Jump to content

Препоръчани коментари

продуцент: ПАЙНЕР ООД
музика: Kyriakos Papadopoulos
аранжимент: Даниел Ганев
текст: Мариета Ангелова
режисьор и сценарист: Николай Нанков
оператор: Радослав Гочев
  • Отговори 46
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Всъщност ми харесва, от онзи запис от дискотеката звучеше ужасно, така е доста по-слушаема. Има нужда от такива песни, разнообразието в попфолка е забележително тази година. Клипът е супер як, но това е ясно, на Галена е все пак.

Страхотна песен! Май не залагат много на нея щом толкова я бавиха, но дано стане голям хит.

Въпреки че съм фен на Галена и обичам баладите, това не е моят тип балада и вероятно няма да я слушам много. Всъщност баладите й не ги харесвам много, може би само "С кое право" и "Сама".

Галена стана синоним на думата качество и клас. Всички проекти й са на много високо ниво. Най-сетне една качествена песен от всички бози, които се изляха в последно време. Така става, когато си разбираш от работата.

Галена стана синоним на думата качество и клас. Всички проекти й са на много високо ниво. Най-сетне една качествена песен от всички бози, които се изляха в последно време. Така става, когато си разбираш от работата.

Всичко е перфектно. Напомня ми на една от любимите ми балади особено там където пеят ''да не спира да боли'', но не мога да се сетя за коя става въпрос.

Припева можеше да е с по-силен и не толкова клиширан текст, останалото всичко е в топа. Предните им два дуета повече ми харесват.

Кралица :*

Песента е уникална, много добро изпяване и текст. Клипа е един път.

И на мен ми харесва.Фики малко повече увива, ама то си му е в кръвта.

Припева малко увисва след силните куплети. Клипа можеше да е маааалко по-раздвижен, от зор да се направи нещо стилно и семпло са отишли в скучна крайност.

Страхотна! Много по-добре звучи от записа в Мегами. Клипът е много семпъл и красив. Самото изпяване също допринася да се хареса още повече песента.

Брутално видео и чист красив поп фолк, браво и на двамата! Доживях!

Не ми хареса, и предният им дует не ми хареса. Трудно ми е да изтърпя Фики и изпълненията му, а Галена също умее да увива като имам. Дори на Кристали повече би ми харесала балада.

Галена с гелосаната мазна коса да не се показва никога. Така и не разбрах каква е тая мода да излизат така.

Много зле.Текстът е пят 637263 пъти през годините,а клипът ми напомня на един на Янева отпреди 2-3 години.Неслушаемо е

Песента е хубава, макар и пята много пъти. Клипа е много зле, не знам какво гледате вие, но аз виждам един черен фон, малко море от време на време и мазната коса на Галена, да не говориме, че е 1:1 с "Страх ме е" на Янева.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...