Jump to content

Препоръчани коментари

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ти пък!"Смешно е" беше 10 пъти номер 1 в класацията на Сигнал,не си ли спомняш? :3fdb8960598fa63e:

Някои хора от злоба говорят абсурдни неща :whistling:

• Отговори 153
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Харесва ми песента ( Може много повече )

Клипа като за нея е добре.

Доволен съм от проекта, защото не съм очаквал нищо.

Нова мода ли е да се хейти Преслава?

На мен ми хареса. Доста е ретро, но в положителен смисъл. Само на някои моменти произнася като циганка.

Клипът е доста зле. Особено тия найлони за боклук, които играят ролята на вълни, са ми много смешни, а тя самата е грозна в бялата рокля. С другата визия е добре, но ми прилича на Глория.

Всеки се чуди защо хейтим толкова проекта, но ако беше на Джулия или Лорена щяхме да сме ок. Просто в световен мащаб няма изпълнител, който да е в топ 5 и да си позволява подобна посредствена продукция всеки път.

Галена подобна песен би оставила или за коледната програма или изобщо не би я пуснала... Преслава дори в най силните си години не знаеше какво да клипира. Едни от най големите и хитове си останаха без клипове - Нямаш сърце, Горчиви спомени,Моето слабо място, Водка с утеха.

След като през 2016 имаш 3 провала и един хит, подобна рабта през пръсти намеква, че вече не и се занимава... Дали заради награди.Дали заради скандали.Дали заради мъже и кокаини...

за 12 часа:

133 611 показвания

5 379 likes

КОМЕНТАРИ 459

Започна много силно първите 5 часа, но дотам... В следващите 6 часа е мъртвило... Към 200к все пак очаквам... Една балада направи първите 24 часа 300 ка гледаия и 11ка лайка... Ако има някой, който не усеща спада при Преслава последната година, или масовия негативизъм към особата и, значи наистина няма добри наблюдения.

На мен видеото страшно ми хареса, много силно, като за нея пък направо е невероятно. Иначе текстът ми е проблем, няма избухване на припева и пее все едно и също няколко години. Трябва да се постарае повече, ако иска да връща позиции. Къде отидоха силните текстове като "Моят нов любовник" и изобщо всички експерименти с теми, може да е бързо парче, да е с драматичен текст, но да пречупи всичко през друга призма. Честно казано това със звездата е супер идея и го позволяваше, но за съжаление не е развито и пак чувам псуване, нейните си неща.

Аз пък само нещо ще кажа, феновете й сами сте си виновни. Вие не търсите различното от нея и каквото и да пусне, на вас ви харесва, сори ама не! С тази песен няма да може да се конкурира с Галена, Анелия,Деси итн...

Спадът и интересът обаче е в youtube и тук, но масово и особено по участия Преслава е в топ 3 по пълнене на клубове и дискотеки. Просто е такава гъчканица при всяка нейна изява, хората наистина не ги интересува плейбека или липсата на голям хит и предовлно избухват. Само й вижте клипчетата и снимките в Instagram. Тя си има дискографията, песните на други колеги :D и така... Така че според мен това я заслепява.

Каква изненада - Преслава пуска нов проект и тук както винаги критикувана на макс. Донякъде разбирам повечето потребители защото не е лесно години наред (изключвам последните) да мачка техните любимки и да ги комплексира с клипове за 2,50лв с ДДС, без 300 опереции и без ПИАР.

Песента е типична поп-фолк песен която напомня на златните години на този стил. Ако някоя друга я беше пуснала щеше да е мноого добра, но нали е Преслава значи не става, но тя да беше пуснала ''Moro mou'' или ''Дай ми още'' тук пак щеше да бъде изкарана изтъркана, пята, скучна, тъпа и други.

Текста не е зле, но куплетите ми харесват повече от клипа.

Години наред Преслава се критикуваше заради клиповете - ''Снима само в дискотеки'' , ''Пак чаша - запазена нейна марка''. От ''Пиши го неуспешно'' виждаме някакъв прогрес, но винаги ще се хванете за нещо. Окей, тва с найлоните е тъпо, но клипа в никакъв случай не е по-слаб от 90% на продукцията в Пайнер. Разбира се клиповете на Теди Александрова са много по-яки.

Смешно е да очаквате някакъв клип от Преслава на ниво Галена след като ПЕРФЕКТНО СЕ ЗНАЕ, че това не и е силна част. Има хора на които им отива да се чекнат с часове, но повечето хора не обикнаха Преслава заради клиповете си. ;)

Аз лично виждам голям проспер в тази сфера и може би скоро ще представи някакъв още по-добър клип.

Очаквам песента да стане хит за няколко месеца както 99% от песните след 2010. Успех на проекта. ;)

Каква изненада - Преслава пуска нов проект и тук както винаги критикувана на макс. Донякъде разбирам повечето потребители защото не е лесно години наред (изключвам последните) да мачка техните любимки и да ги комплексира с клипове за 2,50лв с ДДС, без 300 опереции и без ПИАР.

Песента е типична поп-фолк песен която напомня на златните години на този стил. Ако някоя друга я беше пуснала щеше да е мноого добра, но нали е Преслава значи не става, но тя да беше пуснала ''Moro mou'' или ''Дай ми още'' тук пак щеше да бъде изкарана изтъркана, пята, скучна, тъпа и други.

Години наред Преслава се критикуваше заради клиповете - ''Снима само в дискотеки'' , ''Пак чаша - запазена нейна марка''. От ''Пиши го неуспешно'' виждаме някакъв прогрес, но винаги ще се хванете за нещо. Окей, тва с найлоните е тъпо, но клипа в никакъв случай не е по-слаб от 90% на продукцията в Пайнер. Разбира се клиповете на Теди Александрова са много по-яки.

Смешно е да очаквате някакъв клип от Преслава на ниво Галена след като ПЕРФЕКТНО СЕ ЗНАЕ, че това не и е силна част. Има хора на които им отива да се чекнат с часове, но повечето хора не обикнаха Преслава заради клиповете си. ;)

Аз лично виждам голям проспер в тази сфера и може би скоро ще представи някакъв още по-добър клип.

Очаквам песента да стане хит за няколко месеца както 99% от песните след 2010. Успех на проекта. ;)

Обичам те

Напълно заставам зад мнението ти.

Става за слушане, ще се завърти по дискотеките, щото е Преслава, но ако някой друг я пееше нямаше да се забележи, защото е нула, и аз не бих също, ако не я пееше горепосочената, коята хич не се опитва да разнообрази поне малко. Може да й отбележим, че откъм клип има прогрес, въпреки гафовете в Пада звезда, но за нея е добре като цяло.

М/у другото, май се е примирила, че вече не е Топ :1000 (30): :1000 (29):

Смешно е, че има претенции за най-успялата и великата. Вирнала нос до небето, а клиповете да са и потрес. Или търкаляйки в чували за БОКЛУК! Или просто застанала на някакъв диван (а се говори все за Глория, как и били такива, макар там дори да има по-голямо разчупване). Ето това е смешното. Не е изобщо от бедните. И може да си позволи да даде някой лев в повече да и направят едни вълни, а не да се излага с найлони. Не е прохождаща в бизнеса певица, та да не може да си го позволи. Като е толкова стисната и алчна, да идат на морето да го направят този номер. Една Емануела преди 10 години седеше на 1 сал в морето. Ама що? Като може да сложим найлоните и туй е. И това ви се вижда на повечето окей и чак за похвала. Просто за обикновения зрител е толкова нелепо и комично отстрани как се въргаля в тея чували. Песента не е нещо УАУ, но не е лоша със сигурност.

Интересно наистина защо не са включили тематичните кадри със звездата, а само 2 визии. Видеото наистина е смешно с тия чували, но поне според мен песента компенсира.

Тя Преслава на такива бози ви е свикнала, че в този проект видяхте шедьовър. на вас не ви е важно дали е добър проекта, а дали ще прави гледания и ще влезе в дискотеките... Последните 2 години съотношението на хитовете спрямо песните,които вади е 50/50 . Това е зле за толкова популярен изпълнител...

А като не обича да се снимка, което е лъжа според мен... Просто да извди 20 бона за клип и да не участва в него. В световен мащаб отнеколко години върви подобна тенденция. нека направи нещо качествено, пък ако ще да се снима...

А само обложката на Пада звезда ли е ретушата с истински океан или има некви кадри? Освен, че е прост самия клип е фул с непростими за монтажиста грешки... Да бяха анимирали чувалите с истински океан. Нито е невъзможно.

Този клип е сниман в мазата нали?

Над 7К лайка, колкото направи Галена с "Мама Ураган", доказано Преси пак размаза с хит, без фючеринги, без стерилни балади. :3fdb8960598fa63e:

Песента е окей.

Защо Преслава се е вдъхновявала от Яница? Някой ще ми отговори ли? Приликата е убийствена.

Песента е окей.

Защо Преслава се е вдъхновявала от Яница? Някой ще ми отговори ли? Приликата е убийствена.

Един и същи режисьор.

Не знам, но на мен ми напомня на "Червена точка".

Лежерна, някаква... нито си е давала зор за песента, нито за клипа, но се е получило достатъчно добре. Кефи ме как прави каквото си иска, без да й пука какво й е ниско нивото, ххаха. Сигурно Юнона и Милица биха се смутили от тия чували за смет да се мандахерцат около баджаците й, обковани в тенекия.

Ми не й е лоша песента, но можеше и нео по - добро да избара.

Като е толкова стисната и алчна, да идат на морето да го направят този номер.

А бензина ти ли ще платиш? Хайде, Добрич е близо, може да ги приюти мама и да спестят от хотел, но дневни, ядене, пиене? Кой? :feminist_en:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...