Jump to content

Препоръчани коментари

Ако спазват азбучният ред, така би следвало да бъде.

Не съм слушал песента. :D

Само азбучен ред ще спазват.

• Отговори 113
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ами така трябва по принцип. Може да са се научили, макар че всичко в тая фирма става на магия и затова са на тоя хал.

Който пее първи куплет, той е първи в заглавието. И "Живей" е Галена и Преслава, а "С теб или с никой" е Преслава и Фики.

Който пее първи куплет, той е първи в заглавието. И "Живей" е Галена и Преслава, а "С теб или с никой" е Преслава и Фики.

Ами тук ?

Ами Галена и Деси Слава? Преслава и Галена при първия им дует? Това са някакви измишльотини, на друг принцип се решава чие име да е първо.

... или когато Джена изглежда с класа над Преслава! В пъти по-добре!!!

Да не говорим, че на Преслава и пеенето нещо не й е както трябва.

Иначе музиката е приятна, но текста куца в по-голямата си част. Някои беше споменал преди мен "Последният" на Соня Немска. Има наистина прилика в някои моменти, но по-скоро мисля, че и двете са взаимствани от друга, ретро, песен. А това "Туууук жена му пази" да ми е толкова познато ... даже дали не е нещо и на самата Преслава.

Не ми харесва. Банален текст,банална музика. Клипа струеа 2.50 с ДДС. Никаква емоция и заряд няма в песента. Като цяло скучна работа. Можеби без Преслава щеше да е по добре. Тя прави песента по добра за слушане.

Всичко е уникално, текст, музика, клип, визии, това е най-доброто им видео и на двете. Направо съм шаш как гръмнаха тези двете... :o

П.С. Моля за графики :D :D

... или когато Джена изглежда с класа над Преслава! В пъти по-добре!!!

Да не говорим, че на Преслава и пеенето нещо не й е както трябва.

Иначе музиката е приятна, но текста куца в по-голямата си част. Някои беше споменал преди мен "Последният" на Соня Немска. Има наистина прилика в някои моменти, но по-скоро мисля, че и двете са взаимствани от друга, ретро, песен. А това "Туууук жена му пази" да ми е толкова познато ... даже дали не е нещо и на самата Преслава.

На мен лично ми напомня леко на "Пак ли" и "По моята кожа", които са на Кастрати.

Изкефи ме песента, определено е една от малкото, които ме кефят тази година. Джини и Преси мачкат, много красиви. Безцветните кадри в края на клипа на Прес са един път просто.. жестока!

Единственият наедостатък на песента според мен е изпяването на Преслава. Направо е мъчително за слушане, особено на куплетите. Какво се случва с тази жена? Иначе страшно ме кефи, по-интересна структура има песента, отделно идеята двете да пеят заедно само на последния припев прави много добър билд-ъп. Супер е.

Ами Галена и Деси Слава? Преслава и Галена при първия им дует? Това са някакви измишльотини, на друг принцип се решава чие име да е първо.

Сигурно който е платил повече за песента и/или клипа :D

Много красива Джена. Песента е изцяло в неин стил и като текст е тъпа, втръснала и даже тия "оригинални фразички" всъщност са много глупави. Преслава единственото, с което допринася, е името и в заглавието, излишна е на практика. Само с фенската си маса ще допринесе за популярност и гледания.

Дано успеят взаимно да си помогнат, че през последните 1-2 години яко ги газят Галена, Анелия, Емануела, че даже Деса и на моменти Емилия.

Песента е изцяло в неин стил и като текст е тъпа, втръснала и даже тия "оригинални фразички" всъщност са много глупави.

Само като чуеш първите фрази, колко не била нормална и в същото време е отслабнала, и ти става ясно, че този текст или го е писала Джена или е по нейна идея... аз до края очаквах да чуя дали лирическият герой все пак се е върнал от магазина за цигари, но тя пък не го спомена...остави ни в неведение до следващия си шедьовър. :1000 (29): иначе песента тъпее доста, химия между двете никаква не усетих - все едно са се събрали случайно на морето покрай участие и са решили да запълнят времето.

P.S. Към края на клипа имах чувството, че до Преслава вече седи Глория...а то си била Джена, гримирана като нея...

Странен избор на клипират демо, толкова недодялано звучи. Румънско манеле от 2003 година.

Колкото и да е анти, Преса прави песента - и пеене и визия. Без нея това щеше да е поредната извивотина на Ходжата на Инстаграм.

Както някой написа по-горе - никаква химия между тях. Като продължение на дуета с Ваня е.

Изпълнението на Преслава веднага ти се набива в главата. Много и лежат такива песни!

пс Май пак отлагаме пенсионирането на Преслава.

Смачкаха.

Преслава толкова красива в клип не е била от "Като за финал".

Но както казаха по-горе, химията между двете изпълнителки липсва.

Представям си ако беше изпълнено от Галена и Пепси. :D

Пристрастен или не, мисля, че Преслава прави песента.

Ау, ужасна песен! Прилича на 3-4 други, но по-дразнещ е противният и просташки текст. Много са ретро и двете в клипа! Джена да продължава сама! Доста изнасилен опит.

Коментарът с най-много лайкове в Тубата: Много се и е променил гласа на Преслава от тези цигари... Пуснете си песен нейна от 2006 и вижте разликата!

Явно масово се забелязва промяната в Преса, не е само тук във форума. И наистина като се заслушаш особено във втория куплет звучи много странно тя, едно такова глухо и сухо. Не знам как по друг начин да го опиша :D

Изпълнението на Преслава веднага ти се набива в главата. Много и лежат такива песни!

пс Май пак отлагаме пенсионирането на Преслава.

Ама ние го отложихме още с "Пада звезда" :Д

Не съм очаквал, че Джена така ще троши тази година, браво на нея. Май 2014 се повтаря, но този път се надявам с Преслава да си разделят "Идол" и "Певица".

Много ми допадна песента, след първото слушане много ми се наби в главата ..

Еваларка!

Песента е много яка, но клипа... уникални са и двете в клипа, просто сцепват!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...