Jump to content

Препоръчани коментари

Хванала срамни въшлета точно преди заснемането на клипа. Постоянно се чешела милата.

Тя е от троянския балкан, там са против използването на всякакъв вид препарати, с които се убиват живи същества. И до ден днешен си живее с тях Лени, но вече се чеше по-малко.

Да се чеше девойката - няма лошо.

Такъв клип доколкото помня така и не беше сниман, беше планиран за есента но впоследствие решиха да заложат на чисто нови песни.

Аз знам, че клипа бе сниман месец преди да се пусне албума.

Джулия и Галин ще пеят за Фикрет :mf_surrender: :1000 (29): ще избиваме комплекси и този път. Пожелавам успех на тези двама сладури. :1000 (29):

Ау, тези две изпълнителки са ужасни! Умират за внимание а забравиха, че станаха популярни благодарение на Герги и Фики.

Никога не е снимала Стой на место, а е мега яка... Да не говорим за дуета със Стамен. Той и днес ще върви с типичното си попфолк звучене. Дано някоя го възроди.

Лени много ме разочарова как си заеба албума!

Потенциални хитове които с клип щяха да кормят страната бяха няколко - ' Ако ти стига'', ''Стой на място'', ''Жив или мъртъв'' и ''Кой ще сложи края''.

Смаза с неадекватно поведение - горкичката.

Да се чеше девойката - няма лошо.

Аз знам, че клипа бе сниман месец преди да се пусне албума.

Ау, тези две изпълнителки са ужасни! Умират за внимание а забравиха, че станаха популярни благодарение на Герги и Фики.

Лени много ме разочарова как си заеба албума!

Потенциални хитове които с клип щяха да кормят страната бяха няколко - ' Ако ти стига'', ''Стой на място'', ''Жив или мъртъв'' и ''Кой ще сложи края''.

Смаза с неадекватно поведение - горкичката.

Коментирай!

10:10 ... :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Някои цял живот ще примират по позите и чупките на Преслава, както си пропиляха младостта тук да псуват Галена:)

Тръпнем ли? Броени дни :Vishenka_05:

Ако смачка с хит и този път се нарежда в ТОП 3 до Камелия и Мария :Vishenka_05:

Тръпнем ли? Броени дни :Vishenka_05:

Дали ще дава левчета на циганчетата за да споделят песента

Значи от Хот Арена се оказаха прави, като писаха, че продава тениски на феновете си за 50 кинта. А човека, който ги изработва, каза тук, че не било вярно. :mf_surrender:

Статията беше скалъпена с цел да се неглижира труда, който съм положил и съответно идеята, която реализирахме.Нито тениските са китайски, нито струват 3лв., нито е използвана снимка.Дори напротив ..тениските са френско производство, далеч не струват 3лв. и въпросната снимка е моя авторска рисунка.

Никой не е тръгнал със сакчето по участия да продава тениските.Кое от статията остава вярно?

Статията беше скалъпена с цел да се неглижира труда, който съм положил и съответно идеята, която реализирахме.Нито тениските са китайски, нито струват 3лв., нито е използвана снимка.Дори напротив ..тениските са френско производство, далеч не струват 3лв. и въпросната снимка е моя авторска рисунка.

Никой не е тръгнал със сакчето по участия да продава тениските.Кое от статията остава вярно?

Най-важното: че тениските са 50 лв.

Най-важното: че тениските са 50 лв.

Никъде не е казано, че цената не е 45лв.

И? Някой е умрял или какво?

Никъде не е казано, че цената не е 45лв.

И? Някой е умрял или какво?

Не. Просто ми се вижда безумно скъпо и одиране на кожата на феновете. Има яки тениски от маркови магазини за 20-30 лв, но видиш ли щом е с ликът на Емилия - 45. Не ме интересува честно казано, твоя си работа какво правиш, който иска да си купува.

Дали ще дава левчета на циганчетата за да споделят песента

Не !!! Дава на рязани карабини

Галена дали ще има ли песен от Оцко тази година?

Не знам за Оцко, но има от Кости. Много ми липсват неговите песни в попфолка. Дано пак й е направил яко парче като всичките й досега от него.Май лятната песен ще е негова, освен ако не я пази за албум.

Коментирай!

10:10 ... :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Винаги съм казвал, че САЩ си има Бионсе а България си има Преслава! Не веднъж или два пъти са скандализирали с демонични викове! Лично и категорично смятам, че като са голяма сцена ги обладава демон. :3fdb8960598fa63e:

Като стана дума за Галин.. :Д

Част от новата му песен.

Ще сцепва с хит ми се струва...

https://youtu.be/mU_zdHMegns

:1000 (29):

Хах ще падна с тея тримата. Надрусани, Коцето отделно и пиян и само простотии по време на песента :Д

Винаги съм казвал, че САЩ си има Бионсе а България си има Преслава! Не веднъж или два пъти са скандализирали с демонични викове! Лично и категорично смятам, че като са голяма сцена ги обладава демон. :3fdb8960598fa63e:

Мигом се сещам за онзи паметен лайв на "Нямаш сърце" - там пак имаше демонични звуци :3fdb8960598fa63e:

2:30

Дочух една песен в ефира на Фен ТВ - "Хайде, хайде за да съм твоя на всичко съм готова ... " някой да знае чия е?

Мерси!

PS: Всъщност попаднах на нея, на някаква Деница е!

Преслава кога ще издаде албум, пуснала е 25 песни след "Как ти стои" и 26-тата е напът тези дни!

За първи път виждам да търси превод на песен на английски, веднага след реакцията.

Брутален текст!

Дай ми животе да плача за някого,

нека е грешен, нека е всякакъв..

Дай ми животе да страдам за някого,

нека е грешен, нека е всякакъв..

За първи път виждам да търси превод на песен на английски, веднага след реакцията.

Ето на това му се вика реакция! Един проект да те докосне дори и без да разбираш текста! Като се сетя в началото какъв хейт имаше по парчето заради Мангава-та, а ето, че хора, които дори и не знаят, че е на ромски, полудяват по тази част и по изпълнението. Деска знае как да представя шедьоври. :)

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...