Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година?

Почнаха още на 27 и 28 да качват миналата година. :)

Сподели в други сайтове

Значи концертът от Армеец ще бъде излъчен от 19:30 на 31-ви декември по Планета ТВ. Тъкмо още няма да сме се юрнали да празнуваме. Някой има ли идея дали ще качат изпълненията предварително в youtube? Как беше миналата година?

Ами първата част я качиха на 28-ми, а после на 31-ви качиха частта с бенда, ама беше късно вечерта.

Сподели в други сайтове

миналата година май в 17:00ч. се отключи първата част, в 18:00 втората и в 19:00 като го пуснаха и по ТВ 3-тата

Тази година имат и Новогодишна програма обаче, с над 50 клипа, не знам как ще ги отключват

Сподели в други сайтове

И по Бтв след полунощ!

Сподели в други сайтове

"Без теб" е уникална!

Уникална боза, направо е неслушаема с тези 1000 пласта глас един върху друг, Преси флопна, ама тези, които й дават акъли за песните - да се застрелят. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Уникална боза, направо е неслушаема с тези 1000 пласта глас един върху друг, Преси флопна, ама тези, които й дават акъли за песните - да се застрелят. :gun_bandana:

Нека - имаше нужда от един провал, за да се усети, че опитите за копиране на "Моето слабо място" стават прекалени.

Сподели в други сайтове

Нека - имаше нужда от един провал, за да се усети, че опитите за копиране на "Моето слабо място" стават прекалени.

Не е един за съжаление.

Сподели в други сайтове

Не е един за съжаление.

Айде, сега. Предвид, че при нея "провали" са песни с 4-5 млн. гледания, не мисля, че са чак толкова неуспешни и неизвестни съответните песни.

Сподели в други сайтове

По-добре критика, от колкото да се превърне в Монито Загорова :mf_surrender:

Симона е доста възпитано и културно момиче, с малко по-напомпано самочувствие, но в сравнение с другите на нейната възраст е направо цвете. Това, че усета й в музикално отношение е като на глуха къртица е съвсем отделен въпрос.

Сподели в други сайтове

Айде, сега. Предвид, че при нея "провали" са песни с 4-5 млн. гледания, не мисля, че са чак толкова неуспешни и неизвестни съответните песни.

За нейните претенции са тотални провали.

Сподели в други сайтове

Но "Без теб" не е копие на "Слабото място", аз не намирам прилика. Просто са дело на един и същ композитор.

Сподели в други сайтове

За нейните претенции са тотални провали.

Но после на концерти мачка с прием :3fdb8960598fa63e: Много съжалявам, че не чухме "Аматьорка" на някой концерт - щеше да е голямо лигавене и чекнене по лежанки, убеден съм :Vishenka_05:

Но "Без теб" не е копие на "Слабото място", аз не намирам прилика. Просто са дело на един и същ композитор.

Става въпрос, че са с подобен саунд.

Сподели в други сайтове

Не знам, но аз си слушам почти всеки ден "Аматьорка", "Стига ти", "Ин контрол" дори, тази последната дали и 5 пъти съм си я пуснал за месец. Даже днес я пуснах и на куплета я спряха от скука и липса на каквато и да е емоция. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Не знам, но аз си слушам почти всеки ден "Аматьорка", "Стига ти", "Ин контрол" дори, тази последната дали и 5 пъти съм си я пуснал за месец. Даже днес я пуснах и на куплета я спряха от скука и липса на каквато и да е емоция. :gun_bandana:

Само фразата с друсането е яка :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Става въпрос, че са с подобен саунд.

Тя тая песен като нищо до една година може да направи 4-5 млн. гледания, което автоматично ще я изкара от графата "грандиозен провал". Щом с Чуплива-та успя, значи и с тази може.

Сподели в други сайтове

Само фразата с друсането е яка :3fdb8960598fa63e:

Да, тя е попадение, очаквах медиите да гръмнат заради нея, а не заради измисления клип. Вече като прочета как се възхвалява - ще повърна. Тя не разбра, че годината не е 2006-та и не става с налагане да се хареса насила нещо, така само си навлича негативи. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да, тя е попадение, очаквах медиите да гръмнат заради нея, а не заради измисления клип. Вече като прочета как се възхвалява - ще повърна. Тя не разбра, че годината не е 2006-та и не става с налагане да се хареса насила нещо, така само си навлича негативи. :3fdb8960598fa63e:

Тя всъщност нищо не е казала, всичко тръгна от режисьора.

Сподели в други сайтове

Тя тая песен като нищо до една година може да направи 4-5 млн. гледания, което автоматично ще я изкара от графата "грандиозен провал". Щом с Чуплива-та успя, значи и с тази може.

Абе как бе, "Царя на купона" нямало да направи 10 милиона, "Без теб" щяло да бъде хит и да събере 5 милиона. Какви истини, какво нещо :1000 (29):

Не разбра ли, че почти никога не познаваш?

Сподели в други сайтове

На мен пък Без теб ми се нарежда сред най-любимите песни на Преслава. Гледания не ме вълнуват и когато всички спрат да купуват такива, ще видите, че разликите няма да са толкова драстични.

Сподели в други сайтове

Абе как бе, "Царя на купона" нямало да направи 10 милиона, "Без теб" щяло да бъде хит и да събере 5 милиона. Какви истини, какво нещо :1000 (29):

Не разбра ли, че почти никога не познаваш?

Е, че невъзможно ли ти се струва за една година да направи 4-5 млн., при положение, че първия вече го има за колко беше...по-малко от две седмици.

И не ми цитирай мои стари грешни прогнози, подронваш ми авторитета. :feminist_en: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Е, че невъзможно ли ти се струва за една година да направи 4-5 млн., при положение, че първия вече го има за колко беше...по-малко от две седмици.

И не ми цитирай мои стари грешни прогнози, подронваш ми авторитета. :feminist_en: :1000 (29):

Най-много 3 млн да събере и ще зацикли, както стана при "Да ти олекне" с 2 млн.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...