радвам се поне, че Вторник беше наистина не е провала, който го изкарвахме. Чакам да си пусна официалното лайф клипче като излезе, но от това, което се чува на фенските песничката си се е поналожила през годината. При евентуалния флоп на новата ще можем ли да я пробутваме нея за нещо като хита й за 22-ра поредна година, както за 2010 е Острието? :DНай-малкото явно и самата тя я чувства като успешна, щом реши да я пее.

преди 1 минута, SG каза:

Тя точно заради мазнотиите се докара дотук. Представете си миналата есен да се беше завърнала със След 1000 жени или Вторник беше. Щяха да са доста по-силно приети заради жаждата по нея. А сега я имаме тая ситуация, в която с миналогодишните мазнотии тя разочарова доста хора, а после пробва да се завърне пак с по-стойностни проекти, но щом на тях евентуално не им се получава решението навярно пак ще са нови мазнотии.

Радвам се поне, че Вторник беше наистина не е провала, който го изкарвахме. Чакам да си пусна официалното лайф клипче като излезе, но от това, което се чува на фенските песничката си се е поналожила през годината. При евентуалния флоп на новата ще можем ли да я пробутваме нея за нещо като хита й за 22-рано поредна година, както за 2010 е Острието? :DНай-малкото явно и самата тя я чувства като успешна, щом реши да я пее.

Не мисля, че мазнотиите са и изиграли лоша шега. Големия и хит от 2018 е именно Да вдигнем шум, която вече е официално с над 10 милиона гледания. 

Причините за спада при Деса са визията, гласът и най вече, че не е продуктивна, както се очаква от по големите имена. С 1-2песни годишно в този жанр трудно се оцелява. Тя сама си заеба инерцията след Ангелите плачат. Очевидно е, че и депресията, в която е била е основен фактор за този спад. 

Мазнотиите са разочаровали единствено по големите и фенове, но няма какво да се лъжем. Не ние пълним клубовете и и правим гледанията и, а масовия потребител. 

То беше някаква безумна комбинация между мазнотиите и изброените от теб фактори. Депресията и природната й неадекватност в съдружие я сринаха тотално. Да се радваме, че поне има наченки да се опита да излезе от тази дупка. Дано новата да не флопне или ако флопне да не я откаже да върви по правилния път.

преди 1 минута, SG каза:

То беше някаква безумна комбинация между мазнотиите и изброените от теб фактори. Депресията и природната й неадекватност в съдружие я сринаха тотално. Да се радваме, че поне има наченки да се опита да излезе от тази дупка. Дано новата да не флопне или ако флопне да не я откаже да върви по правилния път.

В крайна сметка последния и клип има 2 спонсора - Абсолют и някакви бижута. Не е като да се бръква сама както бе с Не го прави. Освен това предполагам и Пайнера и удря рамо за финансиране впредвид, че е сред оборотните му като участия певици. Дори и да флопне, за Деса са дошли времена, в които трябва да брани имети си с качество, а не съвсем да олекне...

преди 1 минута, Slavi каза:

В крайна сметка последния и клип има 2 спонсора - Абсолют и някакви бижута. Не е като да се бръква сама както бе с Не го прави. Освен това предполагам и Пайнера и удря рамо за финансиране впредвид, че е сред оборотните му като участия певици. Дори и да флопне, за Деса са дошли времена, в които трябва да брани имети си с качество, а не съвсем да олекне...

Аз се радвам да видя, че тя все пак поне си осъзнава, че известно време е била в творческа дупка. Това ми дава надежда, че дори и евентуален флоп на След 1000 жени не би я сринал отново, не и скоро. Имам в предвид, че и преди е имала такива периоди, в които се е амбицирала след неподходяща продукция. Например след първите песни от 1997 издаде няколко албума, които я изградиха като една от по-големите. Или след Гореща следа, когато издаде Сладки сънища. И още такива периоди имаше в последствие.

Официалното клипче на След 1000 жени ще е с почти 100k за третото денонощие. Като за Десислава е добре, тя винаги пада бързо на подобни цифри. Да видим сега около уикенда и студентския празник дали ще се задържи, това ще ни даде отговора дали ще е флоп или хит.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...