Jump to content

Препоръчани коментари

Не, не е единствената Николета, нито е първата галила слонче. Ама е галила преди Преслава.... :1000 (29):

Коя стои по - добре до слончето? Николета VS Преслава!

97% от коментарите са в полза на Преслава и нормално , момичето си е застанало нормално за снимка от ваканция с любимия,а другата се снима все едно ще изнасили въпросния слон и създава усещането за пошлост и елементарност.

Николета-Фотошопа всички я знаем и как изглежда на живо,със силно обработените си снимки най-много да възбуди някоя загоряла чичка.

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

97% от коментарите са в полза на Преслава и нормално , момичето си е застанало нормално за снимка от ваканция с любимия,а другата се снима все едно ще изнасили въпросния слон и създава усещането за пошлост и елементарност.

Николета-Фотошопа всички я знаем и как изглежда на живо,със силно обработените си снимки най-много да възбуди някоя загоряла чичка.

Присмяля се куката на кривото дърво! :1000 (29):

Как го беше казал "класикът от Костинброд" в момент на самохвалство?

9248730b.jpg

Много ясно че Сряда когато няма хора ще поканят някого на по-ниска цена. Кой нормален ще хвърли 10 бона за Преси и ще има празно заведение? Имат си Камелия за през седмицата. :3fdb8960598fa63e:

Много ясно че Сряда когато няма хора ще поканят някого на по-ниска цена. Кой нормален ще хвърли 10 бона за Преси и ще има празно заведение? Имат си Камелия за през седмицата. :3fdb8960598fa63e:

Много дразнещ пост, само няколко седмици след изхвърлянето на Азис, нали? :1000 (6): Ама виж как и със снимка от "БИАД" съм се подготвил. :1000 (19):

Сега дори досадник като теб седи и се чуди какво да напише и накрая написа едно голямо нищо. Дерзай, с камъните на Азис и по твоята тиква.... :hahaha:

Много дразнещ пост, само няколко седмици след изхвърлянето на Азис, нали? :1000 (6): Ама виж как и със снимка от "БИАД" съм се подготвил. :1000 (19):

Сега дори досадник като теб седи и се чуди какво да напише и накрая написа едно голямо нищо. Дерзай, с камъните на Азис и по твоята тиква.... :hahaha:

Ти се чудиш от къде да извадиш нещо в полза на Камелия. Мен на момента ми идва с какво да те затапя, защото няма капка истина в постовете ти спрямо Кама.

Ти се чудиш от къде да извадиш нещо в полза на Камелия. Мен на момента ми идва с какво да те затапя, защото няма капка истина в постовете ти спрямо Кама.

Не ми трябва да се чудя. То всичко си върви и без мен. Аз само маркирам за подобни заблудени души както твоята, която още не може да приеме, че кака ти Камс троши глави в чалгата и 20 години след нахлуването и в нея, а разни преходни нейни реплики се загубиха някъде по пътя. Но не отричам, че много добре пасна този постер на екипа на "БИАД", с обичайните изхвърляния на циганинът от Костинброд. Петък-събота, петък-събота, а виж какво казва Василка по този повод. :1000 (19):

Азис: Големите имена се канят в четвъртък, петък и събота са за слабите артисти

Във Варна участията са винаги вторник, четвъртък и неделя, защо да даваш пари за петък и събота, като дискотеката тогава винаги е пълна?

Мисля, че само Час пик по едно време канеха и петък, защото яко пропаднаха и трябваше все пак да имат един оборотен ден.

В Бургас са участията петък, събота и неделя.

Не мисля, че Емануела е слаб артист за утре в Планета Пайнер Бургас и вход 10 лв.

По тая логика Камелия като е идвала в Бургас в петък слаб изпълнител ли е. Да ви имам разсъжденията.

В Бургас са участията петък, събота и неделя.

Не мисля, че Емануела е слаб артист за утре в Планета Пайнер Бургас и вход 10 лв.

Щом е събота - слаб е артистът. И Камелия щом пее в събота, значи в събота и тя гола вода.

Щом е събота - слаб е артистът. И Камелия щом пее в събота, значи в събота и тя гола вода.

Ами точно. Голяма логика има фокса няма-що. Всички ги канят в петък,събота и неделя, включително и Камелия.Джена и Коцето слаби ли са като ги канят в петък и събота,а. Що за мислене?

Какво е това фирмено парти на Пайнер в Приказките сега, Глория е качила клипчета и снимки в сторито в инстаграм... там са и Дачева, Нелина, Славеев, Илиян... Много яко. Устата води.

28 години Пайнер?

Какво е това фирмено парти на Пайнер в Приказките сега, Глория е качила клипчета и снимки в сторито в инстаграм... там са и Дачева, Нелина, Славеев, Илиян... Много яко. Устата води.

28 години Пайнер?

Пак едно и също пеете... Щом стигнахте до там да определяте кой е слаб изпълнител по това кой ден има участие.. :mf_surrender:

И като Николета е ходила там първа какво? Другите да не ходят, че излиза копиране ли?

Вместо да се коментира, че единствено участието на Камелия е означено като "ретро парти", т.е. тя се кани там в ролята си на ретро, а не на актуален изпълнител, се хващате за някакви приказки на Азис, които бяха тотално извадени от контекста. Много я харесвам като изпълнител, но не е нито в топ 5, нито в топ 10 на "силните на деня". Не и докато не изкара наистина силна песен, а единствено тази на Гъмзата се доближава до това в последните 5 години.

Какво говорите в множествено число? :1000 (29): Фокси го написа това безумно нещо, само щото търси всекидневно да привлича внимание към Камейсъна.

28 години Пайнер?

Явно нещо такова празнуват щом има балони с 28. Нелина е качила във фейса снимка и тя. Ех какви времена бяха с тия Приказки. :whistling:

Какво говорите в множествено число? :1000 (29): Фокси го написа това безумно нещо, само щото търси всекидневно да привлича внимание към Камейсъна.

Учтива форма :1000 (29): Истината е, че Азис конкретно говореше за Пловдив, Бургас, Варна и прочие големи градове, но не и София. В София няма правила, освен че срядата почти навсякъде е ретро парти, където между другото не съм видяла да канят Преслава или Десислава, нищо че имат хитове, които биха се класифицирали като ретро. :derisive:

Цялото това натрапване ми идва горница. Последната песен на Камелия, която ми хареса и още ме кефи е "Минута живот". Според мен тя трябваше да има повече успех. Но "Куклите" е провал.

Явно нещо такова празнуват щом има балони с 28. Нелина е качила във фейса снимка и тя. Ех какви времена бяха с тия Приказки. :whistling:

Глория е качила снимка с всички в инстаграм, повечето са там. Похвална е тази инициатива, или традиция си им е - не знам, не е ставало публично достояние.

Можеше и по-грандиозно да си отбелязват годишнините, но... уви... Ето че пак са в тия култови Приказки като едно време. От една страна, умилително. От друга страна, виждаш как са посвили перки, защото бяха времена, когато се събираха заедно само за турнетата, а промоциите в Приказките бяха отживелица. После и двете залипсваха.

Но речта на Пайнера кърти: "Скъпи гости, приятели, колеги, артист-изпълнители и всякакви други идейни мислители". Наистина по-добре да не приказва тоя човек. :D

Глория е качила снимка с всички в инстаграм, повечето са там. Похвална е тази инициатива, или традиция си им е - не знам, но не е ставало публично достояние.

Можеше и по-грандиозно да си отбелязват годишнините, но... уви... Ето че пак са в тия култови Приказки като едно време. От една страна, умилително. От друга страна, виждаш как са посвили перки, защото бяха времена, когато се събираха заедно само за турнетата, а промоциите в Приказките бяха отживелица. После и двете залипсваха.

Но речта на Пайнера кърти: "Скъпи гости, приятели, колеги, артист-изпълнители и всякакви други идейни мислители". Наистина по-добре да не приказва тоя човек. :D

Анелия май се е снимала с Гергана,но не съм сигурна дали е тя.Знаеш ли кои други са там освен гореизборените?

Анелия май се е снимала с Гергана,но не съм сигурна дали е тя.Знаеш ли кои други са там освен гореизборените?

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5ADB45D5

Новата песен на Андреа няма да е чалга.

Е нали си любовник на танцьора и!

И като Николета е ходила там първа какво? Другите да не ходят, че излиза копиране ли?

Не е там проблема мила. Проблема е как се гали слонче, а това се прави с много стил, вкус и секси чупки в ханша. Мора циците да са навън, здраво да се нацупиш и г*за да надупиш. И влажен секси поглед, нещо като............. да ти е вкарал хоботът си.

Или евентуално с един тон грим, премрежени очи, секси поглед и обратна захапка, яка прическа, всичко на теб да е марково и много лъскаво, висок ток.....и да.....с Добри Киряков под ръка, че без него не върви.

И задължително обявяваш снимката след обработка од 5-6 фотошоп мастера, нали трябва да си тънка, гладка, идеална и с 2 метрови крака.

Слонче на почивка с черна тениска, джапанки и къси дънкови гащи не се гали, има си правила поставени од модните икони, които мора да се спазват.

На снимката на Преслава виждаме нормална, непретенцозна снимка на туристка във ваканция. Кадърът с Николета показва жалка разпоретина, чекнеща се с повод и без.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...