Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Предполагам със.

Нормално е според мене той така се прочу покрай "Хабиби" и няма как да не му се вдигнат акциите :1000 (29):

Само че да не разчита само на него и да прави нови песни,последната беше май някакъв мазен кючек :mf_surrender:

Обаче, ако Глория напълни зала с 4500 места в 20 хиляден град, ще е супер недоумяващо как не може да напълни зала с 12 000 места в милион и половина град. Нещо много нелогично ми се вижда.

Обаче, ако Глория напълни зала с 4500 места в 20 хиляден град, ще е супер недоумяващо как не може да напълни зала с 12 000 места в милион и половина град. Нещо много нелогично ми се вижда.

30 000 сме! :gun_bandana: :1000 (29): Ако има 1000 човека, ще е добре. :1000 (29):

LnP8DmF.jpg

:Vishenka_05:

Двете балкански фурии на едно място :)

:1000 (21): Потрес! Мислех, че положението е по-розово. :1000 (29):

Дано утре пуснат Джулия. :happyppl:

Ти най- малко имаш правото да се обаждаш след провала на Краварката! Да си купи и тя гледания, разбрах, че до края на другия месец ще превеждат субсидийте

Злобара, я се успокой малко, кви са тия нервни изблици за пореден път? По тая логика ти изобщо не бива да си регистриран дори, предвид неуспеха на любимката ти.

Ако обичаш не ме цитирай, няма нужда! Благодаря

:roll1:

п.с. Това ми прилича на Сенуж

Това е новият ми клип, как можа да го пуснеш тук преди примиерата му :mf_surrender: Сега нямам да има 200К начални гледания и няма да се показвам отстрани, а бях решил да скандализирам с нова "Лудата дойде" :gun_bandana:

Галин и Емануела са новите лидери в попфолка :happyppl:

Евала на Анелия,че е още в топ 3 ,"Дай ми още" е доказан мегахит :Vishenka_05:

На Камелия песента е винаги на челните места. Като казвам, че се харесва и хората я слушат , някои ми се правят на интересни. Без клип за месец и малко е с почти 700к и то песента имаше 4 дена реклама. До 3 седмици ще е чукнала милиона. А на 23 смятам специално за мелето е още 2-3 индивида да им заснема приема на песента и на Минута живот, че да затворя нечий усти ;)

Т.е. видяха, че песента не получи очаквания ефект, купиха си гледания за да ви излъжат и вече и се кефите, защото видиш ли гледанията и дръпнали. Много сте лесни за манипулиране.

Абсолютно, жалка история са голяма част от феновете, водещи се от купени гледания.

Smith, ти ли си детето от "Лудата дойде" наистина? :helpsmilie:

Ако е така ... Идол си ти, идол! Кой друг е пял Преслава с одеяло на главата и с бърсалка за прах в ръка? :happyppl:

Не мисля, че гледанията на 5 6 7 8 са купени, защото наистина до скоро не излизаше отстрани. От както започна да излиза след Криско, тогава започнаха и повечето гледния.

Но е факт, че песента не е това, което се очакваше- ако се харесваше толкова много и без да излиза хората щяха да я търсят и да я слушат. Дара и Криско им разказаха играта отвсякъде.

Велик хит! :Vishenka_05:

Сигнал, Кали и за финал Ивана в северния парк сега. Пеят за Герб. Отивай. :D

За концерти, залата е с максимум 2000 седящи места.

https://youtu.be/WOQoiOPBgho

Обаче Камелия на времето трябваше да клипира тая версия на Ти си виновен, много по-музикантска и ударна!

https://youtu.be/WOQoiOPBgho

Обаче Камелия на времето трябваше да клипира тая версия на Ти си виновен, много по-музикантска и ударна!

Tова е страхотнооооо :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

Галин и Емануела са новите лидери в попфолка :happyppl:

Евала на Анелия,че е още в топ 3 ,"Дай ми още" е доказан мегахит :Vishenka_05:

Егати тъпите фенчета... Може ли тази цифрена простотия, па макар и хитова, да измести страхотния и стилен отвсякъде проект на Галена...?! Все повече се разочаровам от тъпата чалга... А в периода 2000 - 2007/8-ма повечето изпълнители спомогнаха да се изчисти жанрът от тоталната простотия, а сега всички тези усилия отидоха на вятъра, издухани по-бързо, отколкото чалгарка духа на дебел богаташ...

Ако се продължава в тази посока съм съгласен да се свършва вече с чалгата, поне да си останем с хубавите спомени за прекрасния период на поп-фолка...

Егати тъпите фенчета... Може ли тази цифрена простотия, па макар и хитова, да измести страхотния и стилен отвсякъде проект на Галена...?! Все повече се разочаровам от тъпата чалга... А в периода 2000 - 2007/8-ма повечето изпълнители спомогнаха да се изчисти жанрът от тоталната простотия, а сега всички тези усилия отидоха на вятъра, издухани по-бързо, отколкото чалгарка духа на дебел богаташ...

Ако се продължава в тази посока съм съгласен да се свършва вече с чалгата, поне да си останем с хубавите спомени за прекрасния период на поп-фолка...

Всеки с вкуса си.И за мен "Пей,сърце" примерно си е крачка назад в чалгата с простия текст,но я направиха летен хит в Сигнал.

Няма смисъл да се нервира човек заради една класация. Песента на Галена се хареса много и си е тотален хит отвсякъде. Щом ти харесва си я слушай и толкоз. Аз не съм я спирала от излизането й. За пръв път се зарибявам до такава степен по някоя песен Ако ще и на последно място да е в Сигнал-а. Една класация не променя нищо. Ее...тези с по-малко мозък лесно си сменят мнението, ако им се наложи, че еди коя си песен нарастнала с еди колко си милиона и значи е шедьовър и те я приемат за такава. Нямам предвид песента на Галин и Емануела, а общо казано.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...