Jump to content

Natalchetooo

Ramaniacs
  • Коментари

    51
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Natalchetooo

  1. Natalchetooo

    ТИТА - Ядове

    Сама се продуцира вече, ще залага на поп фолка, защото това била нейната музика .Така каза при Мондьо
  2. Наско има и стори, как тя пада и я е тагнал😄
  3. От къде е информацията?
  4. Жалко, а знае ли се за по натам дали ще има?
  5. Какво стана с концерта в Ботевград, знае ли се, май няма да го има?
  6. Песен удряща те направо в сърцето.... Уникална
  7. Емилия - Смелите си имат всичко Ивана - Шампанско и сълзи
  8. Natalchetooo

    Чат мания

    на 22 декември си е чист Козирог :1000 (19):
  9. Андреа & Sergio - "Heart Beating Hard"
  10. Natalchetooo

    Хит на м. Март

    Алисия - "Старай се да си първи"
  11. Номинации за ТЕКСТ на десетилетието: Лиляна Димова за "Продължавам" /изп. Анелия/ Номинации за авторска мелодия на десетилетието: Мартин Биолчев за "Можеш ли да ме обичаш" /изп. Глория/ Номинации за фолклорна песен на десетилетието: "Всеки си плаща" /изп. Глория/ Номинации за балада на десетилетието: "Пясъчни кули" /изп. Глория/ Номинации за дуетна песен/ трио на десетилетието: "Обичай ме" /изп. Емилия и Борис Дали/ Номинации за кавърверсия на десетилетието: "Аз съм с теб" /изп. Ивана/ Номинации за песен на десетилетието: "Докрай" /изп. Андреа/ Номинации за видеоклип на десетилетието: "Докрай" /Андреа/ Номинации за живо изпълнение: Глория за концерт "20 години на сцена" /зала 1 на НДК/ Номинации за албум на десетилетието: Смелите си имат всичко" - Емилия Номинации за секс символ на десетилетието: АНДРЕА Номинации за певец на десетилетието: ГАЛИН Номинации за певица на десетилетието: ГЛОРИЯ
  12. Четвъртък, 8 март 2018 г., „Нещо лично“ Шоуто на Слави с гост Глория
  13. 1. Композитор на годината Радомир Кишев 2. Аранжор на годината Радомир Кишев 3. Текстописец на годината тандемът Мавродиева/Димитров 4. Режисьор на годината Павлин Иванов - Bashmotion 5. Дебют на годината Румен Борилов 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Ванеса 7. Успехи зад граница Андреа 8. Оригинално медийно присъствие Мария (VIP Brother) 9. Оригинално сценично присъствие Галин 10. Най-добро изпълнение на живо Джена - Коя (16 години Планета) 11. Кавърверсия на годината Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 12. Балада на годината Константин feat. Деси Слава - Аз бях тук 13. Дискотечен хит на годината Галин - #MeGusta 14. Сензация на годината Андреа feat. Suzanitta - Строго забранено 15. Артистично присъствие във видеоклип Галин - #MeGusta 16. Видеоклип на годината Галин - #MeGusta 17. Колаборация на годината Галин и Лорена - Нощта гърми 18. Солова песен на годината Галена - Moro mou 19. Певец на годината Галин 20. Певица на годината Галена
  14. Natalchetooo

    Чат мания

    Таня не си права да казваш финала на филма....
  15. Алисия е и любимка на диджеите няма вечер без нейна песен.
  16. Много ми хареса, още от първото слушане.
  17. Natalchetooo

    Online: Мария Илиева - Всичко

    Страхотна песен
  18. Преслава е по освободена, нормална снимка от ваканция, докато на Николета е поредната и поза тип'' вижте ме колко съм секси''. Снимките и са само да се похвали къде е и да намекне с кой е, и после всички кифли да я имитират.
  19. Natalchetooo

    Чат мания

    Значи си фенка на Енрике, щом толкова изкъсо го следиш.
  20. Natalchetooo

    Чат мания

    Аз навсякъде чета, че Енрике е показал близнаците си, явно умишлено пропускаш новините за него.
  21. Natalchetooo

    Чат мания

    Като не си му фенка, защо го следиш? Ако не харесвам някой изобщо не му обръщам внимание, и дума не може да става да му ходя на концерта и то с ВИП билет.
  22. Natalchetooo

    Чат мания

    Твърдиш, че е търсен, защото следиш всичко за него. Ако правиш същото и за Енрике ще видиш, че е също навсякъде. Просто не си обективна.
×
×
  • Create New...