Jump to content

Crimson

Ramaniac
  • Коментари

    46
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Crimson's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

54

Репутация

  1. Не знаех, че сте млад, по някаква причина си мислих, че сте доста по-възрастен. 😲😲
  2. Аз лично доста харесах ,,Сипвай’’, наистина се набива в главата, а снощи доста пъти си пуснах ,,Сам се зач*ка’’ на Ваня, понеже ми беше тъпо и някак си свърши работа хаха.
  3. Аха, ясно. Искаше ми се още една нова песен да чуя днес хаха. Покрай тези трите ми дойде музата да си напиша 3 мои нови текста 😂😂 и с още една можеше да ми дойде и четвърта идея.
  4. Какво стана с на Киара новата песен? Не трябваше ли да излезе днес, или съм се объркал?
  5. Crimson

    Яница x Биляниш - Сипвай

    На мен лично доста ми хареса, с изключение на мелодията.
  6. И аз това си казвам. За другите пъти не знам колко е купувал и колко - не, понеже нямам особен поглед над общественото мнение за песните, но тези числа гаранция показват, че не купува, според мен, даже ми се виждат доста ниски.
  7. Не съм единствен 😁😁
  8. Кой друг от ромски произход е хомосексуален. На първо мислене не се сещам за достатъчно хора хаха.
  9. Чух ,,Сърце’’ на Галена. Аз преди това изобщо по музика не бях чак толкова запален, все нещо не ми стигаше в каквото и да си пусна, този стил го избягвах заради насадената ми омраза от малък, че попфолка е простотия, долна, пошла работа, за леки жени и т.н. Но като чух ,,Сърце’’ на Галена ме удари в сърцето и си казах, че това е за мен. В последствие открих и Емануела, там вече е като по поръчка за мен, точно песните с клетвите 😂😂. На 19 противно на представите на някого тук във форума, който веднъж каза, че е сигурен, че хора под 20 няма хаха.
  10. Какъв е случаят хаха? Аз попфолк знам от септември 2022, преди това не съм го слушал активно изобщо 😂😂
  11. Не знаех, че Емануела харесва неща на Галена 🤔🤔 Какъв е шансът да видим дует от тях? (Не им знам отношенията какви са принципно)
  12. Crimson

    Преслава - Да й приседне

    По принцип не съм фен на Преслава и при първо слушане просто си казах, че текста е як, извън това не става. Днес реших да пробвам пак и я чух 10-20 пъти 😂😂. Текстът наистина ми харесва, беше ми писнало от текстовете във форма: "еднодневка" - всеки куплет/припев по 4/8 реда, всеки 4 реда по точно 10 секунди.
  13. Аз чисто откъм гледане, напоследък почти нищо не съм си пускал по много пъти, но откъм да си тананикам - ,,Казах ти’’ (с teaser-а), ,,Къртиш’’ и вчера-днес ,,Гонка’’, ,,Хапи ме’’, плюс-минус още някоя друга песен.
  14. А откъде дойде това със сексуалността на Галин между другото? Гледам, че често се споменава и се зачудих какъв е първоизточника на този слух.
  15. Нямах идея за повечето от тези, че не са оригинални 😂😂
×
×
  • Create New...