Jump to content

Препоръчани коментари

И после защо чалгата е еднообразна и не се прави нищо различно, как да стане при положение, че харесвате това нещо.

Не е моята песен.

• Отговори 73
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Като излязат два, три летни хита, за това няма и да се сещаме. Нищо интересно и като текст и като клип. Поради липса на конкуренция и качествени проекти, ще се слуша, но до кого - ще видим!

И кои са точните имена? Преслава, Фики и Галин флопнаха ударно с последните си песни. На Галена баладата с Фикрет е зле. Дано излязат и по-силни песни, но след "Моро му" песента на Джена е следващата излязла тая година с такъв голям потенциал.

Нищо ново, но като за Джена е добре. Мнооого прилича на "Грешната", сигурно stereoto_, който се заричаше, че Джена никога не би направила песен а ла Яни сега е объркан :3fdb8960598fa63e:

Тъкмо да я похваля за яката песен, тя пък крадена. :mf_surrender:

:3fdb8960598fa63e: Да не вземе сега и тая да и я изтрият :D :D

Хах, всеки втори повтаря "като за Джена е добре". Правете сметка какви очаквания имат хората от нея в наши дни. А беше време, когато Джена изкарваше най-големите хитове на годината.

Нормално е всички да харесват тази песен, предвид продукцията й в последните 2 години. Да, не е най-доброто, което може да представи, но ако това е началото на завръщането на онази Джена, нямам против.

И после защо чалгата е еднообразна и не се прави нищо различно, как да стане при положение, че харесвате това нещо.

Не е моята песен.

Прав си, но ако се замислиш колко различни от чалгата парчета излязоха и колко се харесаха, ще разбереш защо една певица, която няма хит от 2015 залага на комерс.

Зариби ме, мнооого по-добра от "Пада звезда", която не съм слушал от излизането ѝ.

Песента е супер тъпа, една Емануела прави по-интересни неща! Опитала се е по формулата на Константин - някакво бийтче, циганско вокалче и запомняща се фраза, но не й се е получило.

Клипа обаче е хубав, Джена не е изглеждала по-добре до сега, въпреки че не си е възвърнала формата и има да сваля още.

Мавродиева на сапун!

Емилия: По-малко държи любовта ви, от батерията на телефона ми!

Джуна: Гледам връзките изстиват ви, по-бързо даже от кафето ми!

Вие наред ли сте? Имам чувството, че всеки повтаря коментара на предния.

Страшна и с нищо незапомняща се боза. Малък до среден (поради липсата на конкуренция) хит ще е.

Както винаги пълен буламач. Няма какво друго да се очаква от този изрод освен цигания.

Помия. Предпочитам синтезаторите от началото на кариерата й, както и Оцковите песни.

Струва ми се, че изпаднахте в оргазъм само защото предните и песни бяха мнооого по-зле.

Не е провал, но определено не е нищо кой знае какво.

Приятна за няколко слушания може би и това е.

Ми... каквото и да изпее Джена, го пее по един и същ начин. Само "Спри да ми досаждаш" е изключение и донякъде "Градът работи за мен". Песента е направена за хит и сигурно ще стане някакъв сезонен такъв, но далеч от "Да"-тата й. И като цяло не знам коя поредна година се правят песни от тоя калибър.

Страхотна е песента, страхотна Джена. Ако не беше комерсиалния тъп текст, за да го пеят лиглите по клубовете, идеално щеше да е. Но нали различното не е на почит.

Много яка, Джена смаза. До момента е с 200к. сигурно ще чукне 300 и нагоре.

Песента ми харесва все повече, Джени никога не е изглеждала по-добре!

Мачкай!

Песента ми харесва все повече, Джени никога не е изглеждала по-добре!

Мачкай!

Коментирай, че обявената за залязла - Джена, мина гледанията на една друга, която уж се води в Топ 5, а дори и там не влиза вече :3fdb8960598fa63e:

Коментирай, че обявената за залязла - Джена, мина гледанията на една друга, която уж се води в Топ 5, а дори и там не влиза вече :3fdb8960598fa63e:

Не се сещам за такава дори... :3fdb8960598fa63e:

Направо издуха падналата звезда на чалгата :3fdb8960598fa63e:

Не беше вадила песен от Септември мин. година. Нормално е интереса да е по-голям от Преслава.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...