Jump to content



Коя ви е любимата певица/певец и защо?


Коя ви е любимата певица певец?  

129 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Преслава-уникален изпълнител,неповторим глас,добър човек , който понася хейт много достойно!Едва ли има друга певица, която при такава злоба да се държала толкова достойно.Въпреки всички глупости,които се пишат за нея има хора,които знаят какъв човек е тя , а и има много добри песни.Новатор в отношение на музиката-"Моето слабо място" и "На тебе не отказвам" са уникални песни , с които никоя певачка не може да се похвали, че са станали такива хитове,въпреки че са различни от масовия попфолк!

ДесиСлава-ангелския глас на България!Уникално добър и готин човек.Гласа няма да го обсъждам-уникален е.Тя има всичките качества,за да е номер 1-клипове на високо ниво(които за съжаление Преслава си спестява),уникален глас(в пъти по-добър от този на Галена) и големи хитове.Галена е един продукт,а ДесиСлава е певица в пълния смисъл на думата.След 20 години е все още в топ 3,а на Галена като й свършат циганските махали,кавърите и дуетите ще се забрави(както стана и с Андреа) просто защото е артист,а не певица.

Емилия-миналата година ми падна в очите с "Калифорния"-въпреки че стана голям хит , според мен това не е нейният тип песни("Ето ме" е в пъти по-добра),а "Специално за всяка" ми е доста злобна и кифленска.Не ми хареса как си изля личните пристрастия срещу Преслава покрай скандала за наградите.Но все пак е чудесен изпълнител и с нетърпение очаквам новите й проекти :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 60
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Анелия. Есента на 2004. Признавам, че първо ме спечели с визия, после с глас и песни ... не беше трудно, предвид факта, че когато я видях за първи път зяпнах. Тийнейджър, красива певица ... класика в жанра. :1000 (19):

 

За съжаление от чернокосото момиче с кецовете и дънките вече няма и следа.

 

В последните няколко години харесвам основно песните на Галена.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чак любими... иначе , предпочитам

 

Глория

Сиана

Гергана

Татяна

Лорена

Плеслава

 

Донякъде и Анелия,Алисия,Джена и Галена.

Още слушам с кеф Елена ,Траяна и Полина. :1000 (19):

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преси - най-голямата Кралица! :Vishenka_05:

 

Има уникалното качество и с най-смотаната песен да те зариби, а на концертната сцена мачка наред само с присъствие и усмивка - Богиня!

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Само като си помисля, че като бях дете харесвах Кати, Малина, Ивана и Емануела. Ега ти вкуса съм имал :1000 (6):

 

В последните 10 години никоя не ме вълнува особено. На всяка намирам кусури. :1000 (6):

 

Общо взето, харесвам песни - не изпълнители.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Емилия!

До 2005 за мен беше една от всички, не съм й обръщала специално внимание, но аз и тогава бях по-малка и имах много 'любимки'. През 2006 песни като Изгори ме с устни и С теб да полудея ми се струваха ужасно тъпи и даже тогава на едни награди се молех да не спечели Певица на годината. :1000 (29):

Любимка ми стана през 2007, когато една след друга излязоха песните Когато всичко свърши и Отново не дойде. И като се замисля вече повече от 10 години явно съм й фенка, но никога не съм парадирала с това и не съм се старала да ме забележи и да й се доказвам по някакъв начин.

Защо точно я харесвам не мога да обясня, няма някаква конкретна причина, просто ми е на сърце и ми е мило като я видя.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гласувах за Глория. Още от малък си я харесвам и до ден днешен си ми е любимка, макар понякога да пуска по някоя друга боза. :1000 (29):

Колебаех се дали пък да не гласувам за Деси Слава, но през последните години ме разочарова доста, най - вече защото е страшно несериозна и мързелива. Щеше да издава албум с песни на Вълкана Стоянова, концерт щеше да прави - нищо до този момент. Само празни приказки.

Харесвам страшно много и Мария. :)

849bfacb1ce05353.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз харесвам Камелия от 1997г., от какво излезе "Огън момиче". Тогава съм бил на 5 години, но си спомням ясно, имаше едно вечерно предаване "Топ фолк" по НОВА и се продаваха видеокасети, от там разбрах за Камелия. Спомням си ясно, първоначално ме впечатли визията й и дрезгавият й глас. От малък харесвам дрезгави гласове. След това баща ми ми купуваше аудио касетки на албумите на Камелия.

През 2001г. за пръв път отидох на нейно участие в морският град Приморско, тогава на центъра имаше един ресторант "Джъмбо". През 2001г бях на 9 години и нашите ме бяха оставили сам в ресторанта на участието на Камелия, говорейки с охраните да ме наглеждат, защото нямаха възможност да платят куверти за цялото семейство, но пък знаеха колко силно я харесвам. Като я видях беше с една каубойска шапка и къса цикламена рокля, но толкова нереално ми се струваше, че си мислех, че това е наета нейна двойничка, не вярвах, че Камелия е пред мен ... Така всяка година чаках да отидем в Приморско лятото, с надеждата да отида на участие на Камелия ...

По-късно през 2010г. когато навърших 18 години, до 2015г. вече бях ходил на над 200 участия в София, много я обикнах, защото тези симпатии бяха отлежали и се превърнаха в обич.

 

Та по темата, първото нещо, което харесах в Камелия е гласът й и визията й. По-късно най-силно впечатление ми правеха скандалните й изяви на голяма сцена, винаги екстравагантните й дрехи. После ме впечатлиха уникалните й видеоклипове, сексапилът й и вече като по-голям, интелектът й. Сега към днешна дата мога да добавя уникалната й интуиция да предвижда нещата във времето, да прави точни анализи и не на последно място, единствената певица, която успя да "консервира" толкова много от старите си хитове, превръщайки ги във вечни хитове и фактът, че на 46години към днешна дата остава най-красивата поп фолк певица и в лице, и в тяло, за мен е необяснимо .... :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първата ми любимка беше Глория и то още от 94 година, когато съм бил на 1 годинка.Спомням си, че нашите си бяха купили "Щастието е магия" и аз сигурно 1 година я разнасях с кеф от тоалетната, през детската градина и накрая заспивах с нея.Голяма любов! :Vishenka_05:

Вече през 2000 година забелязах Деси Слава и по-специално заради мегахита "Мъжете всичко искат", както и с дуета с Руслан и дори си бях купил "Дърпай шалтера", като го избрах пред "Ези-тура" на битака само заради тази песен и вече през 2001, когато пусна "Завинаги" измести Глория от челните ми позиции и така се настани на първо място в моето сърце и това си продължава до ден днешен.Дето се вика и в най-силните и моменти съм я подкрепял, и в най-слабите отново не съм се отказвал от нея както обикновено правят новите "фенчета".

ДЕСИ СЛАВА FOREVER :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Глория :Vishenka_05:

За толкова години тя си остана стилна, различна и прави песни които има с какво да се отличават от другите. Е има и по-слаби проекти, но всеки изпълнител ги има. Има поведение на сцената и тежест, а за таланта и там нещата са ясни. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Галена

Много ми харесва като глас на първо място. Много разпознаваем глас има и успява да разграничава стиловете, когато пее различни песни. Много добре експериментира и то успешно с по-различно пеене от обичайното за нея. Също така като характер ми харесва. Много силна, амбициозна жена, но не е загубила човечността си към хората. Без да съм от най-големите й фенове, които обикалят страната, за да са постянно на участията й, тя се държи с всички еднакво. Остава след участия на паркинга и се снима с всеки, дава автографи, пее каквото си пожелаят феновете и общо взето умее да създава настроение и докато мръзнем в студа. :D Песните, клиповете, сценичните изяви, визията са уникални!Адски красива и секси е също така. Харесва ми,че клиповете й не са просто скъпи клипове, а залага много повече на артистичността си, идеите.Радвам се,че развива успешно и тази си страна на артист. Харесва ми, че не й пука особено за хорското мнение или за жълтурковците, които постоянно си измислят всякакви глупости за нея. Не е седнала да се тръшка за статии, да пише опровержения и да занимава хората с личните си драми. Много се старае, слуша какво и казват феновете и не протестира ако имат забележки към нея някой път, а благодари за това. Пресен пример е забавянето на дуета с Фики. Доста фенове й писаха, че трябва да изчака и тя се вслуша. Харесва ми,че е различна от масовката. Няма един изграден стил и да си кара години по него. На нея самата явно и е доста интересно да експериментира и не се страхува да го прави. Харесва ми,че не залага на няколко автора, а е работила с всички. Доста изпълнители хващат един автор и докато не го изцедят не го пускат. А при нея го няма това. Харесва ми, че не ползва промоциите на Пайнер за определени композитори и режисьори, а сама си избира към кой да се насочи и за какво. Не гледа към кои автори се насочват повечето изпълнители, а работи с тези, които могат да направят нещо само за нея, а не същото за още 10 други .Харесва ми,че отдавна е осъзнала,че един изпълнител не може да върши всичко сам и да разбира от всичко. Та затова си събра уникален екип, в който всеки си върши работата. Харесва ми,че не се страхуваше да каже "Аз повече няма да присъствам на Пайнерските награди". Това само показва, че при нея няма болна алчност за награди, заради която да си мълчи свита в ъгъла, та да печели симпатиите на шефа, когато не смята нещата за справедливи. Много я уважавам, че роди 2 дечица в пикови моменти в кариерата си и показа,че за нея кариерата не е най-важното и знае добре къде се намира, за да не я е срах, че ще има спад при отсъствие.

Определно и се възхищавам,че успя за запази толкова години семейството си и паралелно с това да е топа в музиката, и да направи модна линия. Такива хора винаги съм уважавала.

Още доста неща харесвам в Галена, но ще стане доста дълъг коментара. Иначе тя ми е първата и единствена любима българска изпълнителка. Още в началото на 2006 г. я харесах и така до днес.

Редактирано от petya1
879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Галена

Много ми харесва като глас на първо място. Много разпознаваем глас има и успява да разграничава стиловете, когато пее различни песни. Много добре експериментира и то успешно с по-различно пеене от обичайното за нея.

 

Не се сдържах :girl_cry2: Или ти плащат за такива постове, или си наистина глуха...

Галена да има прекрасен глас?! Моля ви, всичко друго, но глас... :girl_cry2:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не се сдържах :girl_cry2: Или ти плащат за такива постове, или си наистина глуха...

Галена да има прекрасен глас?! Моля ви, всичко друго, но глас... :girl_cry2:

Така както ти имаш право да харесваш глаа на Деси Слава, така аз харесвам този на Галена. Нещо друго да си неразбрал?

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...