GiorgioCalla Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Дали пък Moro Mou не е новото "Хабиби"? Има го този заряд определено, но сме в България и сигурен съм, че гръцкия припев ще попречи, макар и лесно запеваем. Аз съм луднал имено по него. Иначе ГОЛЯМ хит ще е, спор няма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 очертава се хитачка от линията "Кой" и "Пак ли"(два от трите най-големи хита последните 10г. /третия също е нейн - "Пей сърце") огромен хит ще е това! Не ми се мисли какво ще е по клубовете днес и утре Имаш прекалено големи очаквания. Дали пък Moro Mou не е новото "Хабиби"? Няма да има и частица от успеха на Хабиби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Има го този заряд определено, но сме в България и сигурен съм, че гръцкия припев ще попречи, макар и лесно запеваем. Аз съм луднал имено по него. Иначе ГОЛЯМ хит ще е, спор няма! Обожавам гръцко, сигурен съм, че и поне едно 70 процента от населението също. :д Според мен, точно заради гръцкия припев ще стане брутален хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Тъкмо си мислех кой ли ще пусне първият хит за тази година и ето, отговорът не закъсня. Галка отново ги пръсна, а машките свити в ъгъла, отново изливат злобата си. Не мога повече .. Определено гръцката част е брутална. Просто тя има невероятен нюх за хитове и знае кое ще се хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Деси Слава чукна 75 кила, превърна се в ходещо буренце :DDD Тя настигнала Lelqtian на килограми бе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Тъкмо си мислех кой ли ще пусне първият хит за тази година и ето, отговорът не закъсня. Галка отново ги пръсна, а машките свити в ъгъла, отново изливат злобата си. Не мога повече .. Определено гръцката част е брутална. Просто тя има невероятен нюх за хитове и знае кое ще се хареса. Яни излезе няколко часа преди Галош, сори но първия хит е "Скъпите ти кукли с въздух пълни" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Яни излезе няколко часа преди Галош, сори но първия хит е "Скъпите ти кукли с въздух пълни" Взе ми думите от устата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Яни излезе няколко часа преди Галош, сори но първия хит е "Скъпите ти кукли с въздух пълни" Песента на Галка ще има по-дълготраен успех. Просто си личи от самото звучене, че не иска песен за 2 месеца, колкото да се завърти и да замине в архива. Според мен това парче достойно може да се нареди до Кой, Спри ме, Пак ли, общо-взето до тежката артилерия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Не знам тея 330 човека как са могли да дадат минуси. Ох, дано и Преси да изкара нещо стойностно и силно. Тъкмо си мислех кой ли ще пусне първият хит за тази година и ето, отговорът не закъсня. Галка отново ги пръсна, а машките свити в ъгъла, отново изливат злобата си. Не мога повече .. Определено гръцката част е брутална. Просто тя има невероятен нюх за хитове и знае кое ще се хареса. Колкото и да не ви се вярва, има и хора, които не харесват прехвалените и бози. Въпрос на вкус е. Някои го имат, други не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Айде честито на всички фенове на Яница. Тя току-що направи най-силния дебют в кариерата си. Ще има над 200К за 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Колкото и да не ви се вярва, има и хора, които не харесват прехвалените и бози. Въпрос на вкус е. Някои го имат, други не. Както каза - въпрос на вкус и в този ред на мисли, мога само да се радвам, че не ти харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dracarys Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 СКАНДАЛНО! Яни има шанс да мине гледаемостта на "Пей, сърце" за първите 24 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 СКАНДАЛНО! Яни има шанс да мине гледаемостта на "Пей, сърце" за първите 24 часа :3fdb8960598fa63e: Както винаги, мачкаш с факти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 :3fdb8960598fa63e: Както винаги, мачкаш с факти. Мигом изкажи мнение за фразата: Скъпите ти кукли с въздух пълни, да ги спукам искаш ли? Споделих с -А., че ми звучи ужасно психопатско Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 СКАНДАЛНО! Яни има шанс да мине гледаемостта на "Пей, сърце" за първите 24 часа Каква е тази злоба към Галена не знам Иначе песента на Яница не може да бъде сравнена с тази на Галена и обратно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Иначе песента на Яница не може да бъде сравнена с тази на Галена и обратно. Защото и двете песни не стават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Мигом изкажи мнение за фразата: Скъпите ти кукли с въздух пълни, да ги спукам искаш ли? Споделих с -А., че ми звучи ужасно психопатско Останах потресен след като чух текста - отново смазва с интересни фрази, а тази е невероятна! Но любима си ми остава: Не моменти, трябват ми апартаменти! Каква е тази злоба към Галена не знам Иначе песента на Яница не може да бъде сравнена с тази на Галена и обратно. Аз злоба не виждам, тук винаги се сравняват премиери. Въпрос на цифри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Тва е брутално, само да беше някой с повече талант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Яни излезе няколко часа преди Галош, сори но първия хит е "Скъпите ти кукли с въздух пълни" сори, ама първия хит е "Що не вземеш да се гръмнеш е съвета ми и къде да ме целунеш да ти кажа ли?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Останах потресен след като чух текста - отново смазва с интересни фрази, а тази е невероятна! Но любима си ми остава: Не моменти, трябват ми апартаменти! Аз злоба не виждам, тук винаги се сравняват премиери. Въпрос на цифри. Обратното е - Не апартаменти, трябват ми моменти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Обратното е - Не апартаменти, трябват ми моменти! За мен не е :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Мигом изкажи мнение за фразата: Скъпите ти кукли с въздух пълни, да ги спукам искаш ли? Споделих с -А., че ми звучи ужасно психопатско Жестока! Дори и включванията на Галин този път ми харесват защото си пасват перфектно с песента! Иначе щеше да е скандално в клипа да кара бентли до офиса на спонсора и той да и подари 3 ключа от три апартамента и тя да му ги хвърли в лицето! Мисля, че е време да наричаме Яни и ''Лечителката на поп-фолка''. Пускаш си ''Няма да ме купиш'' и ти спада температура и болежките намаляват! Истинска фараонка. Коментирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Жестока! Дори и включванията на Галин този път ми харесват защото си пасват перфектно с песента! Иначе щеше да е скандално в клипа да кара бентли до офиса на спонсора и той да и подари 3 ключа от три апартамента и тя да му ги хвърли в лицето! Мисля, че е време да наричаме Яни и ''Лечителката на поп-фолка''. Пускаш си ''Няма да ме купиш'' и ти спада температура и болежките намаляват! Истинска фараонка. Коментирай. Абсолютното. За болежките на кака Кели, новият хит на Яни си е истински мехлем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 17 Report Сподели Публикувано Февруари 17 Но любима си ми остава: Не моменти, трябват ми апартаменти! Преси ти ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари