Jump to content

Препоръчани коментари

3000 бройки е разликата, не е никак малко, може и да не я мине.

Напомням, че и Down на 5H достигна второто място в деня на излизането си - нещо, което групата не беше постигала досега. Обаче песента не може да се добута дори до топ 50 на Билборд.

Песента на Деми не е никак лоша, де. Заслужава да детронира онова, зажадняла съм за нов номер едно. Ако може и в Билборд скоро да се променят нещата, ще е чудесно.

Аз много бих се изкефил точно подценяваната, но изключително талантлива Деми да детронира въпросната песен, но не си правя илюзиите, че това е възможно в Билборд. :1000 (29): И ТОП 10 би ме удовлетворил, дано поне това да успее да постигне някак. Ама трябва и видео да пусне скоро, да не го бави като онова с Cheat Codes.

Сега изгледах внимателно клипът на Дуа и е жесток... много добра концепция, жестока, песента също ме зариби.

Да се съвземат тези жени вече, че е нереално... не имало номер 1 женска песен от Closer насам, последният женски солов номер 1 е Hello...

Деспасито ще е No1 сигурно до октомври. И нали тук започва сезона на нови албуми и Тейлър ще топне чарта. :3fdb8960598fa63e:

Мен ми е страно как тази песен на Бруно Марс толкова месеци толкова високо се котира, мен не ми харесва особено.

Деспасито ще е No1 сигурно до октомври. И нали тук започва сезона на нови албуми и Тейлър ще топне чарта. :3fdb8960598fa63e:

Мен ми е страно как тази песен на Бруно Марс толкова месеци толкова високо се котира, мен не ми харесва особено.

Пепел ти на устата!

Пепел ти на устата!

Кейти тогава да не последва примера на Бритни с лустер глава. :3fdb8960598fa63e:

Продажбите на ''Despacito'' паднаха доста и най-вероятно Деми ще го детронира.

Иначе песента е много ама много по-слаба от ''Cool for the summer''.

Сега изгледах внимателно клипът на Дуа и е жесток... много добра концепция, жестока, песента също ме зариби.

Да се съвземат тези жени вече, че е нереално... не имало номер 1 женска песен от Closer насам, последният женски солов номер 1 е Hello...

Ще се сетите. :Vishenka_05:

Продажбите на ''Despacito'' паднаха доста и най-вероятно Деми ще го детронира.

Иначе песента е много ама много по-слаба от ''Cool for the summer''.

Но е много по-надъхваща.

Жестока е песента на Demi Flopato, зариби ме още от първо слушане! Баса в припева особено е един път! Ще ме изкефи да стане номер 1 по продажби, айде УСА - да купуват!!!

Направо не мога да повярвам какъв първоначален успех има Деми. Буквално на крачка е да детронира Деспасито в американския iTunes, а дори и евентуално да не успее да го направи, постижението си е забележително за изпълнителка, която дори и аз като нейн фен бях започнал да отписвам. Гледам, че и в световния iTunes е на второ място след монстър хита на годината, евала.

900 бройки разлика, тръпнем за новото обновление. :3fdb8960598fa63e:

Снощи по едно време бяха по-малко от 200.. ама сега пак си е доста разликата, жалко.

Мислите ли че Грами номинацията има влияние върху успеха на песента на Деми ?
Мислите ли че Грами номинацията има влияние върху успеха на песента на Деми ?

Има общо, според мен. За Деми сякаш се отвори нова ера след номинацията, пролича си колко я вдъхнови да продължи кариерата си.

Песента не стигна номер 1, но все още е номер 2, което е доста добре, аз до вчера и ТОП 10 не знаех дали да очаквам. Тези дни излиза и парчето на Селена и предполагам, че тя вече ще успее да пребори Деспасито. Дано и Деми да се задържи в ТОП 3 повечко.

ЧЕСТИТО!

''Despacito'' бе детронирана в USA от Селена Гомез и ''Fetish''.

6meqk.gif

6meqk.gif

Selena Gomez е новата принцеса на поп музиката!

Време е да свикваме с нейното лидерство!

Заслужава си успеха момичето. Проектите и са хитови и няма начин да не изкачва върхови позиции. Евала!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...