Jump to content



Поп-фолк хит на лято 2017


Гласувайте за хит на лято 2017!  

132 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Лятото почти свърши.. Мисля че вече няма време някоя друга песен да има по-голям успех от посочените, така че нека да изберем хит на лято 2017!

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Толкова слабо лято не е имало .... трагедия.Нищо не е хит.Хита е на Гера-Никол,друго няма.Гласувах за Райна,че е единственото което слушам,не че е хит.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мотел, дъ бос, коя, виновна и тук жена му пази са реалният топ 5 това лято, след това дразни ме, без чувства, дуетите на Емилия и Стораро и Джулия и Коце итн...

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-големият хит това лято реално и за масовият потребител е "Мотел" на Азис, обаче аз ще посоча моите 6 любими песни за които гласувах, защото тях слушам най-много!

 

1.Деси Слава - Гледай да не бъркаш (Успешна песен, много ми харесва и ми е любимата за годината в момента, но за съжаление този път хита е при Азис и въпреки това, моята песен за лятото е тази и не мога да дам глас за нещо което не ми харесва чак толкова, ако се гласуваше кой е реалният хит - да, не и в този случай.)

2.Джена и Преслава - Тук жена му пази (Мисля, че тук вече няма грешка и плътно зад песента на Азис като голям хит мога да поставя нея. В момента е най-слушаната ми песен. Като текст е много готино и закачливо, като музика не е нещо ново, прекалено комерсиално, обаче това се търси!)

3.Преслава - Пада звезда (Много приятно съм изненадан и защото ми е любимата певица, не се и съмнявах, че ще направи една от най-добрите песни според мен, но все пак песента на Деси Слава ми е най, въпреки, че това също е един от най-големите хитове до момента и все пак ми се иска пак най-якото парче за мен да е при нея.)

4.Емануела - Без чувства (Адски ми е любима и както очаквах, хареса се. Песента определено е един от най-големите летни хитове в момента, но още ще се развива.)

5.Джена - Коя (Безспорно един от хитовете на лятото, но и един от моите фаворити. Най-доброто завръщане направи Джена!)

6.Райна - Сафари (Прекрасна, много различна, лятна. За мен това е чудесна песен и гласувам и за нея. Надявам се да получи повече внимание и с времето да се оцени повече, защото заслужава.)

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Мотел" безспорно е песента, която гърми отвсякъде и се пее от всеки. Масов хит, който продължава да бъде такъв. Част от останалите песни имаха силен старт, забелязаха се, но за съжаление не притежават дълъг живот и едва ли ще се помнят за другото лято!

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Мотел" - въпреки, че ми писна много бързо, но я чувах през 5 минути от кола. "Коя" и "Виновна" също станаха хитове, въпреки, че писнаха и те бързо, но най много слушах на Галена и Гери-Никол.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...