Jump to content

Препоръчани коментари

“Бивша за секс” – скоро в ефира на Планета + снимка

http://planeta.tv/news/view/Bivsha-za-sex-...fira-na-Planeta

Очаквам с нетърпение.

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Емануела и Галин

Ани Хоанг

Константин

Емилия

Магда

Джулия

Елена Велевска и Борис Дали

Трио РИС

Крум

Анелия и Ваня

Март ще е месеца на премиерите!

Цветина също

Ванеса и тя е снимала ново видео

Фокси не се ли смяташ за жалък да се кефиш на това създание Смит и да го толерираш?

Толкова ли си безсилен,че чакаш някво тъпо лапе да напише малоумен коментар и ти да му се кефиш?Уж 40 годишен а се възхищава на молоумни постове...

Знаеш ли какво, мойто момче, от човек, който не може да напише едно граматически, стилово и пунктационно издържано изречение не мога да се обидя. Жалко за Фатмесс - пусна клип, Нов Фолк прекрати дейността си, дойде в Пайнер - Пайнер залезе. Тази жена е жива черна магия за чалгата. Направи си промоцията на албума от 2005-та във Веселина, Веселина прекрати дейността си, въртяха нейн клип по ММ, ММ не работи вече.

Казах ти не се хаби,ръцете ще ти трябват нощем като си легнеш....,мойто момиче

Пусна фолклорен албум с някакъв оркестър през 1996, след това оркестърът се разпадна...Още да изброявам ли?! Деса разбива всичко, що св докосне до него, сега остава заради купените й милиони и да изтрият канала на Пайнер в тубата!

Пусна фолклорен албум с някакъв оркестър през 1996, след това оркестърът се разпадна...Още да изброявам ли?! Деса разбива всичко, що св докосне до него, сега остава заради купените й милиони и да изтрият канала на Пайнер в тубата!

Дойде в Пайнер - няма награди, няма концерти. Карма :D

Да, даже се беше разголила и показала сланини за FHM, списанието вече не издава за България....Деса разрушава българската икономика, заради нея хората емигрират навън, щото където се появи и после екипа на било то предаване, списанието, телевизия остава без работа...

дойде Екстра Нина и спряха наградите-така звучи по -вярно....

Предните години имаше,а Деси Слава си бе в Пайнер.

Но дойде бабата и ето.Финито

дойде Екстра Нина и спряха наградите-така звучи по -вярно....

Предните години имаше,а Деси Слава си бе в Пайнер.

Но дойде бабата и ето.Финито

Предната година на Деса дори смешна награда не й дадоха, абсолютното дъно е тая.

Обаче клипчето на Симона от Гласът ще има над 100 хиляди гледания за денонощие- цифра, която нито тя, нито майка ѝ можеха да достигнат досега. Браво на момичето, струва ми се че участието ѝ в това предаване е правилната стъпка за нея, популяризира се.

Всеки цъка за да види как е пяла, а не защото я харесват..

Голямо хвалене направиха и за това всеки цъка

Всеки цъка за да види как е пяла, а не защото я харесват..

Голямо хвалене направиха и за това всеки цъка

Каквато и да е причината, първоначалния интерес към нея е по-голям от всякога. Дано да се развие.

Не мисля, че ще се развие..

И тя 10 години ще се топи като кубче от лед

Те сигурно и за Глория така са говорили през 95-96 година, ама друго стана. Сигурно и тя не си е мислила, че ще стане толкова популярна.

С какво дъщеря ѝ е по-зле от някои други участници? Не може всяка втора да е Гери-Сопол, а не са ни нужни още Бионсета и Ники Минажи.

Знаеш ли какво, мойто момче, от човек, който не може да напише едно граматически, стилово и пунктационно издържано изречение не мога да се обидя. Жалко за Фатмесс - пусна клип, Нов Фолк прекрати дейността си, дойде в Пайнер - Пайнер залезе. Тази жена е жива черна магия за чалгата. Направи си промоцията на албума от 2005-та във Веселина, Веселина прекрати дейността си, въртяха нейн клип по ММ, ММ не работи вече.

Ти говориш за граматика и пунктуация ?!

Я погледни грешката си :)

Не мога да разбера защо не спират да пускат стари песни с нови заглавия в този канал, като ги пробутват за нови? Няма лошо, нека качват песни, като от Планета не се сещат да качват някои, но поне да са с истинските си имена и година! :feminist_en:

Не мога да разбера защо не спират да пускат стари песни с нови заглавия в този канал, като ги пробутват за нови? Няма лошо, нека качват песни, като от Планета не се сещат да качват някои, но поне да са с истинските си имена и година! :feminist_en:

Изкарват пари

Този дето си го цитирал също го прави

П.С.

Защо Фики отново лъже за годеницата му?

Каза че искал да ги запознае с техните и не било годеж, а е точно обратното

Годеж е и техните познават Гюлджан..

Миналата година цяло лято бяха на морето

Фокси не се ли смяташ за жалък да се кефиш на това създание Смит и да го толерираш?

Толкова ли си безсилен,че чакаш някво тъпо лапе да напише малоумен коментар и ти да му се кефиш?Уж 40 годишен а се възхищава на молоумни постове...

Безсилен ли? :1000 (29): Знаеш ли, на мен нещо не ми се пише, а на Казаков и още няколко видимо израснали в последните 2-3 години младежи явно много им се прави това. Замислих се преди месеци, че може би е време това ново поколение, да излезе от моята сянка и да му се даде възможност, да се изяви в собствено амплоа. Защото, някак като аз съм тук и нахлуя с моя агресивен стил, тези все още млади люде си удрят спирачката сами. Обаче, когато видиш добри попадения от тях и ги поощриш, виж какви неща наредиха, само за един следобед, 80% от които аз въобще съм ги забравил. Аха, да си ги сложа за подпис, но прецених, че сегашният ми е достатъчно брутален, за да те дразни, само с появата, на ника ми тук. Гледай, гледай как, са подредили битието, на абсолютният карък в чалгата... :roll1:

Знаеш ли какво, мойто момче? От човек, който не може да напише едно граматически, стилово и пунктуационно издържано изречение не мога да се обидя. Жалко за Фатмесс! Пусна клип - "Нов Фолк" прекрати дейността си. Дойде в Пайнер - Пайнер залезе. Тази жена е жива черна магия, за чалгата. Направи си промоцията, на албума от 2005-та във Веселина - Веселина прекрати дейността си. Въртяха нейн клип по ММ - ММ не работи вече. Пусна фолклорен албум, с някакъв оркестър през 1996, след това оркестърът се разпадна... още да изброявам ли?!

Деса разбива всичко, що се докосне до него. Сега остава, заради купените й милиони, да изтрият и канала, на Пайнер в тубата! Дойде в Пайнер - няма награди, няма концерти. Карма :D Да, даже се беше разголила и показала сланини, за FHM - списанието вече не издава за България. Деса разрушава българската икономика. Заради нея хората емигрират навън. Щото, където се появи и после екипа, на било то предаване, списанието, телевизия остава без работа...

Остави го тоя Смит.Всички го видяха с колко грама мозък е...

Сигурно ли е? Ако ще имат пак дует предполагам,че ще е баладата от 2013, която е гръцки кавър и не я пуснаха, защото Ганев им е предложил "Кой" . Макар че никак не ми се вярва Галена да си забие "Moro Mou" , която стана такъв голям хит.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...