pacho Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Е не може всички да имат велики текстове, като на Глория. Особено през посшедните 10 години късат !!! :1000 (29): Както виждаш Глория никъде не присъства в коментара ми, не знам какво се включи изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Явно вкусовете са ни различни, за мен някакви 2 асоциации на обзавеждането в хотелска стая с душевното състояние на човек не са нещо уникално и нечувано. Че чак се налагаше по интервютата Азис да прави анализи на текста си, ще речеш, че е Яворов и трбява препрочитане. Това с бурката е толкова българско... :1000 (29): Даже преслушах на Ивана тази песен"Хотел", кажи речи за едно и също говорят. Учудва ме коментарът ти. Двата текста нямат нищо, ама абсолютно нищо общо. В единия се пее за греховете по мотелите (нали тук е мотел за бързо влюбени), в другия хотелът е използван като метафора за живота (и вип етаж да си наел временно тук пребиваваш). Иначе песента на Азо е доста по-трудно смилаема от Хабиби, но не е по-лоша. Да видим ще бие ли рекордите на Криско с Базука. Не смея да предричам успеха на песента, защото е много различна, но струва ми се с тази песен Азис затвърждава позицията си на НАЙ в българската музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Явно само аз не намирам за нормално да се пее за църкви и бебета, докато група мангали се поклащат ухилени, а отдолу върви някаква кръчмарска цигания... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Толкова я хвали тая песен в последното си интервю, чак си позволи да нарече текста "най-великия в българската музика" и да го сравни с шедьоврите на Дамян Дамянов... Първо, нищо не му се разбира от пеенето, аранжиментът е ужасен и цигански, оттам и текстът няма абсолютно никаква тежест. Общо взето никакъв синхрон между текст, музика, поведение, клип и т.н. Сериозно ? :gun_bandana: Нищо особено, клипа ми беше интересен, но до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 504 977 показвания след актуализирането Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Сериозно ? :gun_bandana: Нищо особено, клипа ми беше интересен, но до там. Сериозно, разбира се... Ще кажеш, че говори за деветата симфония. На 8:52 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Харесва ми много повече от "Хабиби". Браво! Силно се надявам,че някога ще представи и високобюджетен клип. За звезда, каквато е той, заслужава да има в кариерата си и добри клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Песента ми харесва повече от "Хабиби". Азис се хвали прекалено много с текста, явно защото е негово дело и е още в еуфория от идеите и метафорите, които са включени. Но няма как да сравняваш с Дамян Дамянов "така шибано днес се чувствам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Харесва ми много повече от "Хабиби". Браво! Силно се надявам,че някога ще представи и високобюджетен клип. За звезда, каквато е той, заслужава да има в кариерата си и добри клипове. Всъщност Азис в годините 2002-2005 правеше невиждани и много скъпи за времето си клипове - малко певци дори от "Пайнер" имаха подобни. Когато тогава пускаха по Фен клипове като "Няма", "Но казвам ти стига", "Всеки път", "Как боли", "Целувай ме", "Никой не може", буквално се седеше пред телевизора с отворена уста. Честит милион за 2 дни на Азис, на втория ден направи дори повече гледания. Песента е страхотна и заслужава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Всъщност Азис в годините 2002-2005 правеше невиждани и много скъпи за времето си клипове - малко певци дори от "Пайнер" имаха подобни. Когато тогава пускаха по Фен клипове като "Няма", "Но казвам ти стига", "Всеки път", "Как боли", "Целувай ме", "Никой не може", буквално се седеше пред телевизора с отворена уста. Честит милион за 2 дни на Азис, втория ден направи дори повече гледания. Песента е страхотна и заслужава. Не мисля, че реално са излизали скъпо тия клипове. Просто парадираше със състояние, което нямаше. Сега има средствата и се прави на скромен И аз не виждам смисъл да влага в скъпи клипове в тъпи песни, които мангалите и без това харесват! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не мисля, че реално са излизали скъпо тия клипове. Просто парадираше със състояние, което нямаше. Сега има средствата и се прави на скромен И аз не виждам смисъл да влага в скъпи клипове в тъпи песни, които мангалите и без това харесват! Тогава е печелил много и е влагал всичко във визията си. Пък и тогава продуцентите все още бяха истински продуценти и влагаха също. А Крум Крумов е вложил много в Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Тотален хит! Много по-добра от ''Хабиби''. Азис пак е решил да реже глави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 А между другото текстът на куплета няма грам връзка с този на припева, както и със самите отделни изречения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 А между другото текстът на куплета няма грам връзка с този на припева, както и със самите отделни изречения. Спри да пишеш едно и също. Веднъж да коментираш с нешо от сора "Не ми харесва" - окей, ма 800 коментара вече почваш да дразниш. Дръж си възмущенията за себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Спри да пишеш едно и също. Веднъж да коментираш с нешо от сора "Не ми харесва" - окей, ма 800 коментара вече почваш да дразниш. Дръж си възмущенията за себе си. Мога да коментирам и 1800 пъти. Особено вдъхновен съм от всеобщата възбуда, която цари тук за тази толкова прехвалена песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Мога да коментирам и 1800 пъти. Особено вдъхновен съм от всеобщата възбуда, която цари тук за тази толкова прехвалена песен. Дискутирай със себе си, не ни ангажирай със себе си, Васко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1 195 647 показвания Дали ще смачка Базуката на Криско тая седмица и то за 3 дни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Социална чалга...ше се гръмна.Музиката е за Белене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1 195 647 показвания Дали ще смачка Базуката на Криско тая седмица и то за 3 дни? Какъв беше рекорда на Криско? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Такива песни са изключително вредни, защото се представят като нещо качествено и дълбоко, а са връх на кръчмата и чалга простотията. Същата работа като цялото творчество на Слави Трифонов. Плюя в тази "песен". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Какъв беше рекорда на Криско? Bazooka 2 466 342 views Losh Ili Dobur 2 073 932 views Dali Tova Lubov E 2 070 959 views Na Egypt Faraona 1 986 191 views Pey Sartse 1 853 839 views S Drug Me Barkash 1 853 832 views Habibi 1 780 811 views Gotina & Luda 1 711 509 views Moro Mou 1 562 868 views I'm The Queen 1 543 773 views Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Над 4 млн за седмица, даже май показва +800К за 24 часа... рекорд? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Помия. Абсолютно! Ревливо-циганьорската орнаментика не се търпи в тая песен. Клипът е едно нищо. Музиката и тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Е това е песен, не мангалската Хабиби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Това е втората песен след "Моро моу" тази година, която ми харесва. Браво на Азис, много приятно звучене - хем лятно и лежерно, хем кръчмарско. Текста е относително смислен и тематичен, клипа - и той, рискува с песен в умерено темпо и му се получи. Много приятна глътка свеж въздух след малоумщините в чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.