adorable Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Тия високи и ниски точки са много условно понятие. Разбира се, че като престиж жанрът се е сринал главоломно. Но не виждам каква вина Глория има за тая работа и трябва ли тя да се отъждествява с този или друг жанр въобще. Ако Глория е слязла на по-ниско стъпало, това също няма общо с жанра. Видимо е само, че жената си прави концерти - колкото и когато поиска, тук-там подбрани участия, живее си живота и не ѝ е приоритет да си ляга в 6 сутринта и да става следобяд всеки ден, за да пълни хазната на Митко. Други са застрашени от глад, ако не го правят - не че толкова им се пее, то си личи по плейбеците им най-малкото. При тях е водещо количеството. Иначе, съгласен съм, че ако не с други, Глория поне със себе си трябва да се състезава и да намери хъс да е по-продуктивна, но за това нещо трябва муза. При творци като нея е по-специфично. Надявам се с оглед на новия договор да се е разбрала с Митко по-малко да се меси какви песни тя да прави, при положение че той не ѝ е музикален продуцент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Който не е гласувал в "Нереализираните", да подкрепи "Отвори се, земьо", че довечера сменям! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 И да сложите високи оценки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Тази сутрин гледах Симона и Радко, изглеждаха много зле! Млади хора са! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Тази сутрин гледах Симона и Радко, изглеждаха много зле! Млади хора са! В смисъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 В смисъл? Ами едни отпуснати ми се видяха. Може ли майката да изглежда по-добре от дъщерята? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Нещо, АМА много старо ... тъкмо от преди 23 години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Нещо, АМА много старо ... тъкмо от преди 23 години! С Райко Кирилов песента май си е била дует, ама не са я издали официално. Глория винаги си е пяла на живо в онези години, и турнето си с Хаусбенд, но после Пайнер наложи някаква всеобща мода с плейбека по концерти, която се прекрати официално чак в края на 2004 - и пак най-вече с участието на Глория и Ивана, а и на концертите на НОВ ФОЛК, де. Но като цяло нищо общо със Сърбия нямаме в това отношение, поне в това да бяхме попили - от техните бендове, програми. Те си запазиха тези традиции малко от малко. Малцина знаят, че Глория има дует с Илия Ангелов от 1997. Най-малко в този форум очаквам да го познават, обаче той е големият вокал на великите "Диана Експрес". Ако някой разбере дали е издадена някога тази песен в компилация или албум на Илия, нека да сподели - а също и инфо за авторите, защото няма никъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Илия Ангелов е голям певец, "Ключ от чужда стая" му е страшна песен! Глория пее най-добре естрада от фолкаджийките, Ивана - балканско, Деса - световна поп музика и народно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Илия Ангелов е голям певец, "Ключ от чужда стая" му е страшна песен! Глория пее най-добре естрада от фолкаджийките, Ивана - балканско, Деса - световна поп музика и народно. Да не забравяме, че има още няколко певици от по-универсалните, които също са страхотни гласове - Нелина, Емилия, Тони Дачева, както и Преса и Анелия, макар че последните две си поразвалиха пеенето, особено Анелия. Но са добри, на всяка силата е в нещо определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Да не забравяме, че има още няколко певици от по-универсалните, които също са страхотни гласове - Нелина, Емилия, Тони Дачева, както и Преса и Анелия, макар че последните две си поразвалиха пеенето, особено Анелия. Но са добри, на всяка силата е в нещо определено. Аз пък харесвам Анелия лайв, когато не се лигави и се стегне, я бива, даже в поп музиката май повече. Мисълта ми беше, че при Деса, Глория и Ивана е много характерно. Останалите, които си изброил нещо не ме грабват така, както трите в своите си стилове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Тая песен гърмя яко на концерта и въобще целият микс с бенда на Гъмзата беше страхотен - "Стопроцентова жена", "Дар от Бога" и те. Това си беше концерт от-до - балади, народно, духова музика. Яд ме е само, че заради правата не вкараха в двд-то и "Сцената обичам лудо", "Чуй ме" и "Ех, море". Между другото, качеството на двд-то е покъртително - хем са два диска. Най-много два пъти да съм го гледал, качеството в тубата е по-добро. Новият календар за 2018 получих за подарък, снимката е с ужасно качество. Хайде да вземе някой да ѝ ги казва тия неща, ако тя не вижда. Хубаво пускаме това и онова за продан и правим сергии в сайта, ама нека сме изрядни, става ли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Тая песен гърмя яко на концерта и въобще целият микс с бенда на Гъмзата беше страхотен - "Стопроцентова жена", "Дар от Бога" и те. Това си беше концерт от-до - балади, народно, духова музика. Яд ме е само, че заради правата не вкараха в двд-то и "Сцената обичам лудо", "Чуй ме" и "Ех, море". Между другото, качеството на двд-то е покъртително - хем са два диска. Най-много два пъти да съм го гледал, качеството в тубата е по-добро. Новият календар за 2018 получих за подарък, снимката е с ужасно качество. Хайде да вземе някой да ѝ ги казва тия неща, ако тя не вижда. Хубаво пускаме това и онова за продан и правим сергии в сайта, ама нека сме изрядни, става ли... Може ли снимката от календара? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Може ли снимката от календара? https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B085F3E От фейсбук я дръпнах, оразмерена е, защото е на профила, така че даже не е и цялата. Не я знам в оригинален вид какви пиксели е и т.н., но поне на календара се вижда, че не е ок. Отдалече е ок, отблизо - изобщо. А ми трябваха и още календари. Казаха ми, че на Симона е перфектен като качество и е с лайсна даже. Разбрах и че си е взимала известен брой от старите дискове от склада на Пайнер в София, за да ги пуска в сайта. Само да кажа, ако и това не е проверила, че повечето са преиздадени с евтини Принко дискове и не са матрични. На "Благодаря" дори щампата му не е оригинална и вътре липсва последната песен - "Катерино моме". Знам по чия идея и реализация са тия преиздаваници и не е никак професионално. Знам, че повечето хора не обръщат внимание, ама... сори, нека си кажа нещата както са си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B085F3E От фейсбук я дръпнах, оразмерена е, защото е на профила, така че даже не е и цялата. Не я знам в оригинален вид какви пиксели е и т.н., но поне на календара се вижда, че не е ок. Отдалече е ок, отблизо - изобщо. А ми трябваха и още календари. Казаха ми, че на Симона е перфектен като качество и е с лайсна даже. Разбрах и че си е взимала известен брой от старите дискове от склада на Пайнер в София, за да ги пуска в сайта. Само да кажа, ако и това не е проверила, че повечето са преиздадени с евтини Принко дискове и не са матрични. На "Благодаря" дори щампата му не е оригинална и вътре липсва последната песен - "Катерино моме". Знам по чия идея и реализация са тия преиздаваници и не е никак професионално. Знам, че повечето хора не обръщат внимание, ама... сори, нека си кажа нещата както са си. Аааа как няма да се обръща внимание, като с това преиздаване го правят страшно непрофесионално, както винаги.... А тя мислиш ли че е проверила? Силно се съмнявам Искам вече нова песен, време е, но за нещо силно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Аааа как няма да се обръща внимание, като с това преиздаване го правят страшно непрофесионално, както винаги.... А тя мислиш ли че е проверила? Силно се съмнявам Искам вече нова песен, време е, но за нещо силно. Не зная на кое обръща внимание и на кое не, но фейсбук страницата й въобще не се менажира професионално и правилно! Цялата концепция личи, че е аматьорска и анти на маркетинговите принципи! Не го казвам с цел да омаловажавам желанието и труда, на който се занимава или пък да се заяждам, просто го отчитам като факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Глория да не мисли да отваря магазин за посуда? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Глория да не мисли да отваря магазин за посуда? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Верно ли имала днес участие в Пазарджик? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Верно ли имала днес участие в Пазарджик? ДА Интересно, че е не е обявено на сайта на Пайнер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Нова песен???? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Чух че Глория на последното си участие в Пазарджик е пяла песни на Румяна ако е така евала и правя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Чух че Глория на последното си участие в Пазарджик е пяла песни на Румяна ако е така евала и правя Клипчета има ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Как можа да зареже тази песен така... нито на сборен концерт я представи, нито на самостоятелния в НДК... а толкова хора я харесаха... Уникален клип и текст също така. Мисля, че може да намери място за нея по време на участията си, вместо да слушаме всеки път едно и също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Как можа да зареже тази песен така... нито на сборен концерт я представи, нито на самостоятелния в НДК... а толкова хора я харесаха... Уникален клип и текст също така. Мисля, че може да намери място за нея по време на участията си, вместо да слушаме всеки път едно и също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.