foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Хахаха занулена хахаха Камата е топа .Тя пее ангелски ..хитове бол последните 10 години. Песен на годината за 2016 е нейна.Въобще нашия Топ хахха Можеш да тролиш колкото си искаш, но на всички клипчета няма никакво избухване, в нито един момент. А опитах да запиша всичко най-знаково, което има в кариерата. Само ако знаеш колко смешна беше, като опита да обясни на едни деца какво значи словосъчетанието "майната ти". И как изтерзано опита да каже, че като излизала по майчинство не излизала в пенсия, както им се струвало на хората. Не знам, на кой му се струват такива неща, но май само тя се вълнува от временното си пенсиониране. И понеже се усети, че без да иска сама се е накиснала, взе да пее нещо там народно, след което без никой да я аплодира рече: - С този глас, скоро пенсия няма да има! Е нема да ти казвам как се смяха хората, на глупостта и.... а тя горката мисли, че е казала нещо умно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Десислава е един провален талант и всичко това от нейната безмозъчност. Сега се превърна в една посредствена лелка, която се клати безцелно на сцената, само за да вземе хонорар. Никаква концепция, идеи, стратегии. Когато беше избухнала навремето с Мистерия, само дето и от чешмата не изчете, за какво й трябваше да напуска Пайнер-а? Заради егото си. Сега го преглътна, защото остана без лев и реклама, отново се върна в бардака. Неслучайно хората са казали, че това, което сам си причиниш, никой друг не може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Клиповете още са неналични, но ще ги видим, като станат такива. Иначе не ми е ясно защо е трябвало да записва чужда песен в студио, ти лайв записа ли подкрепяш? Нали точно на това скочи Камелия преди години. По-добре да пее в/у гласа на който и да е изпълнител, отколкото да му запише песента в студио и да я пее буквано на плейбек, това си е живо неуважение. Деси и сега си има глас. Несериозна е, закъснява за почти всичко, лигава е, неадекватна е, напоследък от тия хормони чак и листчета с текстове е тръгнала да вади, абе ние си я знаем, че е простовата. Това нито се учудваме, нито е нещо ново. Тя е замяна, лигави се, половината въпроси не са и ясни като я питат, но за глас, да ми извинявате - има. Това, че е тъпа, лигава и се държи като надрусана 13-годишна дето са я боднали оняден и още е във възторг от преживяното не означава, че няма глас. Точно глас си има, и то в много. За жалост се държи като прясно нае.ана пуберка в 99% , което грам не и подхожда на годините, опита, дискографията и т.н. Но е такава, к'во да се прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Десислава едвали ще си върне инерцията, която беше набрала миналата година. Тази година й е тотално пропиляна до момента, а и като се завърне не виждам с кой би направила дует, за да възвърне позиции - с Преслава и Джена - много слабо вероятно, с Анелия също. Най-много с Цурче да спретнат нещо, но Цветелина също загуби инерция, отделно нямаше такива грандиозни успехи като Деса през 2016-та. Нетитуловането на Деса за Певица на годината ще й сложи кръст на бъдещите успехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Някъде бях чел че Деса имала заснет нов клип , който сега ще пусне да ви държи влага .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Как можете да коментирате чалга при наличието на Taylor и VMAS!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Боклука Янева е без коментар, на нея не и трябва инерция и хит. Тя по интервюта не ходи за елементарен PR, и ти искаш инерция и песни. Тя си има ония дебел дето не разбрах роди ли вече от него или не, държанка си е там и това е. Направо да я изхвърлят от Пайнер викам аз. Дори Мария беше редовна с песните си и когато намали участията си, все пак имаше такива - дори 2 пъти в месеца да е. И автограф ходеше, и при Гала ходеше. Тази направо си е държанка , ВИП ама от най-долните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Как можете да коментирате чалга при наличието на Taylor и VMAS!? Оф това Гретчен ме плashi. Новият клип на Тоти Тяло тръгва след на Тейлър Суифт новия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Боклука Янева е без коментар, на нея не и трябва инерция и хит. Тя по интервюта не ходи за елементарен PR, и ти искаш инерция и песни. Тя си има ония дебел дето не разбрах роди ли вече от него или не, държанка си е там и това е. Направо да я изхвърлят от Пайнер викам аз. Дори Мария беше редовна с песните си и когато намали участията си, все пак имаше такива - дори 2 пъти в месеца да е. И автограф ходеше, и при Гала ходеше. Тази направо си е държанка , ВИП ама от най-долните. По-добре,че не пуска нищо, така ще има интерес към евентуално й завръщане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Какъв интерес пък ще има вече към нея, интерес имат само тия , дето оше не знаят кой я клати. Противна държанка, това и плейейтките не са такива, тая ги мина. За мен Янева е утайката на VIP к*рвите в държавата - много от тях са с любовници за пари, но такова ограничение, такава държанка , и то с мафиот от тая класа, е - не. На турне 2014 в Бургас всички чухме идеално как като излезе се наддаде едно мощно "уууу", което го нямаше с/у никой друг. Не и е и за сефте. На Пеевски държанката. Т'ва лапе ако хване гена на баща си , който не знам изобщо как си е намерил инструмента изпод тоя шкембак , ми те сумист ще го пратят лапето. Или ако е женско, но пак хване неговия ген - егати ужаса. Бъдеща дебела лелка-мутреса. Представям си и нощта на зачеването на бъдещата малка мутра - тя е плюс-минус 50 кила, той 4х4 отгоре на това, и той отгоре. Това минава и филмите на ужасите. Егати трагедията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тоти скандализира със 660 хиляди гледания за 24 часа. Мърла! Това, че Стораро няма фенове тук не означава, че човека няма вечни хитове и наистина прави добри участия. Редовно си качва клипове от такива и се вижда как се дерат н песните му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тоти скандализира със 660 хиляди гледания за 24 часа. Мърла! Това, че Стораро няма фенове тук не означава, че човека няма вечни хитове и наистина прави добри участия. Редовно си качва клипове от такива и се вижда как се дерат н песните му! Тонката, за разлика от сина си, е нещо като бестселър за поп-фолка. Мога да го сравня само със Слави Трифонов - копелетата по студентски (както и момичетата) така се дерат на песните му, че не е истина просто. Песни като "За една жена", "Бог ли ме наказа", "Няма накъде", "Нема пари", "2,3,4" "Най-добрата фирма", "Кой баща", "Отличен 6", "Колко си красива", баладите му "Ако една звезда си", "Налей приятелю", страхотните му дуети (50% от тях, хаха) са незабравими песни просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Цура Янева Жива ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Tоп 5 е едно, ТОП 1 е друго. Мерси, че ми каза Фокси си преувеличава, но месец и половина след премиерата прави.по 70-80к , което е показателно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Аз комплекси нямам, но ти явно имаш и ако продължаваш така ще ми споделиш на живо какви са. Много добре знаеш, че знам адреса ти и къде учиш... не ме карай да правя глупости Хахахах тая пък и тя , на биячка се прави :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Пише в Телеграф, че Галин си е отменял пак участия, нещо бил закъсал със здравето. :1000 (15): Някой да знае от какво е, наркотици ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Цура Янева Жива ли е? Т.е. държанката на Пеевски дали е жива? Тя сега ще гледа малката мутричка... Ужас, тва лапе за нищо няма да става. На който и чертите да вземе, и двамата са долни. Ако вземе чертите на майка си и е момиче , ще е егати мутресата к.рвенска, ако е момче ще е мазна свиня - мутра. Т'ва от тия няма да излезе нищо хубаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тоти явно се е комплексирала жестоко, че новата й песен не се отрази и никой не я взе насериозно. Скоро ще чукне 1 милион, а вчера не знам дали имаше и 500K. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Т.е. държанката на Пеевски дали е жива? Тя сега ще гледа малката мутричка... Ужас, тва лапе за нищо няма да става. На който и чертите да вземе, и двамата са долни. Ако вземе чертите на майка си и е момиче , ще е егати мутресата к.рвенска, ако е момче ще е мазна свиня - мутра. Т'ва от тия няма да излезе нищо хубаво. Не забравяй,че подобна злоба е характерна само за незадоволените жени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тоти скандализира със 660 хиляди гледания за 24 часа. Мърла! Това, че Стораро няма фенове тук не означава, че човека няма вечни хитове и наистина прави добри участия. Редовно си качва клипове от такива и се вижда как се дерат н песните му! Някой да сигнализира ютуб. Ще и изтрият евтивия клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тоти явно се е комплексирала жестоко, че новата й песен не се отрази и никой не я взе насериозно. Скоро ще чукне 1 милион, а вчера не знам дали имаше и 500K. 328k имаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 328k имаше. Такава наглост май не сме виждали от останалите чалгарки. Тотя курвентията си го нахака сама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Някой да сигнализира ютуб. Ще и изтрият евтивия клип. Лошото е, че може да изтрият канала на Пайнер. Тази иначе точно това заслужава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Само да питам нещо. Излизат ли ви клипчетата на Деса от снощи, които качих в другата тема, че днес опитвам за пръв път в Dailymotion? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Не забравяй,че подобна злоба е характерна само за незадоволените жени. Не съм жена, имам си приятелка, задоволени сме идеално. И нещо нереално да съм казал? Фолк к*рва , ама от най-долните , дето нито една плеймейтка не може да си стъпи на пръста с мутра номер 1 в момента. Дори плеймейтките не са такива к*рвентии, честно. Боклук ама от най-мършавите, ако я видя, бих я заплюл. Не признавам не глас, не нищо. Ще ми лапа и ражда тя от мутра номер 1 , от най-мразения човек в тая държава, тя не видя ли турнето как я освиркаха на смръдла, тоя боклук долен нещастен к*рвенски. Ся и малка мутричка ше ражда. Пу да ти е*а та мръсна и мутрата свинска. К'фо като имат пари, КОЙ ги обича тях? Единия не може и да магазина да отиде без 20 гарда, другата не участия, не изяви, не интервюта, и никой не пише за нея, щото 80% от медиите са собственост на тоя боклук свински. През к*ра ми е Янева, по-хубаво и да се оттегли. Тя хубаво на сцената няма да види вече, бива бива да си боклук и златотърсачка, ама тва мина и Валериева, и Златки и всичките на куп. Мария може и да лапаше на Шиши, но редовно имаше изяви, дори по-редки, но редовнио, не се ттегли от живота сякаш е умряла, затворена някъде там държанка. Повръща ми се от такива долни к*рви, малко им е и боя, когато ядът такъв. Нека им. Янева никога няма да има доброто име, което имаше от началото. Красива, пееща, родители с оркестър - к'во ти липсваше ма, парцал... Да са гръмнат и убият, никой не взима пари за ония свят, живее са на тоя. Тва тяхното ако е живот, да нямаш никакви изяви, да се изпокриеш, да нямаш спокойствие за живота си и 7 млн да те мразят. Евала за избора на мъж . Няма такава утрепка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари